Ko domājat par partiju Attīstībai Par

un par rukšāni kā politiķi? vai viņa spēs mainīt valsti?

solvitas (2018-08-06 12:27)  4 9 Fargo, kā tādiem murgiem var ticēt??? Kāda vēl izstāšanās no Es, kāda vēl lata atgrie#ana un krievu izsūtīšana? Slims esi? Latvija ir saņēmējvalsts, respektīvi mēs no Eiropas saņēmām vairāk nekā iemaksāja viņiem. Kāds pamats no tā atteikties? Par kādu neatkarību un patstāvību var runāt mazs zemes pleķītis, ar iedzīvotāju skaitu zem 2 miljoniem? Nacionāļi ir vadījuši tieslietu sistēmu ntos gadus un barojušies no maksātnespējām. Un tad kad Bordāns gribēja šo lietu sakārtot, tad viņu izmeta no Nacionāļi partijas nometa no ministra krēslā un vietā iebāza Baibu Broku, kurā fiksi apstādināja visas Bordānu iniciatīvas. Un šī pati Broka tagad darbojas Rīgas domē un ir Saskaņiešu Ušakovam ģimenes draudzene. Tā kā sauklis nost ar krieviem ir tikai lozungs, darbos krievi ir labākie draugi.

fargo (2018-08-06 13:58)  1 8 no kurienes tu vispār izrāvi krievu izsūtīšanu??? tā nedrīkst sagrozīt otra cilvēka teikto. tā darīt nedrīkst!

tāpat, es neko nerakstīju par izstāšanos no ES. tikai par monetārās neatkarības atgūšanu. naudas aprite drīkst piederēt TIKAI pašai nācajai un nevienam citam. eiropas fiskālā politika ir DRAUSMĪGA! vairums ES valstu nepelna, bet ir parādienki, sākot ar franciju un itāliju, beidzot ar mazām zemēm kā portugāle. tā ir šausmīga politika, parazitēt uz nākošo paaudžu rēķina, neattīstīt ekonmiku kā dzīvotspējīgu organismu, bet vairot sociālistisku parazitējošu sabiedrību.

nākamais. latvija NAV kaut kāda īpaši maza valsts, latvija teritorijas ziņā ir līdzīga nīderlandei, īrijai, grieķijai, horvātijai, čehijai, slovākijai, slovēnijai, dānijai, bosnijai, maķedonijai, moldovai, šveicei, kiprai un vēl desmitiem citu valstu. kāpēc būt tik ar nožēlojamu pašapziņu. priekš kam!? tā nav jādara. nav arī sevi bez jēgas jāliela, bet kāpēc jāuzskata savu zemi un valsti par kaut kādām nekam nederīgām saskalām?

brīnišķīga daba, auglīga zeme, gandrīz nav dabas katastrofu, jūra, dzeramā ūdens cik nevajag, biezs upju tīkls, diezgan laba zeme, meži. pagaidām vēl normāls iedzīvotāju sastāvs, nevis deģenerāti kā piemēram palestīnā vai citos odžu midzeņos. daudz normālu cilvēku. viss ir. nav pamata būt atkarīgiem. tā nav. nav pamata zemoties, pielīst, padoties, lišķēties. mēs esam daudzu draudzīgu tautu ielenkumā - poļi, lietuvieši, igauņi, baltkrievi, mazāk krievi, bet vienalga, tie nav iedainieki. mēs neesam ienaidnieku ielenkumā. nav iemesla zemoties, līst uz vēdera neviena priekšā. arī savā. galvu augšā, drošu skatienu, taisnu stāju!

un ja tu jūties otrādi, mums nav pa ceļam. un viss. vēli kā tu gribi. es teicu kā darīšu. un ar krieviem(mani ieskaitot, ja kas) mēs esam uz palikšanu. būt krievam un vienlaicīgi balsot par nacionāliem spēkiem, tur pat nav pretrunas! tikai dažās galvās. bet ja viņam ļautu padomāt, pārliecināt

laukroze (2018-08-06 14:10)  2 5 nepiekrītu fargo, ka nacionāli ir tie pozitīvie varoņi, lai gan sen atpakaļ saņēma manu balsi, patreiz nac. ir koalīcijā un ieņem Tieslietu ministra posteni, viņu pārvaldība ir maksātnesopējas adm., tāpat tiesas, prokuratūra, paši zinām, cik ilgi notiek tiesvedība LV, bez tam tu pietiekami daudz pelēko kardinālu...un Parādnieks, kurš atklāti slavina poligāmiju??? ..nav ko teikt
ceru, ka tautieši attapsies nebalsos par vecajiem žukiem.

runcizs (2018-08-06 14:37)  2 4 Vai neviens nav aizdomājies par to, ka jau 27 gadus vēlēšanās ievēlam "gaišos spēkus", bet tā dzīve ar katru gadu paliek arvien tumšāka? Palasot partiju programmas, visas ir copy-paste, mainās tikai vārdu secība teikumā: visi sola zemi zemniekiem, rūpnīcas strādniekiem, šņabi dzērājiem, korupcijas apkarošanu, pārtikušu Latviju, utt. Tad kur ir problēma?
Latvija tiek pārvaldīta no ārpuses. Pat nav būtiski, vai īstais šīs teritorijas saimnieks sēž Briselē, Vašingtonā, Maskavā vai Maldivu salās. Latvijas pārvaldi var salīdzināt ar megakorporācijas darbību Latvijas tirgū - jums ir iespēja izvēlēties vai dzert kokakolu, spraitu, fantu vai šveps (tās ir partijas). Neatkarīgi no tā, kuru cukurūdeni jūs izvēlaties, nauda nonāk Saimnieka kabatā. Šova labad priekš lumpeņiem SIA "Kokakola Latvija" publiski lamā SIA "Šveps Latvija", ka tie korumpējas, un tautai tiek radīta "izvēles" iespēja.
Tādēļ ir pilnīgi vienalga, vai saeimā tiks ievēlēta rukšāne, šomase, kaimiņs vai kāds cits tur pasaku tēls - tauta var izvēlēties aktierus, uz kuriem skatīties nākamos 4 gadus, pēc tam tejātera spēlējošais sastāvs tiks nomainīts, luga gan paliks tā pati...
Vēlēšanās jūs izvēlaties nevis Latvijas politiskā kursa nomaiņu, bet personāžus, kuri tiks pie budžeta sadales pīrāga un noziņos bauriem Saimnieka rīkojumus. Tādēļ apzinīga balsošana konkrētam vēlētājam ir tikai tādā gadījumā, ja ievēlot konkrētu tipĀzi, viņam ir iespēja pagrābt sev kādu budžeta pīrāga drupaču. Pārējie var vai nu šajā šovā nepiedalīties vispār, vai nobaslot par sev tīkamo frizūru, uz kuru nākamos 4 gadus skatīties un lamāt interneta komentāros.

etc (2018-08-06 15:03)  2 2 Ir vispār kāda jēga iet par kaut ko balsot? Tik un tā nekas nemainīsies. Kā briseles kāposti stabulē pūtīs, tā pastali dancos. Piedevām vēl atmodīsies tas blondais Jāņonkuls no baltās mājas aiz lielā dīķa, nokrekšķēsies un pateiks - davai, darīsim šitā, un tad visa jēga demokrātiski ievēlētajam pasākumam kā kaķim pie astes. Kopš pastalu valsts zaudēja faktisko neatkarību, iestājoties zilzvaigžņotā karoga apvienībā, no pastaliem nekas vairs nav atkarīgs. Tāpēc noskatīsies mierīgi to teātri, ko sauc par vēlēšanām, salaucīs izlietās samazgas un dzīvos tālāk.

draboss (2018-08-06 15:22)    3 Tāds uz vēlēšanām sagrābstīts veidojums, no caurkritējiem un rukšānēm

bagi (2018-08-06 15:31)  2 7 Vispār neredzu jēgu gan šeit,gan citur šādiem topikiem... par politiku un vēlēšanām. Tiek ,kas sen jau izlēmuši par ko balsot, mēģina uzspiest viedokli tiem, kas arī sen jau izlēmuši par ko balsot. Šeit sarunās apgrozās publika, kas savu viedokli nemainīs, bet mēģinās ieborēt otram, ka mana taisnība ir tā pareizākā tiem cilvjiem, kuriem arī sava taisnība ir tā pareizākā. Sausais atlikums no šitā visa nekāds, jo tāpat katrs paliks pie sava. Un tiem kam politika neinteresē..tie šito visu fui...u pat nelasa un neieskatās. Es komentāros neiedziļinājos, jo nevēlos lasīt to, kas manu viedokli tāpat nemainīs..vai sakrīt ar manu, vai nesakrīt, un uz kašķi iziet bezjēgā? :DDDD

jotuns (2018-08-06 16:10)  3   Man patīk labāk par pārējiem uz šo brīdi. Vismaz viņu liberālisms domāšanā. Ir gan šaubas, vai viņi īsti saprot liberālismu arī ekonomikā, jeb velk uz sociālismu. Redzēs - nāks tuvāk vēlēšanas paklausīsies un palasīsies vairāk par viņu platformu.
Sarakstus vēl neesmu pētījis, gan vēl paspēšu :) Pavļuts patīk. Vinķele arī. Rukšāni nepazīstu un neesmu dzirdējis nevienu interviju. Pabriks ir OK. Pūce - puslīdz neitrāla attieksme. Žēl būtu, ja viņi netiktu - Saeimā nav neviena īsta liberāļu pātrstāvja.

Mela (2018-08-06 16:31)    8 Viņķele tak ir šausmas

AivarsN (2018-08-06 16:34)  1 2 Ja kaut vai tikai teorētiski,mēs kaut ko sev būtisku spētu mainīt,ar savu balsi piedaloties vēlēšanās,tad mūs tām pat tuvumā nepielaistu. Arī vēlēšanu boikotēšanas iespēja ir paredzēta,tāpēc minimālais balsu skaits,lai vēlēšanas uzskatītu par likumīgām,vispār nav noteikts. Pilnīgi pietiktu ar pašu deputātu un viņu ģimenes locekļu balsojumu,lai viņi pilnīgi oficiāli varētu dzīvot uz tautas rēķina nākamos 4 gadus. Minimālais partijas biedru skaits un 5% barjera lilnībā nodrošina šīs oligarhiskās demokrātijas nesatricināmību. Nevienā Eiropas valstī nav tik nedemokrātiskas vēlēšanu sistēmas,kā mūsu kolonijā. Vienīgā reālā iespēja kaut ko mainīt,būtu iedabūt saeimā,kādu no visvairāk nomelnotajām sīkpartijām,kura nav kāda no valdošo partiju satelītpartijām. Par cik šāda iespēja ir gandrīz nereāla,tad vēl tikai atliek Latvijā izslēgt elektrību.

RRAGANA (2018-08-06 18:35)      Fargo vajadzētu iet politikā. Smuki runā.

kvarts (2018-08-06 18:57)  2 3 Es balsošu par Reģionu apvienību. Kāpēc- pagaidām vienīgie pret kuriem nav pretenziju.
KPV-auni un klauni. JKP- caurkritušie, ar vienīgo vēlmi atriebties pāri darītājiem. Par-atbalsta visu iespējamo idiotismu, tai skaistā bēgļus un pediņus. ZZS, Saskaņa -komunisti un kremļa stutes. NA-sasmērējusies ar maksātnespējas administratoriem un tieslietu ministriju....

fargo (2018-08-06 21:04)      nav man ko darīt politikā. man nevajag ne varu pār citiem, ne naudu, vairāk kā atstāt aiz sevis šo un to. un priekš cilvēka, kas apzināti nomainīja kādā dzīves brīdī mežu pret sabiedrību, atrašanās uzmanības centrā ir pretējs visām dvēseles vēlmēm.

es ne reizi un ne divas esmu aicināts tajā visā. nē. ne, ne, ne.

varbūt kaut ko tādu, bet ne varā līst.
https://www.youtube.com/watch?v=VZAPl1_KmQs

bambucha19 (2018-08-06 21:33)  1 3 Nekad nebalsošu un nevienam neiesaku balsot par tām sīkpartijām.... attīstībām, kpv.lv, nsl, nra, progresīvie utt.
Pirmkārt jau tādi veidojumi nevieš uzticību un neko neiespaido. Pārsvarā plika demagoģija, populisms. Otrkārt tie tikai paņem balsis, kas aiziet miskastē, jo Saeimā netiek, līdz ar to tādi saskaņa, zzs iegūst vairāk no tā.
Mam ir tikai viens favorīts. Ir arī otrā izvēle. Esmu nacionālistiski noskaņot, apr latviskām vērtībām. Un viena partija par to stāv, turas pie solījumiem, pilda tos un nemaina kursu. Neviens politikā nav ideāls, ir mīnusi. bet to var labot. Svītrojot, plusojot utt. Tautai ir vara, vajag tik to izmantot apdomīgi. Otrā izvēle mana ir JKP. Bet skaidrs, balsošu par pirmo.

HOUSE (2018-08-06 22:35)  2 4 Ja vēlēšanas spētu ko mainīt, tautai vispār neļautu balsot. Drīz pavāršova varoņi kandidēs vēlēšanās, kaut vai aiz iemesla, ka mums nav šova dom dva.
Kādreiz es domāju, ka varam ko mainīt..., tagad uzskatu ka mainām tikai sīkumus, karavāna dodas tālāk. Vienīgi...ja varētu šaut, nevis balsot...

SaulLi (2018-08-06 22:55)  3 2 Balsošana ir muļķīgākais, ko darīt, ja ir doma, ko vajag mainīt. Ja tiešām grib ko mainīt, tad ir jāpulcina domubiedru pulks un ir jāiet un jādara. Jākāpj pāri visam... ja tiešām grib ko mainīt.
Lapelītes iemešana urnā (urnā!!! Kā atkritumu urnā, kā pelnu urnā!) neko neizmainīs. Farss! Un tikai.

jadore (2018-08-06 23:04)  2   Cik saprotu, autorei nepatīk Rukšāne, nu visiem visi nekad nepatiks. Es par Rukšāni neko nezinu. Bet vien cilvēks neko nespēs mainīt lv politikā. Iespējams, ka par viņiem balsošu, bet pirmo reizi apsveru domu nepiedalīties.

nedolce_negabana (2018-08-06 23:56)      Pat nezinu, ko te lai saka, par ko balsot... Tāda bezcerība pārņem partiju savstarpējās ķildas redzot! Praktiski viss jau ir nozagts, ko ar to vispār iesākt! Vēlēšanas ir blefs, rukši pie siles netraucēti barojas!

Knaukjis (2018-08-07 00:56)  1 2 Nedomāju par šiem mēsliem.. un iesaku arī Jums par viņiem nedomāt... Jo viņi Pavisam Noteikti Nedomā par Jums...!
Jūs domājat un naivi cerat, ka ievēlēsiet kādu kurš uzlabos jūsu labklājību...!? NOPIETNI..!??? 😂

Negaidiet no valsts pēc vēlēšanām Brīnumus un Labumu... Domājiet, kā celt savu labklājību pašu spēkiem...!

valmierietis333 (2018-08-07 01:08)  2 2 Nevienu partiju neesmu redzējis - tik vien kā cirku un klaunu parādes !

Kad NA parādījās uz politiskās skatuves , es pie sevis nodomāju ,ka varbūt pirmoreiz mūžā būtu vērts piedalīties vēlēšanās ,
bet mani ar solījumiem ,kas šūti zelta diedziņiem, nevar uzpirkt , tādēļ nolēmu vēl nogaidīt līdz nākamajām vēlēšanām un papētīt kas par blici , vai vārdi saskan ar darbiem ;

un nenožēloju ,ka nebiju stulbenis un neaizvilkos slimu patriotu tēlot - NA bija gala vārds Lata iznīcināšanā , vispirms patielējās kā jauni skuķi un pēc tam aizmirstot ,kas paši ir un ko sola saviem vēlētājiem - iedūra latvietim sirdī ! Un es neesmu no tiem ,kas nodevības piedod!

Tā kā manā blociņā NA ir Latvijas nodevējs un viņu vārdi ir tik pat tukši un bezvērtīgi kā rejošais Kaimiņš , bet tas vismaz ir aktieris un ko no aktiera daudz var gribēt , bet NA ir tukša muca ,kas tālu skan ! Troksni prot taisīt ,bet darbos tik pat zemiski kā pārējie!

Izrādei scenārijs sen zināms , krievu mīļi un daļa apčakarēto balsos par Ušakova veidojumu , atlikušie balstīs Aivaru ,
un kuriem tas viss teātris kārtīgi piegriezies - balsos par jautrīšiem tādiem kā NA ,Kaimiņš ,Sudraba , tā teikt ,lai vismaz kaut kāda jautrība galmā ;
bet kas galīgi no politikas neko nesaprot un tic pasakām - balsos par atlikušajiem ,cerot ,ka tie tik būs godīgi drošsirži ,kuriem Latvija ko nozīmē , un tie tik kalnus gāzīs!

Un kāds beigās labums no vēlēšanām , pilnīgi nekāds - tik vien kā iespēja koferīšus pārdalīt un sabāzt visās vietās savējos , bet publikai būs iespēja kārtējo reizi smagi vilties un papliķēt sev pa plecu par labi padarītu darbu!

Cik dzirdēju ,tad viens ministrs nekandidēs , lai gan viņa piemēram būtu jāseko arī pārējiem, to starp Reiram ar viņa Stambulas konvenciju , nevēlos tagad uzskaitīt visus algotņus - finanšu ,izglītības ,aizsardzības sistēmas grāvējus utt...
Noteikti par valsts iznīcināšanu smukas summiņas saņēmuši , jo cita izskaidrojuma

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu