Dzivesprieks

Šis laiks nav mans mīļākais gadalaiks... Šogad vēl nez kāpēc ir tā sajūta, ka iekšējie resursi ir tuvu 0. Kā restartējaties, kur rodat prieku un kā atgūstat dzīvesprieku?

_Krasula_  1 6 Tā kā darbadienās no mājām izeju ap 8, bet atgriežos ap 20, tad brīvdiena jau ir restarts. Pilnvērtīgs miegs neapšaubāmi. Ja pietiekoši neizguļos, esmu kā zombijs.
"Iekšējie resursi tuvu 0"-tad jau tāda vai citāda pārslodze. Bet varbūt hormoni vainīgi jeb vitamīnu trūkums. Kaut vai tā paša D vitamīna.
Pagājušā ziemā biju paņēmusi papildus darbiņu un tad arī pārāk laimīga nejutos. Darbs, atpūta un laiks sev nebija līdzsvarā.
Man netraucē šis gadalaiks. Pat ne lietus nedēļu pēc kārtas. Savā ziņā man tas šķiet romantisks. Tiesa, 12 mēnešus pēc kārtas negribētu novembri. Bet kā bez pelēkā novembra pavisam??
Es..dziedu korī. Vingroju mājas apstākļos. Ja ir laiks un labvēlīgi apstākļi, izvedu sevi pastaigāt. Pa ceļam ar fotoaparātu jeb telefonkameru kaut ko iemūžinu. Vēsajos mēnešos uzdāvinu sev kāda pasākuma apmeklējumu. Lasu-gan internetā, gan pa kādai grāmatelei. Gatavoju un baudu garšīgus, ne vienmēr veselīgus ēdienus. Dažkārt dzeru vīnu. Reta tā diena, kad mājās nav melnās šokolādes.
Kaut kā tā.:)

uzplanaledus  1 4 Es savus resursus katru dienu iztērēju gandrīz līdz 0. Priekš manis šis laiks gandrīz ir labāks, kā vasara. Ko es daru? Izguļos brīvdienās, ar taksi aizbraucu līdz baseinam :D Pēc tam ir enerģija.
Satos TV, pameklēju youtubē kaut ko, paklausos mūziku, kas aizķer līdz dvēseles dziļumiem, tā nedaudz restartējos.
Piezvanu draugiem. Aizeju uz caffee, ja sanāk. Aizeju uz veikalu un nopērku sev kaut ko. Plānoju ceļojumu. Aizbraucu līdz jūrai.
Kalendārā atzīmēju dienas, cik ilgi šis trakais režīms turpināsies.

Jurijs57gad256diena  2 1 13:36 "Es savus resursus katru dienu iztērēju gandrīz līdz 0. ... Ko es daru? Izguļos brīvdienās, ar taksi aizbraucu līdz baseinam :D Pēc tam Aizeju uz caffee. Aizeju uz veikalu un nopērku sev kaut ko. Plānoju ceļojumu. Aizbraucu līdz jūrai."
Nākamdien ņēmu cits "ātrais kredīts", un viss sākās no jauna. :)

Geisha  6 1 Man patīk zelta rudens, bet garlaicīgais, tumšais un parasti slapjais novembris man īsti nepatīk. Bet kaut kā šīs 30 dienas ir jānodzīvo. Ar decembri ir jau labāk, jo jāgādā dāvanas un jāgatavojas svētkiem. Un tad jau ir klāt Ziemassvētki ar eglīti, piparkūkām un mandarīniem. Labākais ir tas, ka sākot no Ziemassvētkiem dienas garums ir jau + 1 minūte. Tātad mēs ejam jau uz vasaras pusi.

Geisha  8 2 Starp citu varbūt nopērc veikalā Adventes kārumu kalendāru (to kuru mēs parasti pērkam bērniem). Un tā katru dienu atver vienu lodziņu ar šokolādīti (šokolāde aktivizē laimes hormonu) un viegli sagaidīsi Ziemassvētkus. Bet tur jau diena ir +1 minūte.

ne_meklejumos  6 1 Aizbrauc ceļojumā vai nopērc suni.

uzplanaledus      Staro Rīga šobrīd. Pētera baznīcā iespaidīgi.

uzplanaledus      Jurij57, jā nākošā dienā atkal enerģija ir kā ātrais kredīts, bet par brīvu, jāatdod nav, bet jāiztērē ir ;)

AivarsN  1 1 Man jau bija sākuši apnikt tie ļoti garie rudens vakari vienatnē. Bet iepazinos ar brīnišķīgiem cilvēkiem,interesantas diskusijas,rīt iesim uz balli. Neticēsiet,es šobrīd guļu teltī,apkārt šalc priežu mežs. Silda kalnu saulīte automātiskā režīmā.Salīdzināt nevar ar to ārprātu vakar nakšņojot Rīgā.

Geisha  3 4 16:05 pie kā suns vainīgs, ja viņam būs jādzīvo ar depresīvu cilvēku? Bez tam mēs nezinām vai cilvēkam patīk suņi, vai ir iespēja normāli suni izmitināt. Suns ir dzīva radība kuru noziegums ir turēt mazā dzīvoklītī un izstaidzināt 2 reizes diena pa 10 minūtēm. Dzīvoklī var turēt kādu Čihu ahua nevis vilku, labradoru vai pūdeli. Cilvēki iemanās pat serbernāru turēt mazā dzīvoklītī, jo esot lielie dzīvniekmīļi.

orhideja1961    3 Katrs gadalaiks ir skaists savā ziņā.Vairāk tikties ar draugiem,radiem un smelties iedvesmu.Un atcerēties -pēc tumsas nāk gaisma.

dadzis2    2 Katram gadalaikam savs skaistums!

av2    3 love, hobiji, sex, nu nezinu.
Bet man jau sskkiet, ka iisteniibaa arii tiem, kam arii ir mazliet skumiigi, nav nekaada vainas, kaa cilveekiem, parasti. Nu nevar visi.....visi , "visu laiku leekaat uz vienas kaajas " sajuusmaa par....non stop lietu , katru dienu !

witija    3 ...viss prasa spēku
neizsmel sevi lidz galam,
paglabā gaismiņu saules,
gan kādreiz noderēs salnā...
... piekrītu visam tam, kas sagādā prieku. Kādam tā ir grāmata, mūzika,dejas, kino, pastaiga. Kādam satikšanās ar draugiem vai kāds jautrs pasākums. Varbūt jāmaina darbs, vai jauna iepazīšanās..?Jebkura sporta aktivitāte būs gana laba.
Laiks ieklausīties sevī un palutināt...:)))

orhideja1961    1 Nu diemžēl Latvijā ir tā,ka visi cenšas strādāt lai nopelnītu sev iztiku un samaksātu rēķinus aizmirstot sevi,savas vajadzības.Latvijā vairākums cilvēku ir drūmi,paiet garām viens otram neuzsmaidot,jo visiem savas problēmas.

Pilskungs    1 Kas vainas gadalaikam ?
Strādāt vajag, iedzert un uzdziedāt, uzdejot (Latvija te ne ar ko neatķiras) !
Un cik tad vairs atlicis līdz Saulgriežiem - 21 diena, tad jau tikko var paspēt sarīkoties uz restartēšanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu