Dzīvnieki

Viens paturēja dzīvoklī melno leopardu. Pat zooloģiskajā dārza tam nevar nodrošināt turēšanai labus apstākļus.
Tagad pasapņojam. Kādu(s) dzīvniekus jūs gribētu turēt savās mājās? Es gribētu pāris surikātus vai tini (āmriju).

Vaukskis  1   ..Meiteni ! :) Ja nopietni, tad kaķi.

kuks10    2 Tas ir ārprāts,cik cilvēkiem ir liels ego un ,,pārspīlēta dzīvnieku mīlēšana"Nespēju saprast,kas paņem šķirnes suņus ,kā vēju suni vai haskiju kurus tur divistabu dzīvoklī ,un pats saimnieks slinks ..nespēj ar saviem suņiem izstaigāt n tos laikus,jo šie suņi ir sportisti un aktīvas dzīves dzīvotāji..tādus cilvēkus vajadzētu sodīt un ielikt cietumā..Reāli mēs neprotam apieties ar dzīvniekiem,ir tikai tāds ego pazīmēties un para´dit ,cik labs un kruts esmu..)))Es turu kaķi,jo tas ir istabas kaķis,kas nekur neiet,ja tik uz lodžijas pačolēt uz kaijām..))Vasarā aizvedu uz laukiem,bet šis ,,duriks "raustās pieplok pie zemes un viss..

Amadejs  2 2 Varbūt ka autorei vajag tādu vīrieti- dzīvnieku!?

puuuka    4 Man ir 3 mani minkas,reizēm pienāk vēl kādi 1-4,bet tie tiek sadakterēti un ātri atrastas mājas,kur par viņiem rūpējās un mīl.Uzskatu ,kad dzīvnieks mājās ir exstra,kuru ne katrs var atļauties,tāpēc daudziem ir tā,kad mazais "´mīlulis"saslimst,to vienkārši izmet uz ielas.Ja grib turēt dzīvnieku ir jāatcerās,kad vajag kvalitatīvu barību un vetārsta pakalpojumus,kas diemžēl nav lēti!

andris170970      Ha,ha,ha,aber AKVITĀŅUS kādu pārīti nevēlies?!!!.......

Letija    5 Paldies autorei par tēmu "Dzīvnieki"!
Aicinu visus, kuri apsver domu iegādāties dzīvnieku, dot to iespēju kādam mīlulim no patversmes!

coldlands    1 Šodien skatījos dudja dokumentalku par Kalimu. Tur viens šoferītis, kas vizināja franču žurnālistus, ieraudzīja ceļa malā no sala mirstošu kaķēnu(āra -50)
Franči palūdza apstāties un paņēma kaķēnu līdz, un visu laiku kamēr filmēja materiālu par represētajiem, kaķēns vizinājās ar viņiem, un kad šiem bij jāatgriežas uz Franciju, viņi nokārtoja papīrus un paņēma šo līdzi.
Vietējie tagad joko, ka vajadzēja arī šiem likties uz ceļa.😂

av2      gruuti tiem dziivniekiem dziivoklii. Lauzz vinni.....life time sentence, kaa cietumaa . Bija man Muris....20 gadus.
Dziiniekiem vajak lauku maajas, pllavas, zaali, strautinnu , un citus dziivniekus , ar ko satikties utt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu