Sudraba ķēdīte paliek melna

Ko tas nozīmē, kas sudraba ķēdīte paliek melna???Varbūt kādam arī tā ir bijis.Lūdzu padalieties ar padomiem.

tiritomba      pag, no kura laika sudrabs melnē? kad biju tīne, ap gadiem sešpadsmit, tad nevarēju sudrabu atļauties nopirkt un pirku prastu figviņuzinko, - tas palika melns un atskabargains un uz kakla melna strīpa, bet no sudraba gan nav nācies neko tādu sagaidīt pat pie sūras neveselības. es savu Odoloratu nenoņemu pat gulēt ejot, - jau velns zin cik ilgi. eju dušā, lieku sejas un kakla maskas - un nekas.
es saku, ka tas nav sudrabs, ja melnē.

juunijs6      ...ir tachu zināms par vistu salauztajiem kauliem, tur pēcāk atrod vara skaidiņas sarumbējušās ap kaulu saaugšanas vietā, ja tāda bijusi ārstēšana....Pilnīgs brīnums, kā no kuņgja skaidiņas nonāk kaulā....
Un sudraba joni arī iet cauri visām cilvēka membrānām.

gravieris      tiritomba,izdari mazu eksperimentu.Ieliec puslitra burciņā vaļēju joda pudelīti un sudraba mantiņu,naudiņu vai rotaslietiņu...aiztaisi vāku un paskaties nākošajā dienā.

Just_      Ir dzirdēts, ka sudraba melnēšana liecinot par kaut kādu aknu vainu. Un vēl vienā krievu sieviešu pļāpu lapā meitenes stāsta, ka viņām sudraba rotas kļūstot melnas tad, kad viņas izmēģina kaut kādas aizdomīga diētas.

Feks      Tas ir normāli, ka sudrabs un varš oksidējas, drīzāk būtu jāuztraucas - ja tā nenotiek. Piekrītu, ka metālu klātbūtne organismam patiešām iedarbojas ārstējoši.

fifidrilla      Sudrabs vienkārši oksidējas.
Pat ja to nelieto.
Drīzāk, ja tas nemelnē ir jādomā par veselības problēmām :DDDDD

fifidrilla      Sorry, neizlasīju kometārus, Feks jau atbildēja.
Sudrabam piemīt antibakteriālas īpašības. Tāpēc viņu liek tikko caurdurtās ausīs, jo aptur asiņošanu un novērš infekcijas iekļūšanu.
Tāpēc tur ūdens traukā, jo sudraba daļiņas sajaucas ar ūdeni un tas iegūst antibakter. īpašības.
Piemēram, Indijā ir tā slavenā svētā upe, kur visi svētās, mazgājas un čurā, taču neviens nesaslimst, tāpēc, ka tur ir sudraba piemaisījums ūdenim.
Vērtīgs tas sudrabs!

papele13      Tas nozime-ka tev ir veselibas problema!!! 2012-04-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu