Kuru ūdeni ieteiksiet?

Labdien!
Nežēlīgi ciets ūdens tomēr te, Rīgā. Sakiet lūdzu, kuru nopērkamo ūdeni labāk lietot gludeklī un el. tējannā... ?
Kurš no tīrajiem avotūdeņiem skaitās vislabākais?
Par ūdens filtriem te jautājuma nav (lai aiztaupītu "daiļrakstītāju Laiku un Pūliņus).
Pateicos

AivarsN  1 2 Krāna ūdens var saturēt hloru, vai vēl kādus piemaisījumus, kas puķēm var nepatikt. Avota ūdens pudelēs ir ļoti attīrīts, apstrādāts ar ultravioleto starojumu. Tāpēc nekādu ļaunumu nenodarīs, bet nevar pat salīdzināt ar to efektu, ko dotu tikko no avota ņemts ūdens.
Par to piesārņojumu ir daļēji taisnība. Bet tas gan vairāk attiecas uz virszemes ūdeni. Dziļurbuma pazemes slāņos, nekāds piesārņojums klāt netiek. Pat Abesīnijas akas pareizi izvēlēts ūdens nesošais slānis ir pietiekami tīrs, jo no zemes virskārtas to atdala pietiekami biezs, dažāda rupjuma iežu filtrējošais slānis.
Par ūdens unikālo ipašību, mainīt savu struktūru, skaņas, elektromagnētiskā starojuma un daudzu citu faktoru ietekmē un saglabāt to atmiņā, dziednieki ir zinājuši vienmēr, bet vairāku valstu zinātnieki atklāja pagājušajā gadsimtā. Tagad jau ir lērums atklājumu, kā uzlabot ūdens struktūru, lai tas būtu labvēlīgs gan augiem, gan cilvēkiem. Smieties par to var tikai cilvēki ar ļoti zemu izglītības līmeni.

AivarsN  2 2 https://youtu.be/WVOfe35l0uo

Te ir tikai viena no daudzajām dokumentalajām filmām par ūdens apbrīnojamajām īpašībām, kuras modernā zinātne vēl nespēj pilnībā izskaidrot. Varbūt arī necenšas, jo pasaules varenajiem, šī informācija ne tikai nenestu nekādu peļņu, bet arī nopietni traucētu noziedzīgo plānu realizācijai pret cilvēci.

LaskovijMerzavec  1 1 Nu tie, kas tic uz berza tāsīm uzrakstitam zemes iekarošanas plānam - tiem ari memory waters ir patiess!!!



Tam vispar intelektu nevajag!

Urri  2 1 "Avota ūdens pudelēs ir ļoti attīrīts, apstrādāts ar ultravioleto starojumu"
No šīs vietas, lūdzu sīkāk ! Interesanti, kā to var izdarīt? Ja ūdens UV starojumu pilnībā aiztur jau pāris cm zem ūdens virskārtas? Kā tad šis tur "apstrādājas" ?

Urri  2 3 "Man vnk negribās, lai gludeklī pārāk ātri kaļķakmens veidotos"
tad kā jau teica - lieto destilētu ūdeni. Viss. Nekādas raķešzinātnes tur nav.

AivarsN    4 http://www.akvapro.lv/index.php/uv-sterilizacijas-lampas.html

Lai gludeklis nekad neaizkaļķotos, kur problēma izmantot lietus ūdeni?

Interesanti, kāds sakars japāņu, krievu un citu valstu zinātnieku jaunākajiem pētījumiem par ūdens īpašībām, ar uzrakstiem uz bērzu tāsīm? Kāda vispār nozīme, uz kā pierakstīta informācija? Vai uz zelta plāksnēm, vai vērša ādām, vai koka dēlīšiem, papirusa,bērza tāsīm, vai saglabātas atmiņā, vēdiskās zināšanas no tā nemainās. Mūsdienu zinātne tās arvien biežāk sāk pamatot ar eksperimentiem. Varbūt ir vērts reizēm kādu izglītojošu filmu noskatīties, vai zinātnisku rakstu izlasīt, nevis demonstrēt savu nezināšanu, smejoties par to, par ko nav pilnīgi nekādas saprašanas.

LaskovijMerzavec      AivarsN, tur jau tā sāpe, ka tam ko rāda tajās "izglītojošas" filmās ir safabricējumi, meli un izdomājumi, lai piesaistītu tādu lētticīgo auditoriju.

Tipisks piemērs, tiek parādīts akmeņu savienojuma vietas no piramīdas viena maza gabaliņa un izvirzīta teorija kosmiskā mērogā. Un jāsaka, izklausās ticami, ja vien neesi bijis pie piramīdām ....

Tipa, mi vam pakazhim... vakcināto pokemonu medības ar bluetouth :)

AivarsN      Lētticīgo auditoriju jau piesaista televīzija, bet debilizē izglītības sistēma. Katrai paaudzei savi, atbilstoši makaroni. Tāpat arī internetā, sistēmas troļļu kanāli producē lērumu stulbas, melīgas informācijas, lai novērstu uzmanību no svarīgiem notikumiem un procesiem, diskreditējot patieso informāciju un tās izplatītājus. Atstrādāta shēma. Kurš gan to vēl nezina? Taču par ūdens unikālajām īpašībām ir tik daudz pētījumu dažādās valstīs, jau sākot ar pagājušo gadsimtu un tas viss vēl ir papildināms ar vēdiskajām zināšanām, dziedniecību. Atšķirībā no makaronvīrusa, tam visam ir zinātniski pierādījumi. Ar vienkāršiem eksperimentiem mājas apstākļos, katrs var pārliecināties kā tas strādā, kaut vai uz mājas augiem. Arī par bioenerģētisko lauku, jeb auru arī daudzi vēl izturās neticīgi, lai gan jau vairāk kā pus gadsimtu, bioenerģētisko lauku var fotografēt. Tas ir tikai tāpēc, ka parazītiskā sistēma nedod pilnu ieskatu par šīs pasaules daudzdimensionālo uzbūvi, smalkajām enerģijām un matērijām, kas ir visa pamatā, bet atzīst tikai tās rupjo daļu. Tikai dēļ tādām ierobežotām zināšanām, ar cilvēkiem var viegli manipulēt, iestāstot cik viņi ir nepilnīgi, ka nespēj dzīvot bez farmas zālēm un vakcīnām, ka enerģiju var iegūt tikai izmantojot arvien dārgākas un sarežģītākas tehnoloģijas, neizbēgami piesārņojot un iznīcinot dabu. Un vispār ka cilvēku ir pārāk daudz un tāpēc viņu skaitu vajag samazināt. Bet ir taču ne mazums cilvēku un pat itkā ļoti izglītoti, kuri tam visam sviestam nešaubīgi tic!
Dzīvojam laikā, kad pret visu iegūto informāciju ir jāizturas skeptiski. Sevišķi jau pret to, kura skaitās oficiālā un kuru īpaši cenšas iebarot un uzspiest, bez jebkādiem pierādījumiem, kā tik populārās vīrusu un brīnumvakcīnu pasakas. Tas ir vistīrākais šarlatānisms, pret jebkādu loģiku un zinātni.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu