Pareģojam?

..jebko, kas būs pēc gada, 10, 100 gadiem. Kovīds, karš, kas tad īsti notiks nākotnē? Pēc gada būs incanti pastīties kas piepildījies..

siikaa16  1 6 00:56
Kur dzīvos surikati, ja tuksneši būs zaļi? Tikai Zoo mākslīgā tuksnesī? Tu te dzīvnieku sugas neiznīcini.
2022-09-22 01:08

smooth  3 3 Pārmērīgākais optimisms te.. : ))
Ne pēc gada, pat ne pēc 10 sazv t "kurinātāji" neatzīs, ka par iedzīšanos nabadzībā atbildīgi ir viņi un vienīgi viņi paši (kā jau katrs pats par "savas laimes kalšanu"), un joprojām turpinās čīkstēt un pie visām savām nedienām vainot "valdošo eliti" (btw arī tad, ja pēc 4 gadiem tā VE tomēr būs nomainījusies).
2022-09-22 01:10

sandra111  8 3 piekritu aivaram,,,BEIDZOT zeme attiras no PARAZITIEM,IDIOTIEM,GLEVULIEM,,,un man prieks,ka durtie stulbeni iet prom,,,;))))))))
prieksa redzu tikai POZITIVO.
esmu laimiga,ka mana dvesele ir izvelejusies atnakt tiesi saja laika perioda,,,jo dzive ir LIELISKA !!!
2022-09-22 07:00

Jason  2 11 Pēc gadiem 10... nu, varbūt AivarsN beidzot vērsīsies pie speciālistiem un uzsāks ārstēšanos. :) 2022-09-22 08:52

AivarsN  5 2 Tie indivīdi, kurus te daži dēvē par eliti, ir visneģēlīgākie parazītu sugas pārstāvji, neizglītoti deģenerāti. Cilvēku radītā vēdiskā kultūra, tāpat sirdsapziņa, pat visgrūtākajās dzīves situācijās nekad netīkoja pēc citu cilvēku mantas, pārtikas, teritorijas, kur nu vēl dzīvībām. Visu karu, verdzības, epidēmiju un citu genocīdu autori ir vienīgi parazītu sugas pārstāvji, kuri pat ģenētiski nav cilvēki, lai gan ļoti cenšas maskēties par tiem, lai noveltu savus noziegumus un netikumus.
Gan jau kaut kur kalnu pakājēs sava niša ekosistēmā saglabāsies arī surikātiem. Tuksneši patiesībā nav nemaz tik sen radušies, parazītu izraisīto karu un kataklizmu rezultātā. Un kaut kur taču surikati un tuksnešu dzīvnieki dzīvoja arī pirms tam, droši vien pat vēl labākos apstākļos. Ļoti daudzām augu un dzīvnieku sugām tik ļoti nepaveicās un tie ir izzuduši pavisam.
2022-09-22 09:24

av2    6 Viss buus labi . 2022-09-22 10:32

ruda_raganinja    6 Bet vai nav vienalga kas būs, kad būs redzēsim, tagad dzīvojam ar pilnu krūti ... uz priekšu! 2022-09-22 11:15

AivarsN  2 2 Kas būs, vai vispār nekā nebūs, pirmkārt ir atkarīgs tikai no mums pašiem. Vai turpināsim klanīties parazītu komercfirmas rīkojumiem, vai tomēr pasūtīsim viņus uz elli, no kurienes tie nākuši? Parazīti var sūkt upura asinis tikai tik ilgi, kamēr tas to ļauj. Bez pašu cilvēku atbalsta, sociālie parazīti ir tikai saujiņa neliešu, kuri parāk daudz no sevis iedomājušies. Ja tauta jau no paša sākuma vienprātīgi būtu atteikušies valkāt uzpurņus un durties, tad parazīti būtu palikuši gribot. Bet vajag tik velnam iedot mazo pirkstiņu, lai tas paņemtu visu roku un ne tikai. Un jo vairāk piekāpsies, jo grūtāk būs pretoties pēc tam. Vai tiešām arī tagad vēl daudzi turpina ticēt afērai un pēc pirmā aicinājuma labprātīgi skries durties? Vai pēc tam arī labprātīgi skries implantēt čipu, pilnīgai kontrolei. Bet ir taču auni, kuri jau tagad pat vairākus čipus sagrūduši iekšā. Nezinu kā Latvijā, bet Zviedrijā tādu jau ir tūkstošiem un pat Krievijā ne mazums. Un dēļ tādiem idiotiem, vēlāk arī visus pārējos spiedīs čipoties, tieši tāpat, kā tagad švakcinēties. 2022-09-22 23:34

dabasmiilis  2 4 Galvenais pareģojums par kuru visbiežāk domāju, ir tie pieci gadi, kad špricētiem jāiet prom.
No vienas puses ceru, ka nepiepildīsies, bet no otras, to izteica spēcīgs zīlnieks, kura darbībās līdz šim neesmu atradis, kur piesieties.
Neuztraucos par sevi - esmu tīrs. Uztraucos par līdzcilvēkiem, par pašiem tuvākajiem, kurus ar šantāžu piespieda pieņemt zvēra zīmi!

Tiešām ceru, ka nepiepildīsies. Nu ir man tas pasaules glābēja sindroms, gribas palīdzēt cilvēkiem, tautai, lai gan viņi dzīvo savā burbulī un viņiem mani nemaz nevajag.

"Mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām!"
Es šim pievienotu, mēs esam atbildīgi par visiem, to starp vājākiem par sevi, ne tikai dzīvniekiem, bērniem, sirmgalvjiem, bet visiem visiem, kas dzīvo savā paralēlā pasaulē briesmas nejuzdami.

Lai gan pēdējā laikā esmu nopietni apjucis, vairs nesaprotu, par kādu tautu un par kādu pasauli vēlos cīnīties.
Mēs te aizliedzam krievu valodu, lai gan galvenais drauds latviešu mēlei ir angļu valoda. LATVIEŠI SAVĀ STARPĀ KOMUNICĒ ANGLISKI[šīs sezonas pirmais aizliegtā paņēmiena raidījums - vienkārši briesmas, biju dzirdējis, ka mazāki bērni šad tad lieto kaut kādus angļu teikumus, vienkārši domāju, ka ķēmojas vai lepojas, ka prot ko no svešvalodas, bet patiesībā ir vēl traģiskāk]...
-Vai par tādu Latviju vēlos cīnīties, vai vēlos saviem bērniem novēlēt tādu Latviju? Nebrīnīšos ,ka viņu bērni latviski vispār nerunās!

No vienas puses apsveicami, ka cilvēki zina valodas, bet tādai sīkai tautai, kā mēs, tā ir pašnāvība!
Baidījāmies no pārkrievošanas, bet beigās brīvprātīgi pārangļosimies!
2022-09-23 02:37

Vaukskis  1 1 O, kaut kāds jaunums! 2020. gada martā rakstīja par dzīvildzi 2 gadus pēc potēšanās pret Covid-19, tagad jau pārlikuši uz 5 gadus tālu nākotni!😮 Kas vēl sekos?😂 2022-09-23 09:17

Feja939      2:37
100% piekrītu šīm pārdomām.
2022-09-23 10:36

Eneile    1 Jautājums, kas mani interesē dažādās jomās. Vai cilvēki, kuru drūmie pareģojumi nepiepildās un nepiepildīsies, pārvērtēs savus informācijas avotus? Gan par potēm, gan karu Ukrainā, gan daudzām citām sīkām sadzīviskām būšanām un nebūšanām... 2022-09-23 11:12

AivarsN  2 3 Pats vakcīnu izgudrotājs, kā arī daži citi zinātnieki teica, ka vakcīnas nogalinās 2-4, maksimums 5 gadu laikā. Katra cilvēka pretošanās spējas ir atšķirīgas, tāpat arī vakcīnām pastāv 3 dažādi marķējumi. Vai tiešām kāds domā, ka pansionātos un parazītu elitei izmanto vienas un tās pašas vakcīnas? Un kā vispār var noteikt cik ilgi vēl nodzīvos, ja nekad iepriekš tik briesmīga sastāva vakcīnas cilvēkiem netika pielietotas? Izmēģinājuma dzīvnieki aizgāja daudz ātrāk, bet tiem jau savādāka vielmaiņa. Tieši tāpēc gēnu modificējošo vakcīnu izgudrotājs bija kategoriski pret šo vakcīnu pielietošanu cilvēkiem.
Ja cilvēka organismā sakrājas parāk daudz toksisku vielu un tās nespēj pietiekami ātri izvadīt, ieslēdzas avārijas attīrīšanās sistēma, paaugstinot temperatūru, lai paplašinātu asinsvadus un paātrinātu vielmaiņu, bet ekzosomas sadarbībā ar baktērijām izvada no organisma tolsīnus un atmirušo šūnu atliekas. Taču vakcīnas pārprogramē cilvēku ģenētiku, lai avārijas attīrīšanās vairs neieslēgtos un toksīni var netraucēti uzkrāties līdz kāds vājāks orgāns vairs nespēj pienācīgi funkcionēt. Bet no grafēna oksīda un smagajiem metāliem vakcīnās, jebkurā brīdī var izveidoties trombi asinsrites sistēmā jau drīz vien pēc vakcinēšanās un ar to arī viss.
2022-09-23 20:16

dabasmiilis    3 Speciāli paņēmu tā zīlnieka video un skrīnu ar video ievietošanas datumu, datums ap 2020.g. 18. novembri, tā kā pāris nedēļas pirms injekciju starta. Durstīt Eiropā sāka ap decembra sākumu, pie mums ieveda 28. decembrī.

******Un viss, ko viņš tai video pareģoja ir piepildījies visos sīkumos, izņemot tos piecus gadus, jo tie vēl jāsagaida.*******
Tieši pēc tā video arī sāku sekot viņam[to video uzgāju tikai šogad janvārī, tādēļ varēja jau salīdzināt ar iepriekš notikušo kovidnotikumu gaitu - paliku ar muti vaļā], lai saprastu, vai tā tikai milzīga sakritība, vai tomēr ir viņam dotības, izrādījās tiešām ļoti spēcīgs.

Tur bija arī divi iemesli minēti, kādēļ palaida covidu - depopulācija un haosa/ārkārtas situācijas radīšana, tieši tas, kas šobrīd pasaulē arī notiek - mākslīgi radīta krīze. Nebūtu kovida, nebūtu iespējams to krīzi izveidot, bet tagad pie visa vainīgs kovids, bet tagad kovids savu ir izdarījis, inflācija gaisā, krīze tur pat, tad kovidu var paslaucīt zem tepiķa un pievērsties karam un citām zaļām un ne zaļām lietām, un vainot tās pie inflācijām un dārdzības, un sekām, kas vēl nāks...

Bet jēriem smadzeņu maz, lai to visu saliktu kopā, pat ja viņiem visu pasniedz uz paplātes jau gatavu!

-Ir viņam video arī par Latvijas vēlēšanām - būs interesanti salīdzināt!


***Vaukšķi, divi gadi arī nav nekāda lielā kļūda, cik daudzi jau paspēja aiziet, un cik daudzi vēl aizies, regulāri ziņās visādi darboņi aiziet.

Vēl nesen Vaikule un Kalniņš ar melnām brillēm uz acīm aicināja jērus potēties - nebija drosmes acīs paskatīties, bet tagad Laima prasa, lai par viņu aizlūdz!
Varbūt sakritība - ko tad es varu zināt! Karmai gan ticu un likumsakarībām arī!
2022-09-25 07:27

kosrem      Pēc vēlēšanām būs obligātās maskas. To točna zinu! Līdz,- nu nekādi. 2022-09-27 09:40

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu