čuguna pannas
čuguna pannas - jautājumi un diskusijas
Kā reanimēt (atjaunot) čuguna pannu? (18)
Tiku pie pannas kā šajā linkā: http://www.balticproducts.eu/epages/61523689.sf/secd692e34b5c/?ObjectPath=/Shops/61523689/Products/Ro112410 Par velti (atdeva). Panna šķiet forša, smaga, bet problēma ir, ka iepriekšējais ...
Tiku pie pannas kā šajā linkā: http://www.balticproducts.eu/epages/61523689.sf/secd692e34b5c/?ObjectPath=/Shops/61523689/Products/Ro112410 Par velti (atdeva). Panna šķiet forša, smaga, bet problēma ir, ka iepriekšējais ...
Es vienu pannu tā sačakarējusi,kad uzzināju,kā vajadzēja darīt,bija par vēlu... ieliec, kamīnā, ugunskurā, grilā, nokarsē līdz paliek sarkana un atleks nost viss piedegums kopā ar rūsu....tik ūdeni gan nelej virsū, ļauj lai arī tā lēni atdziest ··· čuguna pannas: Kā reanimēt (atjaunot) ... lasīt visu diskusiju (18 atbildes) »
Teflona čuguna panna piedeg (11)
Nopirku čuguna pannu bet teflona, meegjinu cept .. bet visu velk klāt. tagad nezinu vai tā ir čuguna pannu īpatnība vaipati nezinu kādu knifu. Ar ko tad tās čuguna pannas atshkjiras no parastajām? Vajadzēja tachu būt labākai?
Nopirku čuguna pannu bet teflona, meegjinu cept .. bet visu velk klāt. tagad nezinu vai tā ir čuguna pannu īpatnība vaipati nezinu kādu knifu. Ar ko tad tās čuguna pannas atshkjiras no parastajām? Vajadzēja tachu būt labākai?
Ļoti kvalitatīvas čuguna pannas var nopirkt Liepājā.Ražotas Ukrainā.Ja interesē, varu pateikt, kur pannas pārdod. ··· čuguna pannas: Kur nopirkt labu čuguna pannu? lasīt visu diskusiju (7 atbildes) »
Čuguna panna piedeg (22)
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt vaļā no šīs ķibeles?
Iegādājos jaunu čuguna pannu, bet ir problēma ar to, ka tā piedeg? Lūdzu jūsu pieredzi un varbūt jums ir izdevies tikt vaļā no šīs ķibeles?
Čuguna panna ir baigi labais pričendāls (pirkta sen pa latiem 40, smaga pēc vella). Nez, kopš taukus/eļļu lieku uz jau sakarsētas pannas, man nekas vairs nepiedeg. Arī tās eļļas līmenim ir jābūt tādam, ka tā nav jālej cepšanas laikā vairs klāt. Protams, ar izņēmumiem - pankūkām ir biki savādāk, bet tās jau ir nianses.
Jauninjais1966 - Šveices Zvilling, to kurš ir Vācu SKK :D bet vismaz no tās pašas lielveikalu bodītes ? :)
Nu nekas megakruts tās pannas diemžēl nav, ir labākas par širpotrebu, bet tas arī viss .. Un nevajaga paarlieku centiigi mazgaat peec lietoshanas, vislabaak tik ar karstu uudeni:) To ieteikumu vesels leerums, bet iemeslu piedegshanai var buut veel vairaak! par mazgaashanu pilniiga taisniiba-pannas NEDRIIKST mazgaat ar kjiimiju(protams,ja gribas,lai taa kalpo kaa vajag),pietiek karstu veel zem uudens(arii karsta)pashaut apakshaa un ar miikstu birstiiti vai lupatinju izbrauciit.viss!tas,ka paliek taukaina,ir pat ieteicams Vajag uzbērt rupjo sāli un kārtīgi izkarsēt uz lielas uguns, kamēr sāls paliek brūna. Pēc tam var iesmērēt ar eļļu.
Tas no pieredzes, darbojas labi! ··· čuguna pannas: Čuguna panna piedeg lasīt visu diskusiju (22 atbildes) »
Nu nekas megakruts tās pannas diemžēl nav, ir labākas par širpotrebu, bet tas arī viss .. Un nevajaga paarlieku centiigi mazgaat peec lietoshanas, vislabaak tik ar karstu uudeni:) To ieteikumu vesels leerums, bet iemeslu piedegshanai var buut veel vairaak! par mazgaashanu pilniiga taisniiba-pannas NEDRIIKST mazgaat ar kjiimiju(protams,ja gribas,lai taa kalpo kaa vajag),pietiek karstu veel zem uudens(arii karsta)pashaut apakshaa un ar miikstu birstiiti vai lupatinju izbrauciit.viss!tas,ka paliek taukaina,ir pat ieteicams Vajag uzbērt rupjo sāli un kārtīgi izkarsēt uz lielas uguns, kamēr sāls paliek brūna. Pēc tam var iesmērēt ar eļļu.
Tas no pieredzes, darbojas labi! ··· čuguna pannas: Čuguna panna piedeg lasīt visu diskusiju (22 atbildes) »