LIDLs

Nu tautieši un tautietes, ir kādam/ai izdevies šodien pabūt jaunatvērtajā lidlā? Kādi iespaidi, atsauksmes?

Liesma  4   Tā pulcēšanās pie lidla ir dubultmorāle un atklāts friču interešu lobijs pakļautajā teritorijā.
Lai novērstu tālāku baisās infekcijas izplatību, ietosinu bodes slēgt, sapulcējušos izkliedēt, sastādot administratīvos protokolus par epidemioloģisko prasību pārkāpšanu un neatļautu pulcēšanos, un turpmāk visus friču štruntus ļaut pārdot tikai caur e-veikalu. Līdz baisā pandēmija beigsies.
2021-10-10 08:59

Liesma  2   Gan vakcīnas, gan lidls ir friču ideja 2021-10-10 13:33

Epifanija      Izskatās, ka cilvēki ir badā vai arī ir gauneri, kaut kas tomēr nav kārtībā ar psihi! 2021-10-10 13:34

Marita    2 Es neizturēju un šodien biju Lidlā. Sapirkos ēdamo ilgākam laikam. Pie kases domāju, cik gan man tas viss izmaksās. Un bija tikai 42 eiro. Veikals plašs, pie kasēm rindu vispār nebija, meitene salika visus maisiņos. Esmu apmierināta. 2021-10-10 16:36

Marita    1 Es gan biju pēc 12. Pieņemu, ka citos laikos cilvēku mazāk. Stāvēju rindā precīzi stundu, bet man līdzi bija žurnāls, tā ka nebija garlaicīgi. Veikalā arī pavadīju precīzi stundu. 2021-10-10 21:16

Vaukskis  1   Kā rakstīju, tā izdarīju un vakar vakarā pavisam īsi pims plkst 22.00 pēc darba biju speciāli aizbraucis ar sabiedrisko autobusu iepazīties ar "Lidl", jo tajā vismaz 18 gadus nebiju bijis un toreiz, dzīvodams Vācijā, nepiegriezu "Lidl" īpašu vērību, jo tuvāks bija "Aldi".
Tad nu es pabrīnijos par patukšo auto stāvlaukumu ar daudzajām līčuloči izvietotajām metāla barjerām, kas aizņēma ievērojamu platību, kamēr nekādas rindas ārpusē neredzēju. Uzreiz paņēmu ratiņus un devos iekšā bažīdamies, vai tikai vairs ļaus iepirkties, jo līdz oficiālajai veikala slēgšanai bija atlikušas tikai 5-6 minūtes. Manas bažas ātri tika izkliedētas, kad es dzirdēju saucienu no kasu zonas, ka būs vaļā līdz plkst. 23! Līdz ar to varēju lēnītēm stumties pa tirdzniecības zāli. Pircēju bija palicis tikai mazliet vairāk nekā personāla, bet, kad pēc apmēram 35-40 minūtēm, izgāju no tirgotavas, biju viens no beidzamajiem, kuri tur vēl bija. Līdz ar to man izpalika pūļa ažiotāžas efekts, bet arī daļu preču, kuras bija bijušas, neatradu, jo dažviet plaukti bija (pa)tukši. Tos gan ar citām precēm steidza pildīt izteikti latviešu (nevis krievu kā vietējo veikalu ķēžu "Mego" un Beta") darbinieki, kas šķiet neraksturīgi pārsvarā krieviskajai Rīgas-Zolitūdes apkaimei.
Man nebija īpaša mērķa kaut ko nopirkt, lai gan reklāmas ietekmē biju gatavs atdot naudu par banāniem un vaniļas pudiņu ar putukrējumu, ar kuram līdzīgu mēdzu našķoties ārzemēs. Kā jau droši vien visiem zināms, banānus no Gvatemalas nopirku, bet par zemāku cenu- 0,19 EUR/kg, pārtikas ķīmijas radītais gardums bija "izķerts". Vēl nopirku konservētos zaļos zirnīšus un kukurūzu no Vācijas, redīsu buntīti (neatceros, no kurienes) par 0,25 EUR, Lietuvas sīpolus, pāris garos gurķus no Spānijas, kā arī ziedkāpostu un par šiem labumiem kasē šķiros no 3.03 EUR. Lieki piebilst, ka nekādas rindas nebija. Maisiņos preci salika vīrietis.
Veikals atgādina lielu gaišu kādreizējo "Supernetto" tipa bodi
2021-10-11 14:38

MedMaasjuks      Aiziešu kad rindu trakumi būs rimuši. Pagadām i-netā tik bildes ar cenām apskatījos. 2021-10-12 16:39

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu