Pantiņš vīriešu dienai

Sveiciens visiem vīriešiem!!!!
Bet man tāds egoistisks sveiciens - vai ir zināms kāds pantiņš vīriešu dienai?

Lucy (2010-02-23 13:52)      Ta nu gan jūs sacepušies nepajokam esat:DDDD
Cik atminos no skolas laikiem puikas sveicām 23.februārī
Tagad tas ir tikai prikola pēc un nekad tie nav bijši ģimenes svētki.

daisy_fuentes (2010-02-23 16:09)      Purva bridēj, esmu savam liktenim pateicīga, ka pazīstu ļoti daudzus cilvēkus, kas tieši tā svin saulgriežus, un viņu vidū nav nevienas Suitu sievas.

Nozombēto postpadomju patērētāju masveida izklaides mani nesaista.

Vienmēr esmu domājusi, ka egalitārisms ir tikai dažu ideālistu utopija, kurus pašas plebeju masas pēcāk arī nolinčojušas - ne visiem ir dots vienāds smadzeņu potenciāls apriori.

amailija (2010-02-23 16:15)      Lai tiek sveiciens arī no manis!!!!!

purva_bridejs (2010-02-23 18:37)      Tu Daisy manuprāt neesi sapratusi vienu lietu, ka šajā diskusijā neviens Tev neuzspiež svinēt kkādus svētkus, vai tā būtu vīriešdiena, sarkano lupatlašu svētki, vai sauc kā gribi, un tāpat neliek ziemassvētkos stumt pilnu kuņģi ar pīrāgiem, zirņiem un speķi, vari droši ripināt baļķi ar paldiesdievamizredzētiem. Bet Tu gan mēģini citādāk domājošiem pakratīt ar pirkstu, fui kādi jūs sivēni, ko jūs te svinat ar savu vienīgo pareizo viedokli. Tak Tev saka, ka lielākai daļai kas atbalsta savstarpēju apsveikšanos tas neasociējās ar sarkanās armijas dibināšanu, līķu kaudzēm, bet ko citu.
Ak jā, jābūt arī pelēkajai plebeju masai, lai smadzeņu potenciālam būtu fons uz kura izcelties, apriori. :))

gultaskaraliene (2010-02-23 18:39)      Arī piekrītu cilvex viedoklim. Man 23. II ne ar ko labu nesaistās - armija, kas izsūtīja manus senčus uz Sibīriju. Uzvarēja 2. pasaules karā un uzkundzējās citām tautām iznīcinot viņu valstis.

richards (2010-02-23 19:05)      Mani abi vectēvi, karā šaujot sarkanarmiešus. No manas ģimenes 2/3 izveda uz sibīriju... Man nesanāca, biju vēl pusaudzis, bet mani abi brāļi bija krievu armijā, viens Afganistānā. Kā var svinēt sarkanās armijas svētku dienu? Kā var tā ienīst savu tautu? Un infantīlā kundzīte kas runā par kautkādu vīriešu dienu laikam sapīpējusies ir pamatīgi :)
Sarkanā armija neuzvarēja karā, viņi bija vieni no sabiedrotajiem, kas izvaroja apmēram 2 miljoni vācu sieviešu.

gultaskaraliene (2010-02-23 19:42)      To man "izspļāva" vilkipēdija.

International Men`s Day (IMD) is an annual international event celebrated on November 19.

Father`s Day is a day honoring fathers, celebrated on the third Sunday of June in 52 of the world`s countries and on other days elsewhere. It complements Mother`s Day, the celebration honoring mothers.

_agris_ (2010-02-23 19:49)      Paldies Daciitei ar belcebula skaitli :), ka ari parejam apsveicejam :) un ari tiem, kas te iecepas. Galu gala, diskusijas esamiba pati par sevi norada uz to, ka eksiste tas subjekts, un tas ir neatkarigi no ta, vai subjekts diskusija tiek noliegts va ne.
Bet es te gribeju par datumu. Kapec tiesi sis datums ir izvelets? Manuprat, kads vnk kludijas un nepadomaja. Atceraties, kura datuma krita Berlines muris? Ofic. - 9. novembri. Kuru datumu Vacija svin ka atkalapvienosanas dienu? 3. oktobri. Kapec? Talab, ka vestures annalos lasam, ka 9. novembri notika atentats pret Hitleru, tatad sis dienas svinesana dazam labam pilsonim izsauktu pavisam citas asociacijas. Tai valsti laudis doma. Par to, ka atjaunotaja Latvija nedoma vismaz tie, kuriem tas pec amata apraksta pienaktos darams, liecina parak daudzi piemeri, lai tos se atkal pieinetu...

[Laskovij] (2010-02-23 19:53)      Ja kāds runā, par pagātni...
Divi vectēva brāļi karoja tajā karā, katrs savā ierakuma pusē, viens no viņiem krita. Tēvs piedzima Vācija, darba nometnē, vectēva māsa trāpijās tajā darba nometnē, kas atradās angļu zonā un nekad vairs Latvijā neatgriezās. Vēl citi radi izmētāti pa plašo pasauli.
Draudzenes vecmāte bija Gulagā, atgriezās. Viņas māte, kas dzimusi Sibīrijā mani šodien apsveica ar to pašu Tēvijas sargu dienu.

Vācijas tika sadalīta 2 daļās. Vienas valstis nonāca PSRS ietekmes zonā, otras Rietumu sabiedroto To nesadalīja sarkanās armijas karavīri.

Tiešām nepietiek sēt naidu???

Mūsu militārais kontingetns tagad atrodas Irākā... citiem vārdiem runājot mūsu armija ir okupācijas armijas sastāvā, kas iebruka Irākā., gāza tās valdību un vēl jo projām tur atrodas. Ar ko mēs esam labāki par krieviem??

greciga18 (2010-02-23 20:48)      Ne visiem dzīvē rozēm ziedēt lemts,
Ne visiem armijā bija dienēt lemts.
Bet ,ja šī laime reiz bija lemta,
Nevienam to vairs neatņemt.

cilveex (2010-02-23 22:48)      Daciite666> tu dīvainas saites dod, jo šāda neeksistē.
Un parādi kas ir
"Jā tajā pašā datumā, bet acīmredzot kādreiz (kādus gadus dažus atpakaļ) kādam ienāca prātā šo dienu Latvijā svinēt tieši šajā dienā..."
Kur tu to rāvi?
Vīriesu diena tiek svinēta 19 Novembrī. Kāds tam sakars ar 23. febr.?

hefny (2010-02-23 22:54)      Pievienojos dzejolītim-visiem!
Es iestājos un labi atceros,kad Kalniete ierosināja citu māšu dēlus, jaukus puišus sūtīt uz Iraku!
Es atceros to dienu,kad mātes brauca uz Maskavu-izcīnīt to ,lai neņem puišus ārā no augstskolām un nesuta uz armiju un Afganistānu,kad mātes brauca uz Kremli,par alternatīvo karadienestu!!!!!
Par tim-kas dienēja,izdzīvoja,cinījās,aizstāvēja,pildīja alternatīvo dienestu,par vīrišķību un humānismu.
un pieminam tos,kas vairs nav.
tā bija un ir vēsture,dzīve.

daisy777 (2010-02-23 23:20)      Katrs rūpējas par savu karmu un dvēseles tīrību pats, un nevienam netiek liegts glorificēt vardarbību un ieročus, kamēr citi vīriešu dienu svin dienā, kad kalendārā ir vārds Margots :)))

Namaste!

gultaskaraliene (2010-02-24 00:44)      No otra gala - stograM :)))) Vispār piemērots vīriešiem... :D:D:D

valduna (2010-02-24 01:57)      labi ka es juurnieks ssaavu tik ar torpeedu un ar bisi skursteni bet lai paldies par sveicieniem un bucas visaam dailavaam...........

lapsu_aacis (2010-02-24 02:24)      iespaarda man i reaaali shitaa tipa diskusija!

diivaini,ka pagaani kristieshiem speej paiet garaam ziemassveetkos, tos neaizskarot, bet kristieshi kaa taadi sunji ,zobus raadiidami, spraucas tampaksaa ar savu biibeli! tas pats te. nu,nesvini, EJ GARAAM un nefik te bljaustiities un savas slimiigaas asociaacijas un citu kujnju propagandeet!

atradushies te- sveetaas nevainiibas un pacifisma paraugi! TFU!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu