Mašīna

Gribu mašīnu pirkt.
Kādu jūs man ieteiktu un kāpēc?

igam      P 107 un C un T paveidi, ekanomiski.

RRAGANA      Iesaku šo: https://youtu.be/-19bwUeUB7g
Kāpēc? Nu tāpēk, ka pašai patīk!

joens      Ja banka dod operatīvo līzingu, tad jebkuru jauno mazulīti, "kas pēc krāsas piestāv kurpēm un somiņai". Mazulīši ir gan VW, gan KIA, gan Mini, gan Audi A1 utt. Mani šībrīža favorīti ir VW vabolīte un Mini Cooper.

LaskovijMerzavec      Ja butu vajadziga mashina - tad tomer paliktu pie BMW X5 vai Toyota Land Cruiser. No MB tomer turetos tālāk. Ja nu vienigi kādu vecu stila auto.

rokons  1   Paša pieredze:
franču mašinas mīkstas, ērtas, bet elektronika reizēm nogļuko...
japāņi - pašauri salonā, ja nerunā par piem PREVIA
Vācu - cena neatbilst kvalitātei
Zviedru - vistabilākie, pat patreiz lietoju
Amīšu Eiropas fordi - labi dīzeļdzinēji, ar 4X4 stabili uz visvisādiem ceļiem.
Tik viss attiecas uz jaunām mašīnām un manuālām kārbām.
Automāti notrulina vadīprasmi

guntis555      Tā ja tev ir apmēram ap 9tūkstošiem tad vislabāk pirkt Hyundai i30 1.6d,jo ir ļoti ērta braucot garos gabalus un ļoti manervīga un ļoti ekanomiska,bet mazāku motoru par norādīto neiesaku un vēl viens +ir ka var nopirkt jaunu gadu.Ja naudas ir padaudz tad BMW 3sērijas modeli,jo tas komentārus neprasa,jo konforts ir aukstā līmenī ,manervīgs ,klus,mūzika laba,bet mīnus ir padārgas daļas ,visu stāstu no pieredzes.Paldies.

Ziids      nu, klau, TU vienīgā zini, kāds ir Tavs mašīnai atvēlētais budžets, + zini, ka gribi automātu. Tad nu , izdomā, vai gribi, LV pirkt, vai ir kāds, kas atved pasūtīto no EU,.Automājaslapās visi+ /- sarakstīti par jebkādu automarku, to rez.daļām, ekspluatāciju utt... Es sāktu pētīt visu iespējamo sava budžeta ietvaros, lasītu rekomendācijas, aprunātos ar pazīstamiem servisos.Vismaz motora tilpums arī Tev ir zināms ? Ar kādu jaudu mēdz pārvietoties garos gabalos, ja patīk ceļot? Mazi, nīkuļojosi suu, kuri netiek garām fūrei , ar nebūs diez ko labi..P.s. un kas Tavam budžetam skaitās ekonomisks, no cik l/100 ??

Edgars37      18:30

Tad labak tomer BMW X6, tas ir dargaks, bet tomer labak Dodge 3/4, viss cels Tavejais;D!!!

vilks28    4 Pa ričuku neesi domājusi?

Zanis99    2 Lietots un nedžips? Samērā lēts uzturēšanā? XC70.

WYWH    1 var protams par parketa džipiem (SUViem) ņirgāties, bet ne jau pa purviem vai tīrumiem tie paredzēti. jā, ne tur džips kā LC vai Patrol, ne īsti pa highway atvilkt kā ar kādu plakano sedanu (tik kur mums highway...) bet tie daži papildus klīrensa cm un lielie riteņi ai cik labi noder mūsu ceļiem. arī paaugstā sēdēšana īstenība ir baigi ērta gan braukšanai redzamībai, gan mazāka izmēra mašīnā ir vairāk vietas... tā ka varbūt vèrts paskatīt tajā segmentā. tas vairāk par principu ne konkrētu modeli

LaskovijMerzavec      21:02... nu ko tur daudz ar sīkumiem krāmēties! Butu uzreiz licis galdā bentley bentayga vai Tesla model X. Protams ari Pagani Zonde der.

Bet ja gadijumā galigi krāniņš īss, tad protams Hummer.

Edgars37      21:29

Vo, labi;), nekas dargaks vairs nav;). Prieks oho tas, zini, ta ka pa kuslu;).

mellene_85  1 3 Pērc golfu. Kāpēc? Tēmas tev tādas.

Emma45    1 TG/AM

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu