līdzīgie

Rnājot par kino, ceļošanu, kalnos kāpšanu, daivingu..... nja, laikam, ja cilvēks ir ekonomiskā tipa mājās sēdētājs, tad viņam būs grūti kopā ar cilvēk ceļotāju
Ja cilvēks ir kinomāns, tad grūti ar tādu, kas in nebauda
Kā lai saprot vai cilvēks ir "manējais", ja mēs abi kopā tomēr nedaram vienu liet - nenirstam, nekāpjam kalnos, neceļojam, neskatamies kino? Vai ir iespējama savienība? Kādi vēļ ir saskares punkti un pēc kada moceļa tās attiecības vispār būvē?

rokons    5 Man reiz alpīnisti teica, ka alpīnisms ir nevienam nevajadzīgu kravu uznešana nevienam nevajadzīgās virsotnēs.
Bet daudzi riskē ar savu un citu dzīvībām, lai tais virsotnēs rāptos......
Te ar par hobijiem tika minēts - ceļošana. Ja gadiem ilgi kādi 4 - 6 lidojumi mēnesī, kaut neesi nedz pilots, nedz stjuarts, tas drusku piegriežas.
Ja mazā štīmē tu esi pārliecināts, ka esi Kopenē, bet patiesībā Amsterdamā - nu kāds tur ceļotprieks? Un kas būtu tas dajebkas?? Sexīgi izlasās :D

draboss    4 Kad cilvēki iepazīstas, tad mēdz noskaidrot otra pasaules redzējumu, uzskatus, hobiju un laika pavadīšanas nodarbes - esošās, plānotās, vēlamās. "Lielajos vilcienos" tas ir izdarāms jau pirmajā kafijrandā :D
Un te vēl rodas jautājums "kā lai saprot?" :D
Bet saprotu,ka cilvēkiem nav ko darī un tēma ir šausmīgi jasarežģī pat ja tas ir tiešām vienkārši, kas hobiju/laikapavadīšanas jautājumā tā arī ir :)

Edgars37    1 Man skiet, ja ar otru ir labi un interesanti, tad ari attiecibas izveidojas un pastav tik ilgi, kamer pastav savstarpeja pievilksanas, interese par otru, kad tas viss zud, tad ari attiecibam jaliek punkts. Dzilak detalas nav verts iet, katrs pats jut, grib vins attiecibas ar kadu vai negrib. Ja grib, tad tas ir vnk javeido, ja negrib - tad nav javeido;)

Jauks_vakars  1 2 Iespējams, ka tas galvenais saskares punkts atrodas abiem kājstarpes rajonā.

Epifanija    6 jā, dvēsele nav redzama, bet to jūt un kamēr saskarsmes punkts būs tur, kur tam nav jābūt, nekā nebūs, saskarsmes punktam ir jābūt sirds rajonā!

ne_meklejumos    9 Nezinu kā to izskaidrot, bet ilgi dzīvojot kopā, nemanot pārņem viens otra hobijus, intereses. Laikam tas saistīts ar vēlmi vairāk laika pavadīt kopā. Gluži pretēju temperamenta, uzskatu par dzīves pamatvērtībām, ģimenes modeļa tāmi un mērķi, cilvēki kopā nejutīsies labi.

solvitas  1 10 Torpēdim pašam 50, bet filozofē, ka sievietēm pēc 40 seksa neesot. Zini mana krustmāte nesen sūdzējās, ka viņas vīrs esot kā traks uz seksu, lai gan viņiem abiem jau pāri 70. Tā kā tās Torpēža problēmas būs tamdēļ, ka orgāns būs atrofējies no nelietošanas.

Spoguliitis    1 Nedomaaju, ka saskanjai ir jaabuut visaa. Atshkjiriibaam jaabuut. Bet pret otra izveeli ir jaaizturas ar cienju un sapratni. Un visas neskaidriibas var izrunaat.

Tinga    5 Atslēgas vārds ir PIEŅEMŠANA...
Man ir pieņemams otra dzīves veids,redzējums, lietu kārtība, pat ja hobiji ir atšķirīgi...
Lai satiktos un paliktu kopā -vecumam, raksturam un izskatam nav izšķirošā nozīme. Tā ir enerģētika, ka vienu pie otra pievelk, vai arī nepievelk...

Roberta1967    3 ...mees skatāmies katrs savu TV,bet patīk teātris un ceļot...vai nu visam jābūt 100%tos...

Epifanija      liec viņu mierā, brauc viena! kopā dzīvojošiem vajag iedot arī kādreiz brīvību, i temps sakārtosies un izjūtas.. kad mob uzkaras, tas jāizslēdz, restart! savādāk nevar.. Aaa, nu vēl var izsviest un nopirkt jaunu!;)

Epifanija      nez vai es uzspiestu otram to, kas viņu neinteresē, parasti attieksmi izmaina, ne tā attieksme un nolikt fakta priekšā tagad jādara būs šitā un ne kā savādāk, rada pretreakciju un nojauc jebkuru interesi, interese arī par to ir interese, lai to radītu un šajā piedalās abi, ne viens vienpersoniski mauc solo, it kā tas otrs būtu manta, ko iesviest koferī un paņemt līdz..

nazumeistars    1 Nu savelc visus plusus un mīnusus, izvērtē kas ir vairāk. Apdomā ko tu no tiem mīnusiem spēj pieņemt, ko nespēj. Nav jēgas būt tam kas tu neesi. Tā vairs nav dzīve, bet sevis spīdzināšana. Ja neesi mazohiste, tad diez vai tev patiks visu mūžu izlikties.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu