Tā nu es par to asteroīdu kas tikko pamanīts!

Varbūt kādam liksies dīvaini ka es par to rakstu! Asteroīds kas nupat tik tiko tika pamanīts, un kas atrodās šobrīd starp Jupiteru un Marsu, ko arī Baldones konservatoriālajā astranomiskajā izpētes centrā nosauca pat Baldones vardā "Baldone". Jo, kā izrādās neviens līdz šim šo baiso asteroīdu netika konstatējis, kas nupat tik tiko ir iemaldījies mūsu saules sitēmā. Visticamāk, domājams, ka tas ir no mūsu pašu saules sistēmas apvaršņa saucamās Koipera joslas iemaldījies ...
Ja nu tomēr saliekam visas šīs sakritības kopā t. sk., ko arī gaišreģe Banga ir pareģojusi, ka 2021gadā zemes griešanās var pagriezties pa 90grādiem krusteniski, ka tiek izkausēti abi poli, tad varbūt šaja lietu sakarībā mēs patiešām varam ko mainīt, jo zinatnē mēs neesam diez ko atpalikuši! Tā kā tolaik ASV štata astronomi varēja viest tādu kā iespēju šajā skatījumā, lai ko mainīt vai palabotu, un tādējādi novērst mums draudošās briesmas, izšaujot uz kādu citu piem. tolaik bijušo tiem zināmo kādu no asteroīdiem zondes, un tad no zondēm ar harpūnam pieķēdējoties var mainīt to asteroīdu lidojuma leņķi ārpus saules sistēmas, vai nu arī, ja nav liels asteroīds, tad uzspridzinot to pa noteiktām atlūzām!
Tad kāpēc šobrīd neviens neko nedara, un visi pāraizņemti par kaut kādu tur Kowidu?!
Vai nu arī līdzekļus taupa kaut kādiem citiem saviem slepeniem mērķiem, nu tas jau, proti, kā jau katrā valstī.
Pareģojumi tiek vērsti uz to, lai kaut ko mainītu, ja nu tas patiešam tā tiek pareģots, kā viena čigāniete viesa!
Jo pareģojumi ir vienmēr mums doti, ka lai tajā kaut ko mainītu, un izmainītu!
Jo, ne vienmēr viss ir tā kā ir pareģots!
Kaut gan ir vēl viens asteroīda briesmonis, kas ir lielāks, jo to lielums ir 28km. - garumā, un 5km. - platumā, un kas iešot precīzi zemei garām starp zemi un mēnesi, apdraudot arī pat zemi 2028gadā! Mēs zinām, ka zemei ir lielāka gravitācija nekā mēnesim, ja mēness ir 5,4 reizes mazāks par zemi!
Nu zemei pilnīgi p

DanaL      Izklausās, ka Banga ir kkāds iesācējs astronoms:)
Bet Visuma mērogos rēķinot, pāris gaismas gadu attālums vai pāris gadu tūkstoši tāds štrunts vien ir. Tā ka - karogu brašajam Visuma kuģotājam Bangam rokā un uz priekšu!
2020-12-20 23:32

rinkulis      Ja tu to nopietni...tad atslābsti. Ja mēģini troļļot - švaki sanāk, nav ticamība. 274084 Baldone ir asteroīda joslas asteroīds un Zemi nekādīgi vismaz pagaidām neapdraud. Jā 2 km diametrā, bet tālu. Ja tu tā uztraucies - tad ir jāuztraucas, ka Marss mūsos neietriecas - tad gan būtu garantētas ziepes. Ja arī kādas briesmas no kaut kurienes uzglūnēs - tas nebūs 274084 Baldone. 2020-12-21 01:51

av2      https://www.youtube.com/watch?v=Kibpn9UTGzA

Tas taa, neviens neko iisti nezina par bijussajaa civilizaacijaam, vinnu tehnaloggijaam....kas ssodienas cilvekiem ir pat tuvu saniedzamas , tik gudri spriedele teorijaas.

Jaa, klluudiijos, lai zemi izniicinaatu...visu dziivo, vajagot kaadus 50-60 km diametru. Bet ar kilometru arii pietiek, lai noliidinaatu visu 600 km diametraa. Ja kas, virs Krievijas uzspraaga 1.5 busu izmeera meteoriigs. Tuuristu bus ,45 feeti, meteoriids bija ap 66 feeti.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chelyabinsk_meteor

Taa kaa, ja zemi traapiitu 40+ metru diametra asteoriids, un veel 90 graadu lennkkii, nu varam tak salikt visu negatiivo.....diez kas labs jau nebuutu.
2020-12-21 01:52

Reds      "Taa kaa, ja zemi traapiitu 40+ metru diametra asteoriids" - te uzsvars ir jāliek uz "pa zemi", jo ja viņš ieveltos okeānā vienalga kādā leņķi, ārpus pāris uzvārītām zivtiņām neko tas mums neietekmētu.

Mazie meteorīti nokrīt uz zemes diezgan regulāri, nesen viens bija novēlies kādā Āfrikas ciematā - ar nesen es domāju pirms apmēram 100 gadiem un neko kā dzīvoja tur cilvēki tā dzīvos.

"Virs Kreivijas uzsprāga" - tas ir iztvaikoja atmosfērā kā jau jebkurš autobusa izmēra asteorīds un arī divu, trīs un piecu autobusu asteroīdi neko tik katastrofālu neizdarīs kā cilvēki paši var viens otru un vidi ap sevi čakarēt. Pats raksti ka "ar kilometru arii pietiek, lai noliidinaatu visu 600 km diametraa" - kas ir 600km planētai ar apkārtmēru ap 40 000 km ?

Planētām ir īpašība savā "jaunībā" izslaucīt savu orbītu ap zvaigzni tīru no lielākajiem objktiem, kas tur traucē, vai arī savākt viņus kā mēnešus - zeme pa saviem 5-6 miljardiem pastāvēšanas gadu orītu ir iztīrījusi pamatīgi - mēs pat uz citām planētām nemaz tik bieži neredzam kaut ko nokrītam. Pat uz mēness nav dzirdets ka kaut kas ir novērots nokritis, lai gan viņam atmosfēras vispār nav, kas aizsargātu.
2020-12-21 04:59

av2      Reds, es jau tikai par to, lai mums, muusu zemiitei nekas paari nenodariitu. Nu labi, passi mees jau esam sadariijussi visu , ko tik vareejaam. Un kad palika pavisam garaliciigi, uzkkiimikkojaam kaarteejo viirusu. Nu jautriibai, aciimredzot.Taapat, kaa pamatskolas klasiitees meteneem bizes parausiijaam,uudens balonus uz galves metaam, un peec tam passi sleepaamies a?
Jo ja taa nebuutu, kaads tak pieteiktos, taa visi teroristi tak dara , lai "pluuktu laurus" , jaa , esmu autors, jaa, es izlaidu araa viirusu "paganiities", jaa, jo man gribeejaas visiem sariebt utt. Bet kautkaa autors ir taa.....pielicis bikses, ka ....pakaaraas pats. Vai ne-pakaaraas,pats, kkiiniessu gestapo maaju aizmetinaaja, iebetoneeja, un pielaida uguni , a?
Ja kas, paldies autoram par NORMAALU teemu beidzot!
2020-12-21 15:19

Vidzemnieks1969      Kas tas,par murgu ?! Es tikko izrakstijos no Psihenrs,un,.te..ta,,asteroids ?! Varbut,man vajadzeja,psihene,ilgak. pagulet ?! 2020-12-21 19:15

siikaa16      Domāju ka Visumā neviens gaužas asaras nelies par cilvēces bojāeju.
Nepietiek jau ka savu planētu piedrazojuši jau paspējuši arī ap to uztaisīt mēslaini. https://kursors.lv/2020/12/02/eka-par-86-miljoniem-eiro-saks-kosmosa-atkritumu-vaksanas-misiju/
2020-12-22 01:12

decijs      uztraukties var ja var ko ietekmet. ja bus lemts tad ko... d pasaules gala gaiditaji un baiditaji..... cilvece drizak savos su...dos nosliks ka kadu kiegeli sagaidis... 2020-12-22 12:27

edding      Nesen krievu TV bija pārraide, kur it kā Vanga paredzējusi kaut kādas šausmas 22.decembrī, šogad. Labi, vēl pāris stundas gan palikušas, tomēr cerams, ka kārtējo reizi garām. 2020-12-22 21:43

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu