Kandžas receptes

Gribu taisīt kandžu.Varbūt ir kādas labās receptes, no kā tomēr vislabāk?
Jautā posse 2009-05-12 10:06

Uhuhuu (2009-05-12 10:18)      www.google.ru

Enter: 100(0) рецептов самогона

Tik baidos, ka tu uziesi gaisā. Posse, kurš gan cits.

BuutlsBamtrinkets (2009-05-12 10:29)      Receptes pie receptēm, tās garšas jau var arī pats vēlāk izdomāt, GALVENAIS - filtrācija, kārtīgi caur ogli izfiltrēt. Aktīvo ogli pašai labāk taisīt, aptiekā būs diezgan daudz ko pirkt un pašgatavota, ar laiku, būs daudz krutāka, par aptiekas.
Karoč, i nelāgo smaku noņems, i garšu uzlabosi ļoti labi, bet jāpamācās.
Bail iedomāties no kādiem mēsliem tiek gatavoti veikala šņabji. Labāk savu, tīru mantu, tikai jāpamācās... kā jau jebkurā lietā.

Lucy (2009-05-12 10:32)    2 Manos laukos sen jau brūvē šito labumu/parīt braukšu,pajautāšu,ko jāliek klāt.
švāģerīts labu taisa,pat nepateiksi vai tā kaņdža vai viskijs.

BuutlsBamtrinkets (2009-05-12 10:39)    1 Thx par uzaicinājumu, maybe kaut kad.:)
Te ir kaut kas>
http://www.ugroza.net/ugrozu/sdelaj_sam/200-samogonnyjj-appara
t-svoimi-rukami.html

http://www.delaysam.ru/kulinariya/kulinariya30.html

Princips tur viens.

Vai nopirkt...
Piemēram>
http://www.ac-studio.ru/e-shop/150/

Gan jau LV inetveikalos arī ir, nemeklēju.

JurisK (2009-05-12 11:30)      Uudens, cukurs, raugs - tas ir muusu draugs! Un galvenais - temperatuuras rezhiims un cauruliites pareizs novietojums un garums! Garshas peec tam.

lirica (2009-05-12 12:41)      padomjlaikos dzirdēju ,ka no igauņu piparmētru zobupastas kas sanāk..bet tā kā tajos laikos vēl ugunsdziru nebaudīju..tad nezinu garšas nianses!!

Satelits_Dzeja (2009-05-12 13:08)      Kandžas dzinējus var iedalīt trīs kategorijās:
1) komercdzinējs - parasti divu vīru grupa, kurā pirmais atbild par pārtikas tehnoloģiju un otrais par taru, mucām, kannām, pudelēm, korķiem un loģistiku līdz segmentētajam klientam, šo vīru recepte balstās uz reģionā pieejamajiem atgriezumiem, lētas izejvielu bāzes un inovācijām (pulveri, brāķētas krāsvielas, galdniecības lakas un šis tas no mājsaimniecības ķīmijas - Rechtel), lietojot šo mantu jārēķinās ar maksimālo ekonomisko ieguvumu - stabils pālis par minimālu laika un naudas patēriņu, sekas - sūdīgas (bet tam nav nozīmes, jo attiecības jau izjukušas un seksa nav),
2) zaļais sābris - individuālists, aktīvs lauku iedzīvotājs, minimāls sekss, labilas attiecības stabilā legālā ietvarā. Parasti ir radinieks vairākiem citiem cilvēkiem. Viņa prieks un laime ir izmantojot senču metodes un mazliet zemnieciskās izdomas radīt dzērienu, kuru stumt galdā visos svarīgos godos, tādējādi radot no sevis lokālas nozīmes zīmolu. Šad tad pats dzer. Sakarā ar pasūdīgo vieglo un smago spirtu atfiltrēšanu, manta veido violetu degunu ilgstošā lietošanas laika periodā. Sākotnēji lielās galvassāpes nomaina apradums un viegls, lēni gaistošs domāšānas apsīkums. Garša mēdz būt samērā laba un ja neskaita netīrās rokas un traukus radīšanas procesā manta ierindojama kā tikai - samērā indīga.
DIY cross industry expert - jeb "gribu pamēģināt". Pamatā pilsētnieks, kurš emigrējis no laukiem, alkstot atgriezties caur alkohola prizmu savās saknēs uzsāk dažādus hobijus. Sakarā ar slikto izejvielu un trauku bāzi, ražošanas telpu trūkumu, rezultāts parasti iznāk tik ļoti nebaudāms un indīgs, ka galu galā tas ir nkaitīgs aiz tā, ka tiek izliets kopējā notekūdeņu kolektorā. Vai arī daļēji izstrādāts dzērien

Satelits_Dzeja (2009-05-12 13:09)      3)DIY cross industry expert - jeb "gribu pamēģināt". Pamatā pilsētnieks, kurš emigrējis no laukiem, alkstot atgriezties caur alkohola prizmu savās saknēs uzsāk dažādus hobijus. Sakarā ar slikto izejvielu un trauku bāzi, ražošanas telpu trūkumu, rezultāts parasti iznāk tik ļoti nebaudāms un indīgs, ka galu galā tas ir nkaitīgs aiz tā, ka tiek izliets kopējā notekūdeņu kolektorā. Vai arī daļēji izstrādāts dzēriens, kurš organismu pārvērš bioreaktorā ar tam sekojošo caureju un vieglu izbīli. Attiecības labas, korektas, tomēr labam seksam traucē pastāvīgā sapņošana par kaut ko cēlu.

Wonderwomen (2009-05-12 18:27)      Posse, vispirms vajag aparātu, varbūt sāc ar tā iegādi, tad jau arī receptes radīsies..

JurisK (2009-05-12 19:15)      Starp citu - nav vajadziigs pat aparaats, pietiek ar praavu katlu un dazhaam bljodaam!:)) Ja nu dikti gribaas to shljuru! Veel aatraak - uudens, cukurs, raugs un veljasmashiina Riiga - ielej, stundinju pagriezh un dzer, galva gan dikti saapot. Un kaapeec kandzhu - nopeerc 3-litru burku ar sulu(nez vai ir taadas), labaak saldaaku, nedaudz rauga, aizver ar gumijas saimnieciibas cimdu - uzmauc uz burkas kaklinja. Kad cimds buus kaa balons, vari degusteet, viininjsh labu labais!

Palomino (2009-05-12 20:13)      Recepte iesācējiem. Vajadzīgs: 1 gab. 50 l ozolkoka mucas, 1 gab. mazlietots slotaskāts (der arī senlaiku rādāmkoks, kas aizņemts un nenoteiktu laiku no tuvējās skolas muzeja), 50 l Tullamor Dew vai 50 l Jānis Staigātājs. Šķidrumu salej mucā, pa tapas caurumu iebāž menti un kārtīgi apmaisa. Nav jāiztur, nav jāfiltrē, gatavs lietošanai uzreiz. Variācija: ja kandžu brūvē jūrniekiem, var izmantot 50 l Kapteini Morganu.

Gaisminja (2009-05-12 20:43)      Beerniibaa redzeeju, ka taisa bez spec.aparaata - burkas,cimdi, trubinjas.Apm.kaa Juris aprakstiija.Agraak kanjdzjas tecinaataajus kjerstiija, visu centaas izdariit pa nakts melnumu.Kaa tagad, nezinu:)))

_Lexus_ (2009-05-13 00:29)    1 no zirņiem, pārbaudīts produkts... a destilācijas aparātu var katrā ķīmisko preču veikalā nopirkt :)

sfinxxl (2009-05-13 07:20)    2 no medus. Rezultātā-izcils produkts. Vienkārši- Izcils :)))

JurisK (2009-05-13 07:48)      Vai braagu raudzee no medus vai beigtiem kakjiem - galarezultaats ir viens un tas pats - dzeramais spirts. Ja palikushas kaadas garshas no izejmateriaala, taatad nepareizs process, netiirs galaprodukts, kaitiigs lietoshanai iekshkjiigi. Galvenais - dzenot nepaarsniegt vaariishanaas temperatuuru, lai iztvaiko tikai spirts un nepakjer liidzi uudeni.

lirica (2009-05-13 12:26)      nu JuriK..ja man jāizvēlās kādu gala produktu dzert..tad nu izvēlēšos no medus nevis sprāgušiem kaķiem..
es uzskatu ,ka aizgājējiem jāizrāda pienācīgs gods,nevis izdzīšana caur trubām..

balandawho (2009-11-29 20:03)      iej www.mansdarzs.com gan jau atradisi ko meklee.

richs2 (2010-01-20 18:08)    1 kaudze ar receptēm, kā arī MODERNI kandžas aparāti un rektifikacijas kolonnas

www.kandza.1w.lv

www.kandza.blogs.lv

Otrdiena31 (2010-02-23 18:43)      Grāmatnīcā ir grāmata, kurā aprakstītas dažādas receptes, kur,aplejot ārstnieciskos augus ar degvīnu, var gatavot zāles dažādām kaitēm. Tur ir arī dažādas degvīna pagatavošanas receptes. Nosaukumu gan neatceros, bet, ja pajautās, tad pārdevēja gan atradīs:)

vistuplosa (2010-02-24 21:56)      Iechekojiet www.kandzasaparati.lv, tur arii ir info pietiekami daudz, izskataas ka lapa katru dienu pilnveidojas.

Līdzīgi jautājumi
Kandžas receptes un tehnoloģijas (15 atbildes)Kandžas tecināšana (18 atbildes)Kandžas aparāts (26 atbildes)Kā pagatavot viskiju no kandžas? (9 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Twitter Draugiem Facebook Google+ uz e-pastu
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu