Ko dāvinat vīrietim Valentinadienā?

Ko dāvinat vīrietim Valentinadienā?
iesakiet ko?)

Lucy      Ko dāvinat vīrietim Valentinadienā? foto Nu tiem onkuļiem tā fantāzija:)))
īpasi man patika(c) smuka frizuura, sminjkji-rinjkji, smukas kleitinjas-biksinjas - tas viss kopaa dikti der kaa daavana!:)
Atceros,ka mans cienītais to pirmo gadu kad sāka svinēt,atstiepa kaut ko sirdsveidīgu.
Es pateicu,lai beidz māžoties un turpmāk lai netērē naudu tādos niekos.
...bet lai tik ļoti 30gadīgasieviete iespringtu par dāvanau...hm Tak ei uz lielveikalu,tās sirdis pašas lec grozā iekšā!!

Tessa      art_deco,da nav tizla diena,par tizlu to padara cilveki.
iisteniiba,Valentiina merkjis bija cels un,paliidzot cilvekiem,vinjsh zinaja,ka vinju gaida drosha nave.jo nepakljaushanas Romas imperatora pavelei jau bija hiperdrosmiiga riciiba.
tur driizak stopka jaiedzer,pieminot:)bet tie usji-pusji..nu labi,pusaudzhiem piedien:)ne jau sarkani stringi ar pukainu ljipinju un plisha laciiti paduse.brr.
a davanam mes vienmer iram atverti,goch pendel,jebkura diena!!;))

Elizabete1957      laba un patīkama pārsteiguma dāvana ir aizlidot uz vienu dienu , bez nakšņošanas uz Venēciju vai Parīzi, paēst tur pusdienas pastaigāties un atpakaļ uz mājām, sajūta vienreizēja, kā sapnī ...nu jā bet tas jau nokavēts , biļetes lētas var nopirkt pus adu iepriekš....bet vai var kaut ko tādu saplānot pus gadu uz priekšu , tas ir cits jautājums...

Lovetta      ehs, jūs, maitu lijas...kas vainas svētkiem? jo problēma tak ir ne svētkos, bet cilvjos pašos! ja ir foršs garīgais-ta manis dēļ kač svētā polikarpa diena!! vajadzētu redzēt cik sīkās aizrautīgi sveic manu dēlu valentīndienā jau no 9 februāra! :DDDDDDDDDDDDDDDDD un kā šis tos pimberliņus mājās dala-ko ārā sviest, ko mazai māsai atdot..a mazā māsa dāvina tālāk-saviem favorītiem. tādas kaislības kā seriālā, beigts var būt...viņiem tak tas tik daudz nozīmē! kā tie skuķēni kaifo,ka puikas šās atcerējušies...

Laskovij      Svētku nekad nevar bū par daudz:D

Uzdāviniet kautko sev kopā, aizbrauciet kautkur, kādu interesantu pasākumu. Ir simts un viena lieta, ko var uzdāvināt:)

[never]      Ko uzdaavinaat? Kniebienu!
Ja negribees, paliks bez daavaninjas!
:)

Lovetta      un galu galā-kurš ta to tavu vīrieti pazīst labāk-nekā tu? gan jau zini kas šim labāk iet pie sirc-vai romantiskas vakariņas blenžot erotisko filmu kanālu vai plīvošana aerodiumā vai vells zin kas

Instigater      Vismaz man pilnīgi vienalga ko dāvina, galvenais, lai tas nāk no sievietes sirds un ar to tiek izrādītas kādas simpātiju jūtas. Pašai dāvanai ir sekundāra nozīme, viss spēks slēpjas procesā.

karsta34      ieziedies ar šokolādi un uzdāvini sevi

NightFlight      nuuu... pec cipariem anketa un tas miglainas bildes izskatas, ka tu pati varetu but ta labaka davana ;)

Līdzīgi jautājumi
Davana kazas (12 atbildes)Pasdarinatas Ziemassvetku davanas (19 atbildes)"Prasta" davana (23 atbildes)Davana kazam Vacija (13 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu