Bailes uzsākt biznesu

Tikai jāpiereģistrējas un varu sākt savu mazo biznesu. Tuvinieki atbalsta. Tomēr man ir bailes no paša sākuma (nedēļas, mēneša). Kā pārvarēt šīs bailes?

Paula6    2 Ja ir pašai bail ko sākt, tad nesāc vēl, kamēr tas nepāriet un neesi par sevi pārliecināta. Bet ja sāc, tad tici sev, savai spējai, esi pārliecināta par to ko dari, pakāpeniski un uzmanīgi, bet nebaidies prasīt padomu arī citiem un mācīties...citu nevar ieteikt.

Geisha      Es, lai atvērtu kabinetu uzsāku ar telpu remontu (špaktelēju ēvelēju, krāsoju) un kušetes iegādi. Pirmos 7 gadus atvaļinājumā nebiju. Nevarēju atļauties tādu greznību. Diemžēl liktens man nebija labvēlīgs - telpas vairākas reizes manīju (te aizvēra mazo skoliņu, te izrādījās mafijas razborkas, te nebija ūdens kabinetā, citur apsaimniekotājs nekurināja ziemā). Vienu brīdi klupučoju pa dzīvokļiem ar kušeti plecos. 12 gadi noturējos un izdegu. Vairs negribu. Labāk kāda labā strādāju.
Vispirms pati padomā vai TU TO GRIBI? Tieši TU gribi. Daudz ko radi grib. Jāgrib ir tieši Tev.

Jurijs1962Augums163      17:28 kāpēc masāžu nevarēji veikt mājās ?

siika16, nejauc, pašnodarbinātās personas darbs nav nekāds "bizness" :) kādi vēl "´biznesmeni/biznesvumeni" - cilvēki pakalpojumu sniedzēji ?!

Pilskungs      Nedari to ! Turies algotā darbā, vismaz labi gulēt varēsi.

Blondaisss      Agrāk bija jāņem vērā, ka nāksies dalīties peļņā ar bandītiem, tgd viņu vietā ir valsts ar savam institūcijām... bet ja nedarīsi, tad neuzzināsi...

kvarts      Pirmo reizi var būt bailes, nākošie jau kā pa sviestu aiziet.... nepamēģināsi-neuzzināsi...

Geisha      22:42 Kāpēc darbs būtu jānes mājās? Darbu vienmēr vajag nodalīt no mājas dzīves. Tieši tāpat kā virtuvi no guļamistabas.
18:15 medicīniska masāža bez seksa un bez prostatas masāžas. Toties labprāt masēju zīdaiņus.

av2    2 Ja bail, iessauj 100 gramus :)
A taa, kaa kuram izdodas atrast to savu nissu, kur buus pieprasiijums. Pluss, tiessam lloti labi jaapaarzina tas, ko veelies dariit/razzzot. Veelams butu, lai esi tajaa jomaa gadus 5-10 vismaz nostradaajusi saakot no nulles, liidz vadiibai , zini nianses, nepieciessamaas tehnaloggijas , finances , nosleepumus, zini cilveekus, kas buus Tavi pirceeji, pasuutiitaaji utt.
Katraa zinna, noveelu, lai viss izdodaas .Man draugs 3 gadu laikaa ir uz kaajam savaa biznesaa, saaka no nulles.

Pussala    2 Šajā situācijā neko nevar ieteikt. Vienkārši uzņēmējs ir cilvēks, kurš tik un tā to izdarīs, miera nebūs... :)) Tik daudz cilvēku pazūd tad, kad no vārdiem jāķeras pie darīšanas! Lai izdodas!

Geisha    2 Celies, ej un dari! Nesanāks? Būsi pieredzi guvusi. Negatīva pieredze arī ir pieredze. Taču, ja sēdēsi un neko nedarīsi tad jau tā arī neuzzināsi sanāktu vai nē. Lai Tev veicas!

iluuzija8  1 1 Ja tāds mīziens,sēdi večiem uz kakla.Pieradumam un atbalstam liels spēks!

lapukoks      Un tagad gribu pajautāt: vai Tu galu galā noriskēji un uzsāki to biznesu? 2022-12-24 12:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu