Līderisma akadēmija

Kurš var pateikt, kas notiek tajos pašizaugsmes treninjos, kurus riiko Līderisma akadēmija un citi līdzīgi kantori? Man tuvs cilvēciņš tādus izgāja un liekas, ka nedaudz tā ka galva sakruķīta ne tajā labākajā virzienā.

_never_ (2005-03-08 10:45)      esmu dzirdeejusi tikai visu to labaako, nu man draugs vinjus izgaaja, kaut arii pirms tam bija uznjeemeejs, tagad iemaaciijies pienjemt dazjaadus leemumus arii savaadaak. Nu kaut ko ar smadzeneem vinji arii tur dara, bet ne jau sliktaa noziimee krukjii :)

Maverick (2005-03-08 10:46)      Fuflo !

Tas ir nepieciešams kompleksainiem lošiem lai celtu pašapziņu, bet ja cilvēks nav līderis pēc dabas, tad tur diez vai kas sanāks !

_never_ (2005-03-08 10:51)      Piekriitu Maverickam, liiderisms ir iedzimta lieta :)

Louisiana (2005-03-08 13:05)      Ar ko tad vēl var darīt cilvēks, ja grib ko manīt, ja ne ar smadzenēm (no never.. komenta).
Daudz nepateikšu, bet arī dzirdēts labais.
Bet, ja ceļ pašapziņu, dažādi loši mainās, tad i daba labāk uz āru iznāk.
Neērti sadzīvē var būt otram kļūst :-))

twina (2005-03-13 08:53)      Tas nav sliktaakais veids, kaa iisaa laikaa iemaaciities paskatiities uz lietaam un attieciibaam savaadaak, no citiem aspektiem. Biistami, ja cilveekam ir tendence visu pienjemt nekritiski.

linucis (2005-03-16 11:45)      Es pati esmu šo treniņu izgājusi un varu teikt tikai pašu labāko. Nevajag iedomāties, ka tur māca būt par līderi vai kaut ko tml. Tā ir vieta, kur katram cilvēkam tiek dota iespēja kaut ko savā dzīvē mainīt uz labo pusi, iespēja paskatīties uz to, kā tu ar savu rīcību ietekmē apkārtējos, jo bieži vien mēs nemaz nemanām kā uz mūsu rīcību reaģē mums tuvi un mazāk tuvi cilvēki.
Treniņš būtībā ir mūsu dzīves forsmažors - iespēja apskatīties, kā mēs rīkojamies un uzvedamies "ekstremālos" dzīves apstākļos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu