Dāvana meitenei Ziemassvētkos

Vēlētos vairāk dzirdēt tieši daiļā dzimuma viedokli. Nevaru īsti izlemt, ko dāvināt meitenei Ziemassvētkos. Meitene ir ļoti radoša. Es brīvajā laikā arī labprāt pats veidoju dažādas lietas, tāpēc radās ideja par paša veidotu dāvanu. Varianti, kurus šobrīd apsveru: dāvanu karte (vistcamāk teātrim), paša izgatavoti foto rāmji vai rokasspārdze. Ceru uz sapratni un sakarīgām atbildēm.

kaspis1982  5   Uzdāvini burkānu! Var arī viņu nedaudz iesaiņot! ;)
Bet citādi fargo iespējamie trīs varianti ir svarīgi,vismaz man šķiet tā...
Es pat varu neko no tādiem sū. neuzdāvināt,ja nav kas tiešām labs padomā!
Ja otrs sakarīgs,pietiks ar mīļu apskāvienu,īstajā brīdī,kopā ar kādu nieciņu.
2018-12-16 18:53

cinnija      es gribētu neuzkrītošu metāla rokassprādzi, tik tikko pamanāmu, kāda sirsniņa var būt ievērta cauri, vai abu vārdu pirmie burti-lai konkurējošās firmas besījās ārā mēģinot uzminēt un kautrējoties prasīt sprādzes izcelsmi:))) 2018-12-16 19:01

fargo    3 viena dāvana man bija, ka istaba ir pilna ar krāsainiem baloniem. sākumā... šoks. tāds sārti rozā. vēlāk mitras acis. jo uz katra balona iemesls, kāpēc kāds mani mīl. nekā stiprāka nebija. bet kaut ko atkārtot šais lietās nav labi. man kaut kas kādu gadu sanāca. bet nekas, kas man īsti patiktu. es esmu pārāk praktisks, mana apziņa netiek prom no tā, kas ir derīgs. bet derīgs nenozīmē labi, šai gadījumā.
dzeja, mūzika. to nevar aptaustīt, bet var gadīties, ka nav slikti.
kādam cilvēkam apmaksāta nedēļa slimnīcā. triviāli? pamēģini, kad visas finanses ir izsmeltas un tas ir ļoti būtiski. tāpēc, tik grūti ieteikti. es pasēdētu un padomātu, ja man būtu būtiski.
es atceros uzdāvinātu grāmatu. c.j.lewis. autors. tas bija stipri tobrīd.

kad es biju jauns, kā autors. es spēlēju mūziku. fanātiski. man bija tā, ka nav sāls mājās. nekā nav. tikai ģitāra, pastiprinātājs. un makaroni. ūdens. nav ar ko līdz centram aizbraukt. par lepnu, lai ļautu sevi pieķert kaut kādiem kontrolieriem. ģiča pār plecu, mans vilku suns pa priekšu un eju raiti pa dzelzceļa trasi uz jubileju. bet uzdāvināt nav ko. man nav nekā. burtiski. tad vismaz pašsacerēta dziesma.

tas viss, kā gadās dzīvē. kur mūs viļņi izmet un kas notiek.
2018-12-16 19:06

Marija_Anna      Ja tavs cilvēks, tad sarunās daudz kas pavīd. Itereses, vēlmes un vajadzības. Ja esi uzmanīgs, tad arī papētot var savilkt paralēles, kā jau augstāk rakstīja, kas piestāv un patīk.
Man savulaik uzdāvināja zemu paštaisītu soliņu. Es to apzīmēju. Jau daudzus gadus stāv, kaut arī ar to cilvēku neesam kopā. Svečturis no kamīnam izglābta koka. Arī ļoti izteiksmīgs. Katrus Ziemassvētkus spīdina sānus.
Es par paštaisītu dāvau. Rotaslietu , koncerta biļeti , ceļojumu ( kaut vai tepat netālu ).
2018-12-16 20:01

cinnija  2 2 nevajag uzklausīt citu viedokli par savām attiecībām, ja vien tās protams nav apnikušas, citi var tikai izjaukt. ideāli ir iedomāties, ka vispār esat tikai divi vien pasaulē, tad pastāv kaut neliela cerība, ka kaut kas iznāks! hmh, un tu, kas pie katras izdevības 15-o gadu lielies ar saviem baloniem-žēl, ka nevari lepoties ar laimīgu, piepildītu likteni, bet nāc uz oho kā uz darbu. ļoti ceru, ka dāmītei ārpus tām zemlata vērtības piepūstajām gumijām bija arī vērtīgāks pūrs. Jeb tur arī bija tikai ideja, neliels starta kapitāls, bet pārējo centīgi apmaksāja pats lielais loms? 2018-12-16 21:00

TrueBlue    1 Paštaisīti auskari man šķiet ļoti laba dāvana, ja protams tādus nēsā. 2018-12-16 21:45

Paula6    1 Uzdāvini savai meitenei mīļu, jauku Ziemassvētku vakaru ..tikai jums diviem. Izdomā kur būs tā vieta, nelielas, bet jūsu kārpiņu vakariņas, sveces, mūzika un patīkama saruna u.ttt. To viņa vairāk atcerēsies, jo rokassprādze var nebūt "viņas" gaumē un ja fotorāmi, tad ko tu liksi iekšā? Šāds vakars ilgi paliks atmiņā...arī pēc daudziem gadiem. 2018-12-16 22:50

JOHAIDI21      Fargo,lielisks ,drosmīgs teksts ar patiesības noskaņu.
Es arī esmu praktiķis,neprotu būt emocionāls ,lai izteiktu savas jūtas caur dāvanām.Bieži topu pārprasts šī apstākļa dēļ,bet tik ļoti gribas kādu iepriecināt. Vai tamdēļ es esmu sliktāks vai nepareizs?
2018-12-17 00:18

herera    1 kopā pavadīto mirkļu, arī ceļojumu fotogrāfiju grāmata 2018-12-17 12:55

ezenite3      Droši dāvini sevis veidotu rokassprādzi, kur un kad to lietot meitene pati izdomās. 2018-12-17 23:31

av2  1 2 passgatavota daavana? Passdarinaats viins, vai kas stipraaks, airi skaitaas ? 2018-12-18 07:46

ezenite3      Par dzērieniem grūti komentēt (nelietoju ), un tie ir ātri gaistoši - izdzers un pat neatcerēsies. 2018-12-18 11:48

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu