Kas Tavā izpratnē skaitās kopts/a sieviete, vīrietis?

Profilos un vēstulēs to vien uzsver, kopta, smaržīga vāverīte?
Esi kopta? It kā es nezinātu, kas skaitās tīrība. Cits jautā vai Tev ir smaržīga vāverīte? Es atbildu, varu sapūst ar parfīnu, pieņemsi? :D Varbūt muļķe esmu, bet ko vīriešu izpratnē nozīmē ar smaržīgu vāverīti? Zinu, ka tīrai tai jābūt, bet smaržīgai??? Jūsu viedokļi par šo tēmu?

AivarsN  3 3 Laukos šodien daudzi dzīvo vēl sliktākos apstākļos,kā toreiz,pirms 30-40 gadiem. Teikšu godīgi,ja es vēl pirms tā sauktās neatkarības atgūšanas,nebūtu paspējis kapitāli atremontēt māju,ierīkot centrālo apkuri un visu pārējo,tad šajos laikos jau vairs nevarētu. Materiāli toreiz izmaksāja 50 - 100 reizes lētāk,rubļi pret eiro,bet nebija sliktāki. Tāpēc jau toreiz individuālās mājas būvējās kā sēnes pēc lietus. Tagad tikai reti kāds bagātnieks to var atļauties. Ja cilvēks tālāk par Pierīgas guļamrajoniem nav bijis,tad var rasties maldīgs iespaids,ka tā dzīvo arī pārējā Latvijā.
Tas pats ar zobu protezēšanu. Padomju laikā zobu plates izgatavoja tā,ka nevajadzēja nekādas līmes, lai tās mutē turētos un kalpoja pat 30 gadus. Cenas katram pensionāram pieejamas. Tagad stomatoloģijas centri uz katra stūra,jo zobi no mūsdienu pārtikas bojājas katastrofāli, par spīti visām gudrajām zobu pastām. Tikai uzmini nu,kāda būs protēžu kvalitāte un vai ir vērts ņemt kredītu, lai tās apmaksātu,jo vairumam lauku cilvēku, tikai knapi pietiek elementārai iztikai. Smagi strādājot, pat jauniem cilvēkiem veselības sabeigtas.

Geisha    12 Aivar, nu nelej par PSRS zobu ārstēšanu. Pati zobu kabinetā strādāju no 1980. -1983. gadam. Zinu. Pie tam es strādāju valdības poliklīnikā nevis darba ļaužu pol-kā. Tātad. Zobu urbji bija lieli un neasi. Mazgājām ziepju ūdenī ar zobu birstīti. Spoguļos bija grūti kaut ko redzēt, jo visi bija apdrāzti protezēšanas laikā. Zobus protezēšanai vīlēja ar dimanta ripiņām. Vienreiz dakterītei nogāja greizi un viņa ar to dimanta disku pacientam līdz pusei nogrieza meli. Asiņu jūra bija. Nekas. Piešuva. Zobu raujamos instrumentus maigi sakot sterelizējām turpat kabinetā (arī siermaizes tur cepām). Bija ka tā arī nepaspējam nosterelizēt, rāva nākošajam ar nomazgātiem nevis sterīliem. Kā cilvēki palika dzīvi joprojām nesaprotu. Un tā bija luksus poliklīnika. Triperbārā (Grīziņkalnā) pacientiem asinis no vēnas ņēmām ar vienīgo šļirci kura bija nodaļā. Jā, adatas mainijām, bet tās pēc lietošanas tika vienkārši novārītas. Adatas bija trulas, asinājām starp flīzēm velkot. Vēl ko pastāstīt par brīnišķajiem PSRS laikiem? Sūda elementāro higiēnas piederumu nebija. Tā ka nav ko te visu laiku slavēt tos murgainos laikus.

JurisK  3 4 Aivar, tev 90-tajā gadā bija knapi 30 gadi - un tā ij paliki tai pašā līmenī? Ja kas, pēc visu austrumu gudrību mācībām garīgums jāceļ tik tad, kad viss parējais - ģimene, bērni, bagātība, sasniegti. Un ne citādā secībā! Tā ij paliek cilvēki ar garīgumu, kuram nav pamatā zināšanu par dzīves patiesajiem uzdevumiem. Pie tam kritizē un pamāca pārējos, kas pūlās vaiga sviedros pildīt savus dzīves uzdevumus, un ne slikti tas padodās.

AivarsN    5 Tur jau tā problēma,ka cilvēki tiek zombēti ar visām tām austrumu un rietumu reliģijām,bet elementāru izglītību, par dzīves vērtībām un veicamajiem uzdevumiem,tā arī nesaņem. Garīgā evolūcija cilvēkam notiek visu mūžu,neatkarīgi no materiālā un ģimenes stāvokļa. Tāpēc jau ir ieviests tik daudz reliģiju un zinātnisko teoriju, lai evolucionēt gribošos noņemtu no trases. Ja pieņemtu,ka garīgā izaugsme nepieciešama tikai mūža nogalē,tad jau sanāk,ka lielāko un aktīvāko mūža daļu, cilvēkiem jāpavada kā primitīviem dzīvniekiem,jeb pareizāk vergiem,akli pakļaujoties sociālo parazītu vadībai. To jau parazīti gribētu gan.
Es ar saviem pamatuzdevumiem labi tieku galā, tāpēc pietiek vairāk laika veltīt izglītībai. Taču ļoti daudziem labiem cilvēkiem, šobrīd klājas grūti. Un mani tas neatstāj vienaldzīgu.

AivarsN  1 1 Tīrība ir jāievēro, par to šaubu nav. Taču krist otrā galējībā, arī nav labi. Cilvēki nav ūdens radības. Pārāk bieža, dabīgā ādas aizsargslāņa nomazgāšana, ne tikai padara sausu ādu,bet arī paver ceļu kaitīgiem mikroorganismiem. Bet mākslīgās smaržas,ir tikai parfimērijas uzņēmumu bizness,kurš ne tikai nedod nekādu rezultātu pievilcības palielināšanā,bet pat traucē pretējam dzimumam,uztvert dabīgo ķermeņa aromātu,piemērotākā partnera meklējumos.

DanaL  2 1 Es tā saprotu, ka viedais viedoklis ir tas, kurš sakrīt ar autora uzskatiem?

Orchia    2 Ai nezinu, kopta laikam ir tāda, kurai nadziņi bez pārspīlējuma sakopti uz rokām un kājām, mati svaigi, mazgāti un veselīgi, drēbītes tīras un veselas. Par tām smaržām, man domāt vīriešiem vislabprātāk patiktu sievietes dabiskais aromāts, jo sevišķi vāverītei. Nu tādi ir mani novērojumi

AivarsN      Tev ļoti pareizi novērojumi,Orchia. Lai gan, vīrieši arī var būt ar ļoti dažādiem uzskatiem.

Orchia      Jā, Aivar, reiz viena pirmā kafijrandiņa nosleguma, jaunais cilvēks man uzdeva mājasdarbu- nākošreiz kad nākšu uz randiņu es nedrikstu mazgāt to īpašo vietu. Domā ko gribi, smieties vai raudāt

av2      Nezinu, peec krievu laikos laboto zobu aarpraata, asv nnemaas ilgi, liidz visu paarsalaboja,saglaaba cik vareeja , un apvilka. Tagad 20 gadus ir miers, taa luuk. Krievu laikos zobaarsta kabinets bijs....ssausmas dziivaakaas. Muusdienaas taa vairs nav.

^esse^    1 av2, toties mūsdienās ir tādas cenas, ka cilvēki ar savu algu nav spējīgi apmaksāt zobārsta pakalpojumus, tādēļ staigā smirdošu muti.

miglainaa_plava      Mana draudzene pameta vīrieti, jo tas zobus nemazgāja pēc katras ēdienreizes!
Diezvai kāds šeit tā dara? Man šķiet vīrieši vispār nezina, kas ir zobubirste.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu