CSDD ---privātkantoris ar valsts atbalstu!!!??

Man tas kaut kā nebija ienācis prātā ,līdz šodien to skaidri un gaiši pateica kāds paziņa--policists .
Un uzreiz palika skaidrs soda naudu lielums ,policistu pastiprinātā aktivitāte uz ceļiem ,lauku ceļiem takām..luksaforu bezjēdzīgā uzstādīšana vietās ,kur tiem vietas nav.Nošļurušās policistu formas ,radaru daudzums ,slēpšanās krūmos u.c .Un ir saprotams ,ka ceļi jau tiek apzināti neuzturēti kārtībā..Pa lielam --tā ir šantāža un rekets pret tautu ,autobraucējiem..
kas vēl ?? Cietumi arī privatizēti ??(ASV variants) Ok --esmu mežonis ,bet vai citur Eiropā ceļu policija arī ir privātkantoris ar "valsts atbalstu"??
Tik pat labi arī VID var būt slēptais privātkantoris ar valsts atbalstu__uzraudzību!??
Neesmu pārliecināts ,taču šķiet ,ka ES "ruļļos "var atrast lēmumus ,punktus ,likumus par valsts struktūras pamatlikumiem un valsts pārvaldi .
Jo šeit jau konkrēti iezīmējas ,ka LV --apzināti tiek "likumīgi "izzagta un līdz ar to labklājības augšupeja tiek falsificēta .
Kaut kur atgādina ASV ""hitrožopii"" federālo nodokli ,kur daļa apejot valsts kasi ,nonāk ""kampēju""rokās..Un tagad grib cilvēku pensijām uzlikt nodokli!!! Parakstu vākšana neko nelīdzēs..

rokons  1   Kas attiecas uz vēsturi, par KKK ir šāds fakts. To dibināja konfederātu armijas virsnieki, cenšoties nepieļaut verdzības atcelšanu. Tā bija militāra organizācija, kuru apspieda ar speciālu dekrētu par habea corpus atcelšanu vairākos štatos un federālā karaspēka ievešanu.
To nav detalizēti grūti izlasīt pat WIKIPEDIA
2024-04-05 20:31

rokons      Un tomēr - kāds tam visam sakars ar CSDD? :D 2024-04-05 20:33

Hugo7  1 1 True - kas tev liek domāt, ka viņiem šeit ir sūdīgi? Domā Leksis savus propagandiskos melu palagus un runcs ar Juliannu savas naidīgās pērles šeit bārsta tādēļ, ka viņiem ir slikti? Ja tev šeit būtu tik slikti, bet tu būtu pārliecināts, ka tepat blakus ir tava laimīgā Tēvzeme, tad tu paliktu šeit tēlot toksisko atkritumu, vai tomēr dotos prom un sāktu normālu dzīvi? Vai tādēļ viņi šeit aizstāv un atgremo kremļa noziedzīgo retoriku? Teiksim, runcs51 frāze par "fašistisko nedavalsti" ir nekas cits kā KF "eks-prezidenta" Medvedeva atgremojums. Atgādināšu, tas ir tas dārzenis, kuru krievzemes valdnieks savulaik ielika pasēdēt savā krēslā, kamēr nebija sakārtojis tiesiskās formalitātes, lai varētu sēdēt tronī mūžīgi. Tagad šis "valstsvīrs" soctīklos uguņo ar deģenerāta cienīgiem izteikumiem un ir mūsu runču elks.
Kam tas viss? Visi šie naidīgie elementi ir vietējo apspiešanai savulaik iepludinātie krievu nacionālšovinistu pēcteči, kuri labprāt turpinātu senču iesākto, un kamēr kremlī valdīs šāds civilizētajai pasaulei naidīgs režīms, kurš dod cerību, ka Latvija atkal būs Krievijas kolonija, nav pamata domāt, ka viņi mainīs savu uzvedību, neatkarīgi no sociālās un ekonomiskās situācijas Latvijā.
2024-04-07 00:27

Forsscalis    1 Ja CCsd Ir privāts veidojums kas sniedz pakalpojumus valstij. es gan nezinu kurss sacēla tas scan test Neatceros pa kuru gadu bet peļņa bija virs 20 miljoniem. Ja mašīnīti uzvaktee tad problēmas iziet apskati nav . Ir tendence slimības lapas izsniegt. par ceļiem Ceļu policija un radari ir otrs valsts organizēts biznesa projekts. Ceļu drošību vai tehnisko stāvokli viņi liekas neskatās saliek radarus un smeļ naudu. .. 2024-04-07 05:36

Ljekainiitis  1   Sūdīgi , Lexīt ar to vēstures zinšānu ... KKK sāka sarboties PĒC Amerikas pilsoņu kara. Kad vergu-nēģeru nemaz vairs nebija, jo verdzība bija likvidēta.
Ja jau pamatjēdzienos ir TIK šķibi ...
2024-04-07 19:21

rokons      Par KKK ir pieietams vismaz viens Prezidenta Villisa Granta ( atvainojos, latviskoju) rīkojums, kas tieši pasaka, ka šī militāra organizācija ir jālikvidē, un uz tās dalībniekiem Habeas corpus neattiecas. Šo dokumentu sagrozīt nekādi nevar 2024-04-07 20:22

Hugo7  1 2 Eh Leksi, Leksi, tie kremļa toksīni ēd tevi kopā. Tā vietā, lai meklētu internetā kādus vēsturiskus mošķus pa pasauli, labāk pastāsti par tiem, kuri tepat blakus slaktē simtiem tūkstošu cilvēku, grauj un okupē svešas zemes. Nu, tu zini par ko. Nē, ne 50,100 vai 1000 gadus atpakaļ, bet šodien un tagad. Parādi, ka neesi sapuvis līdz galam, bet esi vēl spējīgs būt par cilvēku... 2024-04-08 15:46

rokons      Ja gribam diskutēt par ASV vēsturi, tad atzīsim - ar CSDD tam nav nekāda sakara 2024-04-08 19:35

Labrador      Daudzaas valstiis TA veic sertificeetos auto servisos. Bet shajaa gadiijumaa arii koks ar diviem galiem - taads auto serviss buus ieintereseets detlja tirznieciibaa un pakalpojumu sniegshanaa. Kad biju vienas jaunas partijas transporta grupaa , iemineejos par to , tachu tie , kuri tur bija sevi pasludinaajushi par virsslaani , bija kategoriski pret. Shaads modelis darbojas valstiis ar relatiivi zemu korupcijas liimeni. Valstiis ar augstu korupcijas liimeni sabiedriibaa valda zema moraale , bet vairumam sabiedriibas loceklju izteikta alkatiiba un nekauniiba. 2024-05-04 23:30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu