Kas ir gudrība?

Citāts:Dazhi tieshaam gudri viirieshi ir sastopami tieshi te, PA.
Interesanti, kuri, jūsuprāt,te- ir gudri,viedi?
Kuru viedokļus jūs lasītu?... Kuros ieklausītos?...Kuriem pasmaidītu?...Ar kuriem labprāt uzsāktu saraksti un iepazītos realitātē?...
P.S.Man patīk lasīt Sievieti_melna:)Citāts ir paņemts no viņas viedokļa.

Bomzitis      Gudri cilvēki, kuri 99% gadījumu saprot pat galīgi murgaini uzdotus jautājumus, spēj atbildēt pa tēmu un bez liekuļošanas, PA ir tikai 2, viena no tiem ir SievieteMelnaa.

daida      ..nu gan Tessa saskatīji žulti nevietā, es tikai tā pasmaidīju, arī par to, ka te esmu diezgan bieži, te ir ļoti jauka izklaides vieta, dažreiz arī ir noderīga informācija, var arī kolektīvi paraudāt un papriecāties:)))..bet MEKLĒT gudrus vīriešus..nu nezinu...gan jau ,ka te arī gadās:))..no darba brīvā laikā:)...nu jā, gudrībai ,kā jebkurai precei reklāma vajadzīga,vai?:))

leila27      Visi mēs esam gudri ,katrs tikai savā uzkatā

bitiite333      Nu....:))) Gudri runāt un gudri dzīvot gan dažreiz ir pavisam atšķirīgas lietas:)))
Butls man mīļš. :)

Vucis      Ir te kāds cilveex, kura viedoklī vienmēr ieklausos, piekrītoši mādama ar galvu.

utji_butji      Nesaprotu kāds tad īsti ir gudrības mērs? Metri, centimetri, kilogrami?
Katrs cilvēks ir savā veidā gudrs. Jebkurā gadījumā man OHO personāži nav autoritāte.

LianaBlu      es jūs "mīlu" tikpat, cik jūs mani...

riks      nu, latviski ar "gudrību" mazliet atšķirīgas lietas bieži domā - gudrs nozīmē, ka daudz zina, gudrs nozīmē, ka saprātīgs, spējīgs uz analīzi un savā domāšanā spējīgs pacelties pāri konkrētajam. šī spēja ne katram dota. nu, clever un wise, umnij un soobrazjitjeljnij.

Satelits_Dzeja      Ē, viss darbs vējā. Veltīju stundām laiku, lai radošās mokās izdomātu labu tekstu PA, dzēru sidriņus, aliņu un šņabīti, pīpēju tēju avīzēs, ostīju mazliet arī mazo momentlīmīti uz galda, to visu iedvesmai. Un še tev - neviena mani neatceras. Rūgtums sirdī šausmīgs.
Viss, es tagad labošos:
- sadedzināšu vecās drēbes,
- loģiski, ka pamatīgi piedzeršos (pēc iespējas ekonomiskāk), dzēruma ekvinokcijā atvēršu logu un pilsētai pateikšu, kādus sliktus vārdus es zinu un attiecināšu tos uz Rīgas iedzīvotājiem,
- pēc tam internetā atradīšu pāris Paulu Kolju citātus, ja varēšu ielogoties, tad ielikšu savā profilā, atkal atvēršu logu un nocitēšu kādu no tiem,
- pēc tam neko nenožēlojot aiziešu gulēt, zeķes nost nevilkšu principa pēc,
- pēc tam ceru pamosties daudz gudrāks un visu cienīts.

Lucy      Kas ir gudrība? foto ..un tagad te tā pilnīgi nikus jānosauc kurš patīk,kurš nē.
A man neviens nav neko slikto no PA izdarījis,nēēsmu ne arvienu gulējusi,nedz parādā kādam.
Visi vecie pasažieri,kas te gadiem uzjautrinās ir vnk jautri cilvēciņi un ja kādam tā PA ir,kā suņa nagla,tad nafig līst tur kur nepatīk,to gan es nesaprotu.:))))))))
Mani favorīti ...tesuks,just,barbara,lapssins,strendzers,jurisk,maverik un dolce,nu,kā bez viņa sarkama:))))))

daisy777      Nu, re, visi viedie arī sapulcējušies - tāpēc te ir tik interesanti :)))

Un nevajag sevi tā noniecināt, Satelīt - Neatliekamā raķete taču tika pieminēta ;)))

Bet jautājumu šajā tēmā ir vairāk nekā atbildei atļauto zīmju skaits. Jēdzienam "gudrība" pat neķeršos klāt. Starp cilvēkiem, kuru viedokļi ir interesanti un ar kuriem gribētos iepazīties, ir milzīga atšķirība.

Tā kā listes veidot zem katra no šiem jautājumiem sanāktu pārāk garas, tad pieminēšu vēl šeit neminētos, kuru viedokļi man ļoti imponē - ponytail un riks.

SoulSpoil      Kas ir gudrība? foto Beidz, Sateliit - Tu vienkaarshi esi THE BEST, lai arii ideaals arii protams neesi - gadas shaadi taadi vaajuma briizhi - ka anekaa visi cilvekei vien esam ... ;)
====================
Viss, es tagad labošos:
- sadedzināšu vecās drēbes,
- loģiski, ka pamatīgi piedzeršos (pēc iespējas ekonomiskāk), dzēruma ekvinokcijā atvēršu logu un pilsētai pateikšu, kādus sliktus vārdus es zinu un attiecināšu tos uz Rīgas iedzīvotājiem,
- pēc tam internetā atradīšu pāris Paulu Kolju citātus, ja varēšu ielogoties, tad ielikšu savā profilā, atkal atvēršu logu un nocitēšu kādu no tiem,
- pēc tam neko nenožēlojot aiziešu gulēt, zeķes nost nevilkšu principa pēc,
- pēc tam ceru pamosties daudz gudrāks un visu cienīts.
===
Vot shiten to pasaaumu mees kopiigi vareetu izveikt pilniigi droshi ! ;) Man pat ir neliels ballkoninjs kur mees varam diezgan droshi to dedzinaashanu sariikot ! :D Es tur pa vasarama shsljikus pacepu shad un tad ... ;)
Un kursh pirmais atluuziis - tam otrais tomeer tas zekjes novilks nost - lai taa zoliidaak buutu ! ;)))

selnija_      Soul, tak dari to! Savāc visus un kopīgi kulturāli piedzersimies:)))

gultaskaraliene      Par gudrību neizteikšos! Kura viedoklī ieklausītos šeit OHO? Noteikti nebūs konkrēta persona, jo atlasu tikai man noderīgo info. Tas gan gadās reti, jo pārsvarā te notiek "salmu kulšana. Ir tēmas kuras pat nelasu. Man šeit ir tikai relaks no dienas spriedzes.

fos4      Tiešām, kā nu kurš saprot jēdzienu ,gudrība,! Tas ir gana daudzšķautņains, daži jau deva mājienus par savu izpratni. Bet teikšu, ka vispārināti iedalīt gudro grupā un kādā citā grupā ir muļķīgi. Katram ir sava gudrība, kāds rēķina integrāļus galvā vai aprēķina iespējamo siltumatdevi no kubikmetra malkas, cits kā jau te minēja speja analizēt, loģiski spriest, asprātība (??), utt.
Un piemēram atgadījums ar Mazsalacas meteorītu, kas pratās sadalīt tautu divās nometnēs, kādās paši zinat. Kurā pusē tad nostājas GUDRIE??! Cik novēroju, tad viedokļi dalās arī starp tautā pazīstamām, par gudrām atzītām personām.
Un vispār, veci un gudri cilvēki stāsta, ka gudrais labāk paklusēs...

garaamejoshais      ":)..gudri vīrieši oho ?..vai gudriem vīriešiem būtu laiks te dirnēt caurām dienām?...

Tjip visi te dirneetu cauru dienu... Un kaapeec tieshi viirieshi? A gudraam sievieteem buutu laiks te dirneet cauru dienu? A, bet par teemu runaajot, Tie kas te komentee to PA, arii +/- tie pashi bumbieri vien esam.. taa kaa - kaa nu par kuru teemu...

JurisK      Man ir liels truukums - man nav ideaala, kam liidzinaaties. Un noveerteet gudriibu peec komentiem, kur teemas lielaakoties par sievieshu un viirieshu attieciibaam, nekaadi nevaru. Patiik visi te piemineetie, visvairaak UK jautriibai. Veel man patiik kamijas komenti, garaamejoshaa, tak biezhi vien daudzi te izsakaas pa manam praatam, kaa es domaaju. Taatad gudri, ja pienjem, ka es gudrs?:)) Un kursh sevi uzskata par muljkji?:)

kaut_kur      Palasīju....patīk jau tas, kas tuvs, bet tuvs katram savs.......ar domām , izjūtām:)
Negribu saukt kaut kādus konkrētus nikus, bet savai reizei savs..........gan jautrībai, gan pārdomām:)

ednens      visgudrākais cilvēks bija Salamans.....viņa pamācibas ir ļoti noderigas.....tās runā uz sirdi....tāpēc tiem, kam atvērta sirds, der palasit......Salamana pamācibas atrodamas bibelē.... 2010-04-24

Karavs      Pasaki kā tu dzīvo un par tevi varēs pateikt - vai esi gudrs . 2012-12-17

ago      Ja gribi būt gudrs , iemācies saprātīgi jautāt, uzmanīgi klausīties ,mierīgi atbildēt
un apklust ,kad tev vairs nav ko teikt. Šie J.Lafatēra vārdi varētu noderēt daudziem no mums. :)
2012-12-18

Circenis      Gudrībai ir raksturīga attīstīta domăśana,pieredze,izpratne un spěja atrast risinājumus problĕmăm.Gan jau arī te ir tådi vīrieši. 2020-05-10 20:44

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu