Ko jūs domājat par NLO ?

Ko jūs domājat par NLO ? Vai ir pieredze ar to ???

MrAction  1 3 Tie, kas noliedz Aivara teikto ariii ir shis zemes paraziiti. 2022-09-16 21:42

MrJones  2 2 Njaaa.....šoreiz gan visi kaislīgie vakcinatori, aiz aukliņas raustāmie, biku nošāva greizi... :) Atceries, Lielais Brālis skatās- zaudēsiet kredītpunktus!!!
Pareizā atbilde ir - JĀ ....viņu ir....un baidāties, baidāties, baidāties drīz notiks invāzija, šie mazie, zaļie cilvēciņi centīsies sagrābt mūsu Planētu, kā ārējais agresors, VISAS cilvēces drauds!
Tas nonāk līdz meinstrīmam tātad, jums BiJA jānotic,,....bet nekur jau neliksies....staigāsiet vien follija cepurītēs ja Soross & Co tā gribēs! :)
Citi, varbūt padomās, ar kādu mērķi tika izstrādāts Blue beam projekts...un vai kārtējā sazvērestība no teorijas nepārtop par vienkārši sazvērastību un ļaužu mānīšanu?
2022-09-16 21:44

Ljekainiitis  1 3 Slavenais fiziķis Stīvens Hokings teica, ka citplanētieši visticamāk pastāv, tomēr cilvēkiem vajadzētu visiem spēkiem censties izvairīties no kontakta ar viņiem.
Citplanētiešus Zeme interesētu tikai kā iekarojumu un laupīšanas mērķis, lai pēc tam dotos tālāk.

"Ja citplanētieši mūs apciemotu, iznākums būtu līdzīgs tam, kas notika pēc Kolumba ierašanās Amerikā – tas neatnesa labus laikus iezemiešiem," viņš sacīja. Līdz ar to cilvēcei tā vietā, lai mēģinātu ar viņiem sazināties, būtu jādara viss iespējamais, lai no kontakta izvairītos. "Mums atliek vien paskatīties uz sevi, lai ieraudzītu, kā saprātīga dzīvības forma var pārvērsties par ko tādu, ko paši nevēlētos sastapt," viņš skaidro. Citplanētieši, kas uz savas planētas būtu izlietojuši sev nepieciešamos resursus, tos dotos meklēt citviet."

Tas arī viss, kas par to jāzin.

Kaut arī tēma ir NLO, kas ar citplanētiešiem ir saistīts tikai daļēji.
2022-09-17 09:44

Bosmens      redzeju 1991. gadā, un ne es viens... 2022-09-17 11:25

rinkulis  2   Stīvens Hokings bija pārhaipots "britu zinātnieks".

Iemetīšu vienu citātu, ko kāds cits ir teicis par "zinātni":

“The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.”
2022-09-17 17:43

Jogijs      Nepiekrītu, jo no pagātnes mācas, lai veiktu nākotni... Tagadne esam mēs. MĒS TAGAD. 2022-09-17 19:53

AivarsN  2 1 Ārpuszemes civilizācijas ir iedalāmas trīs grupās.
1. Gaismas civilizācijas, kuras nekad un nekādos apstākļos neiejaucas citu planētu evolūcijas procesos.
2. Gaismas civilizācijas, no kurām nākam arī mēs. Labprāt palīdz un sadarbojas ar citām civilizācijām, nekaitējot tām un dabīgiem evolūcijas procesiem.
3. Tumsas spēku, parazītiskās, jeb pekles pasaules civilizācijas, kuras pēdējā laikā piesavinājās mūsu Zemes resursus un cilvēku dzīvības enerģiju. Tās arī radīja hibrīdus, sākot ar Ādamu un Ievu, lai tie iefiltrētos cilvēku sabiedrībā, sētu naidu un pakļautu tos, piedevām bojājot genofondu(pirmās nakts tiesības). Par laimi, mūsu Zeme jau ir izgājusi no viņu kontrolētā kosmosa sektora un atlicis vien atbrīvoties no viņu hibrīdu okupācijas. Tad varēsim atkal atsākt sadarbību ar mums radniecīgajām civilizācijām. Tik vienkārši. Varbūt tieši tāpēc sākas biedēšana ar ļaunajiem citplanētiešiem, lai nepieņemam savējos, lai gan īstie ļaundari, no kuriem bija iemesls baidīties, ir jau aizvākušies.
2022-09-17 21:01

Jogijs    1 Un mēs esam uz Zemes! Ar sektām kontakti nav! Un aptuvena nojauta ir. 2022-09-17 21:44

Alisa      Neko nedomāju. Kad būs, tad kristīs. 2022-09-18 13:41

MeduzaGorgona  1 1 Aivars runā par tēmu. Starp citu, ja kāds vel nezin, Zemei nav dabisko pavadoņu. Mēness ir orbitālā stacija. Metāliska sfēra. 2022-09-19 06:23

Vaukskis      Neinteresē realitātē, bet labprāt paskatos izdomājumus par ļaunajiem citplanētiešiem, jo tas ir aizrauj! 2022-09-21 06:17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu