5 minūšu slava

Kādēļ cilvēki piedalās realitātes šovos?

Peleks      būtu laiks arī piedalītos, vismz lauku sētā noteikti - daudz ko var iemācīties, manuprāt tāda jau tā pamata ideja bija, lai apmainītos ar pieredzi. visas tās maucības un citas sliktas lietas, tas lai katram savs paliek.

valmierietis333    1 Tur pa lielam egoisti un naivi muļķi , vēl baltrocīšu varza - tak neviens nelasīs normālus strādātājus uz Lauku Sētu , bet gan aptaurētus dīkdieņus ,kas pilnīgi neko dzīvē neprot un negrib iemācīties ,
tajos šovos tur reti kurš vispār ir normāls cilvēks , lielākā daļa ar visādām novirzēm no normas - naivi ,apdalīti antiņi , uz kuru naivuma ,lētticības un stulbuma fona celt raidījumu reitingus!

(pārrēcos līks par to pēdējo puišeli ,kurš izgāja ,jo telefons un mīksta gulta ir prioritāte - pie sevis uzjautrinoties aizdomājos ,cik daudzi vēl nepieteicās šovam dēļ šī iemesla!?) ...

Cik es saprotu ,tad nabagi nāk uz šoviem ,lai nopelnītu naudu ākstoties biļetei uz Eiropu , lai tur varētu lasīt sēnes un zemenes turienes tādiem pašiem slīmestiem!

valmierietis333    1 Par lauku sētu runājot , es to raidījumu nopietni nemaz nevaru uztvert , pietiek tikai uz to zaļo raidījuma vadītāju palūrēt , kā šis bargo saimnieku tēlo , lai gan neatpaliek ne ar ko no pārējiem slīmestiem!

Tas iepriekšējais vadītājs bija lielisks, dabisks ,jautrs - bija patīkami skatīties , bet tagad tāds stilizēts vergturu un palaistuvju pasākums!

Man pat būtu kauns pieteikties tajā pasākumā - pa lielam neviens nestrādā ,tik rej viens uz otru ; es kā saimnieks tādus darbiniekus atlaistu nekavējoties , lai nemaz necenšas manu suni pārriet !

Adzika18      uz normāliem skatīties šovā nebūtu interesanti...pārējais viss izrietošais.

NITO      Cilvēki piedalās šovos, lai viņi Sevi Varētu parādīt, t.i. ka Esat! P.S. Ja ir drosme to darit - tik uz priekšu!!! :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu