No kurienes rodas humora izjūta?

Vai to iespējams uztrenēt kā bicepsus sporta zālē?

av2  1 3 :))Ir tomeer divas dazzaadas lietas - joki, un netaktiska smiessanaas par kaadu konkreetu cilveeku. Ja tos neatsskkir, nekaadas "humora izjuutas " nekad nebuus tam cilveekam..
Un veel kas, taa slavenaa "humora izjuuta" ir pat ....lloti taalu no laimigas kopaa dziivossanas pamatnosaciijumiem.Jaa, uz pasauli ir jaaskataas ar smaidu gan, bet ne ar ironiju.

Ievinjata  1 3 Humors uztveres un arī joku veidošanas līmeņi ir ļoti dažādi. Mani piemēram tracina tik ļoti trulie Oho jociņi lapas ielādes sākumā. Man tuvāka ironija. Bet neaizķer politiskie joki. Es domāju, ka humoru var uztrenēt. Mana draudzene studiju gados skatījās seriālus un izrakstīja smieklīgākās frāzes. Man arī ir šādi tādi vārdu salikumi, kas nāk no seriāliem. Piemēram, "palienes izklaides" un "pastaigā pa smukajiem kapiņiem". Humora izjūtu uzlabot palīdz arī attiecīgu grāmatu lasīšana un TV pārraižu skatīšanās.

nedolce_negabana    1 Humora izjūta nāk no iekšām:)))

C_hloe  1   Es nez, vai var uztrennēt, bet gan jau ka var.
Mums visiem iedzimta, ar laiku, iespējams, kļūst vēl labāka.

C_hloe    1 Jūs jau te jaucat humora izjūtu ar parastu stulbumu.

uzplanaledus      Ir humora izjūta un kreisā humora izjūta. Vieni par otriem doma, ka nav pareizā humora izjūta.
Dzīves laikā var gan pazaudēt, gan uztrenēt.

AivarsN    4 Daži spēj pasmieties tikai par citiem, bet daži arī par sevi. Taču ir arī tādi, kuriem smaidu izraisa tikai pret citiem veiksmīgi izdarīta neģēlība. Tāpēc arī humora izjūta cilvēkiem ir visai atšķirīga.

tigeriene16  1 2 Par jokiem varētu teikt tā. 1)Katram cilvēkam dabiski piemīt humora izjūta, tikai reizēm ļaudis nespēj jokot, jo nav noskaņojuma. Stresainas situācijas , smagi uzdevumi, kas nomāc, lielais besis. 2)Ir liela māksla izsijāt kvalitatīvus jokus, ķipa izsijāt graudus no pelavām. Lai to izdarītu, ir vajadzīgs intelekts un empātija. Cik daudzi to spēj?

andris170970  1 2 Paskaties un paklausies Zadornova pārraides-atradīsi ar laiku arī savu humora līstīti!!!

tigeriene16  1   Aha, Zadornovs? Ok, un vēl? Labi, es. Mmm...nu man piemīt tāds stiķis, ka es mēdzu žurnālos apvilkt vai kā citādi atzīmēt tās foršākās anekdotes.

MrAction      Var uztreneet. Tas ir tapat kaa speeleet klavieras. 2022-11-11 06:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu