Kā tikt galā ar skaļiem kaimiņiem?

Sveicināti!
Man te radās tāda problēma, aptuveni 2 nedēļas atpakaļ kaimiņš aiz sienas sāka skaļi uzvesties, parasti nakts laikā. Es ar viņu mēģināju runāt, bet pārsvarā tikai tiku aplikts ar krievvalodīgiem izteicieniem. Kādu laiku cietu, bet man aizvakar tika veikta operācija ausīm un līdz ar to saasinājās dzirde un troksnis palika vēl neciešamāks.
Mēģināju saukt policiju, pirmajā naktī (aizvakar) atbrauca, parunāja ar viņu un teica ka solījās netrokšņot. Bet tad, nākamajā dienā kaimiņš sāku uzvesties vēl skaļāk un visu dienu-nakti. Es, pēc policijas ieteikuma, vēlreiz ar viņu mēģināju parunāt, bet tas ne pie kā nenoveda tādēļ izsaucu policiju vēlreiz. Šoreiz kaimiņš kad ieradās policija izlikās ka ir gulējis un neko netrokšņoja (vispār nesaprot par ko bija runa, kādas problēmas) un policija, pēc sarunas ar mums abiem, man pateica, ka ja nav troksnis tik skaļš ka pa visu kāpņutelpu rīb viņi neko izdarīt nevar, likums netiek pārkāpts. Mums jārisina problēma savā starpā.
Pats kaimiņš un viņa māte nav īsti līdzsvaroti un runāt ar viņiem nav nekādas jēgas (kaut arī mēģināju, vairākas reizes). Tagad dienu un nakti nepārtraukti dzirdu no viņu puses mūziku, skaļas sarunas (visdrīzāk no televizora) utt. Burtisku visu diennakti, acīmredzot viņš tā guļ uzgriezis mūziku.

Būtu ļoti pateicīgs, ja kādam būtu ieteikumi, kā šādu situāciju atrisināt. Un, pieminēšu, ka dzīvoklis ir personīgais, neīrēju un dzīvoju ar ģimeni tādēļ vienkārši doties citur nav variants.

ketija64      Policijai jātiek galā, jūs neiesaistot. Tādi ir noteikumi. 2024-03-17 19:17

jozolsen      Tev jāmēra decibeli.., tikai faktoloģija.Te ar jūtām, sajūtām neko nepadarīsi.. un pēc tam 10 gadus varēsi tiesāties. Juristi un advokāti tev to izskaidros..Par to cik izmaksās neviens neko neteiks, jo sanāks kopā dzīvokļa summa. 2024-03-17 20:32

raicha911      Jāmaina dzīves vieta. Brauc pie manis padzīvot, klusums garantēts :) 2024-03-17 20:39

Lexx      Tā saucamā policija ir goavno---vari papildus iesniegt pret policiju valstij pretenziju ,ka policija nav likvidējuši radušos situāciju.
Taču personīga pieredze rāda ,ka pret bidlām tikai ar spēku..Un ne vienkārši ,bet sasist pamatīgi abus divus ,Tu saki , ka tā otra bāba )) Nu un tad ,sievietei šodien ir tādas pašas tiesības dabūt pa purnu ka vīrietim. un līdz ar to radīt tādus apstākļus ,lai paši muktu prom..
Izliec sludinājumu ,,ka meklē palīgus skaļu kaimiņu nomierināšanai pret atlīdzību.
P.S. Bet vispār tas ir pazemojoši ,ka sūda policijas dēl ,kura mīž kaut ko darīt un ir gļēva pēc fakta,,cilvēkam izmisumā jālūdz palīdzība pat iepazīšanās saitā!!!

Bidla ..tas ir preteklis bez nacionalitātes ,bet kuram pilnīgs poh uz sabiedrību ,kaimiņiem ,citiem --tas vienmēr dara ka pašam patīk nerēķinoties ar citu komfortu .!!
Un ir vēl nolikums par īpašumtiesībām un to teritoriju nepārkāpšanu ut.t.t. --tas ir ,,šajā gadījumā tavs sūda kaimiņš ielaužas tavā teritorijā ,to var nosaukt par akustisko ieroci --ar mērķi bojāt tavu veselību ,psihi u.t.tt. un turklāt apzināti samazinot tava īpašuma vērtību.
Un ar tādiem kropļiem galā tikt var un vajag--nedrīkst ielaist un paklausīgi ciest.
2024-03-17 20:54

LaskovijMerzavec      12 gadi! Ieliec skaņas izolāciju un guli mierīgs! 2024-03-17 21:33

VeelosKluutParTeevu      Kāds kaimiņš regulāri piedzēries čurāja kāpņu telpā. Policija neko nedarīja, iekaustisana nepalīdzēja. Tad kaimiņi viņam dzērumā guļot iekakaja mutē... tas palīdzēja, kāpņu telpa ir sausa. 2024-03-17 21:56

VeelosKluutParTeevu      Bet ja nopietni, policija jāraksta iesniegums regulāri sakot, ka persona apdraud kaimiņus, draud uzspridzināt māju, nogalināt u.c. Tad policija sāk reaģēt. 2024-03-17 22:01

Piii      Pamēģini tam kaimiņam sadot pa ģīmi pats, ja jau policija atsakās palīdzēt. Tā tautība saprot caur sāpēm. 2024-03-17 22:51

LaskovijMerzavec      Vēl te “varoņi”, mutes brūķētāji - sadod pa ģīmi!

Itkā Jums pašiem nevarētu i pa ģīmi i pa citām vietām iedot!
2024-03-17 23:06

Piii      re, miera traucētāju aizstāvis uzradās, gan jau pats ir tāds pats 2024-03-17 23:36

rokons      Ja ir zināms palīdzētājs ar tehniku, tad viens no variantiem - pielīmēt pie attiecīgās sienas "pīkstuli"( augstas frekvences skaļrunis), un pievienot apm. 10W ģeneratoru ar 4000Hz frekvenci. Ideāli, ja svārstītos no 2500 Hz līdz 6000Hz.
Lieto to ka fonostimulāciju EEG izmeklējumos dažos gadījumos. Diezgan pretīga sajuta, bet siena kalpos kā rezonators. Pats ieliec slāpētājus ausīs.


AUGS
2024-03-17 23:42

dabasmiilis      Izsaku līdzjūtību!
Man nav operācija, bet dabas dāvanas, kas nopietni traucē dzīvot - izcilā dzirde ir viena no tām.
Ja mani pamodina, tad lai cik noguris būtu, aizmigt vairs nevaru - acis sāp, smadzenes kā piedzērušās, lēnīgas - kā dzīvs zombijs, pēdējos 4 gadus guļu ar ausu aizbāžņiem, tad beidzot spēju netraucēti izgulēties[dziļi gan bāzt nedrīkst, lai bungādiņu nepārplēstu], citādi no katra mazākā troksnīša ceļos!
2024-03-18 05:10

amarille      Legālais ceļš ir rakstīt iesniegumu VDB par lēnajiem policistiem. Nav noslēpums , ka rajonos dzer visi kopā un tie , atvainojos, sūdi, kas vienu reizi ar kādu lētu rajona mentu pie galda kopā sēdējuši, pret kaimiņiem teorētiski var būt nevaldāmi. Tālāk raksti kaut līdz Briselei par lēno VDB. Latviešu raksturs ir pasaulslavens , varbūt kāds tevi sapratīs.
Vai atstāj keksu bez tumbām. Nepatīkami, jā, bet, nado, Fedja, nado.
2024-03-18 05:48

amarille      +zinu ļoti daudzus prātīgus cilvēkus, kuri ir steigšus evakuējušies, kaut dzīvoklis bijis īpašumā. Kam tu pārdosi, tava izvēle . Pārdod gudri👌 2024-03-18 05:50

Dingo      Pārdod tā, lai tu kļūtu no upura par spīdzinātāju. Neizej uz lieliem ienākumiem no darījuma . Bet nepārdod nevienam , par kuru varētu būt aizdomas , ka ņēmis dalību tevis izsišanā no īpašuma . Neko no tā nevar izslēgt, runājot par mēsliem . Jēdzīgi darbspējīgie dzīvokļos mūsdienu Eiropā dzīvo reti. 2024-03-18 05:59

Pticka      Ar trakiem cilvēkiem grūti. Varētu piedraudēt vnk pa ķobi sadot. Tāda tipa cilvēki baidās tikai no spēka, ja jau pats māti sit. Bet liels risks, ja nu šis pirmais to izdara neadekvāts :D
Taisīt traci pretī šeit nepalidzēs, viņam nerūp.
Un laikam vajag izmantot policiju nekautrējoties. Ja jau šie veic pārbaudes pēc foto vai cilvēks piesprādzējies, tad jau var arī piebraukāt parastiem cilvēkiem palīdzēt :)
2024-03-18 08:07

tracer      meegini pa labam..
sarunaa..ja meenesi bez troksnjoshanas.saki ka vienu reiziti iedosi
nieka 12 reiziites bet klusums visu gadu😗
2024-03-18 11:31

av2      Kaa jau teicu, ja nekas cits neliidz, janoliigs kaads, kas ieskaidro, ka diena ir diena, un nakts ir nakts. Naturaali ieskaidro. Jo DIEMZZEEL ir vienkaarssi cilveeki, kas citaadu valodu nesaprot. Kaa bietee, pa tiesso. Punkts.
Un kaadi "10 pacani atnaaks", nesmiidini te publiku , kam taadi "dziivoklla varonni "vajadziigi...ta reaali?
2024-03-18 12:57

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu