Šampanieša dzeršana
vai šampja dzeršana ātrāk novedīs pie aknu cirozes vai pie sirdstriekas?Dzhokonda (2010-01-08 08:41) Dzērājam-ciroze, tuviniekiem-sirdstrieka.
niica (2010-01-08 08:48) Viss vienmeer saakas diezgan nevainiigi
iposse (2010-01-08 08:50) man liekas, es jaunajā gadā par daudz dzeru:(((((
eugen (2010-01-08 09:02)
..ja tiesjaam dzer sjampanieti [nevis kaadu sekta atvasinaajumu tipa Riigas sjamp.] — tas novediis pie bankrota [vrb drusku leetaak bet arii garsjiigi kaads Anžuu :)]
..ja dzers mazkavalitatiivos sje pieejamos sektus.. pirmais buus zinaama plaanpraatiibas deva.. un paareejais jau peec izveeles :)
iposse (2010-01-08 09:05) eugen, kāds gadās, tādu dzeru....un kādas ir pirmās plānprātības pazīmes???varbūt jau jāsāk uztraukties...:))))))))))))))
slieks (2010-01-08 09:13) Jāsāk uztraukties, ja gribas dzert regulāri. ;-)
Laachuks (2010-01-08 09:18) Ne viens ne otrs. Pie pagjiraam novediis.
aluxx (2010-01-08 09:28) pie čurāšanas
Tessa (2010-01-08 09:28)
no biezhas churashanas shampja lietoshanas procesa nieres var nodot sveicienus.
vai klozetpods.
viens no diviem.
iposse (2010-01-08 09:30) bet es ideāli jūtos....
linda_saulite (2010-01-08 09:40) paarej uz shnabja dzershanu.....
saulllaa (2010-01-08 10:03) nu sliktaakas lietas aknam nav kaa šampis tas gan tiesa;)
Feks (2010-01-08 10:52)
Tā arī ir tā pirmā pazīme - ka ideāli jūties...
;-))
JurisK (2010-01-08 11:40) eugenam slikta informācija par Rīgas šampanieti - tas ir ļoti kvalitatīvs tik tiešām šampanietis, ar visām atļaujām to saukt par šampanieti. Tā teikt - Latvijas zinātnieku sniegums smalkajiem dzērājiem:) Ne vienmēr cena nosaka kvalitāti:) Šampanietis principā ir viegls vīns - jādzer ļoti daudz un regulāri, lai kaut ko iekšās sabeigtu galīgi.
eugen (2010-01-08 12:19) ..prms eju dzertu alu — sjampanietis tomeer nau gaazeets viins.. taapeec RŠ saukt par sjampanieti tomeer paarsteidziigi :)
sarrra (2010-01-08 12:49) gaidāms meteorisms!!!!
KONSUL (2010-01-08 13:19)
Gribi dzert un but vesela: dzer sarkano vinu (sauso) - ne biejzak kaa reizi nedeljaa, jo stasta par glazi pie vakarinajm, Latvijaa nav ipashi biezjs - cita lieta ja dzivo dienvidos... un taa glaze parasti noved pie ... nu mes jau zinam kur;p
ziemaa, glazi konjaka/ruma - laba! un arii lai nav biejzi, regulari...
Patiesibaa VISS!
KONSUL (2010-01-08 13:20)
sry. stasts.
ps. bet vel labak, nedzer nemaz - tikai kad ``tusee``:)
HAUTE (2010-01-08 13:39) Akoholisma sekas redzamas:D
cilveex (2010-01-08 13:40)
Ja tieši par aknām.... tad visi šie smalko dzērienu cienītāji maldās pilnīgi, domājot, ka dzerot dārgāku vīnu, šampi vai kādus labus viskijus, viņi tādā veidā pasargā vairak savas aknas. Ja tieši par toksikācijām no alko, tad nekas, vispār... apsolūt` pilnīgi nekas nav labāks par visparastāko, tīro, balto šņabi. Nekādi vīni vai "visīši".
Kāpēc? A tāpēc, ka tīrā šņabī ir vislabak izfiltrēti fermentācijas pārpalikumi. Par povi - burbons. 37!! reizes vairāk acetonveidīgo mēslu nekā parastā stoļičkā pa četri lati.
Smalkie vīni? Pār pa 20-24!!! reižu vairāk satur atkritumus nekā tādas pašas alkohola devas tīrs degvīns. Es vispār klusēju par šampi, jo tas ir aknu atombumba pat stiprāka par lāgeri. Un tā ar visu.
Arī pēc šņabja, protams, aknāk ir ko pastrādāt, jo kad alko sadalas jau iekš miesas, acetoni izdalas kā blakusprodukc, BET... domāt, ka pērkot "smalkāku" mantu tiek mazak beidzētas aknas, ir pilnīgas aplamības.
Ja nu reiz ir doma dzert kādā tusiņā, tad labāk lai tauta nes normālu vodku.
SievieteMelnaa(2010-01-08 14:26) JurisK, bet reaali negarshiigs, ja kaut 1x pameegjina iedzert Martini Asti, tad Riigas liekas pretiigs. nākamās atbildes
Atbildes 1 līdz 20 (kopā 30) | nākamās >> |