cilvēciskā vientulībā ...?

kā, lai iemācās dzīvot vienam, jo labi saproti, ka kādu satik un veidot attiecības , vairs nav iespējams, jo rozā brilles nokritušas un iestājusies realitāte. un nemuldiet par to ka viss gan jau kādreiz būs labi, tas der cilvēkiem ar rozā brillēm.

Abby_       foto ciao, uzvelc rozā kleitu un zaļas kurpes, uzkrāso melnu lūpu krāsu, ietetovē uz pleca "zirnekli". Aizmirsti pagātni! :D Piemirsu piebilst - samin ar kājām savas rozā brilles. :)

Tessa      strelnieks-skaidriite:DD

Sapnotaja13      Ieteikums uzraksti sev kas labbs tavaa vientuliibaa un kas slikts tad jaa daudz vairaak sliktaa ej kaadu sameklee un pienem vinu kaads ir bet ja vientuliiba nemaz nav tik slikta tad izbaudi to jo kad gan veel vareesi padziivot tikai sev galu galaa vientuliiba jau nav pamestiiba jo vientuliibu cilveeks pats sev izveelas , tacu ja tevi pamet tas jau ir cits variants.Tadaa gadiijumaa jaajautaa sev vai esi bijis labs cilveeks .

rozamunde      Man tādas aizdomas, ka rozā brilles atver kādu atveri tajā vietā, kur iespējams salaisties putniņiem.
Atpūties, pačuči, rīt atkal būs saule un lietus. Par saulīti var priecāties un peļķei var pārlekt pāri.

sombre      Ja domāju šo jautajumu no praktiskās puses, ne emocionālās, tad visvienkāršāk dzīvot vienam, ir aizpildīt laiku, ko pavadi viena ar kaut kādu nodarbi. Darba laikā droši vien nejūties vientuļa, tātad pēc darba arī vajag atrast kaut ko - sporta klubu, tikšanos ar draudzenēm, gleznošanas nodarbības. Tā to dzīvi arī var nodzīvot - bez rozā brillēm

greciga18      Varbūt tev tiešām pienācis brīdis,lai mazliet atpūtos no attiecībām un atgūtos no pāri darītājiem, paanalizētu un izprastu sevi, saprastu,ko īsti gribi, apzinātos savas kļūdas.
Pienāks brīdis,kad būsi pati gatava attiecībām un uz visu skatīsies caur citu prizmu.

gumijas_sieviete      nu ja kadu satikt vairs nav ispeejams, ta jameklee citas intereses un dzives prioritates, un ta jau vienam ir pat ljoti interesanti

latent      Iisteniibaa jau Tu neesi viena taada. Gan jau ka daudzi daudzi iisteniibaa ir vieni, ja ne vieni savaa dziivoklii tad savaa privaatajaa, citiem sleegtajaa pasaulee gan. Mees neviens nezinaam kas daraas taa otra, vai taa, kas parasti seezh pie blakus galda darbaa praatinjaa.

Un par to sevis programmeeshanu - pastaav aizdoma ka taa patieshaam ir

MrJones      /...peec teksta nesaprotu/ ...tad sanaak, tikai ar `rozaa brilleem var veidot attieciibas..?? ...tad pameegini bez taam! RB vareetu buut tikai Tava iedomaata viiizija... par to, kaa un kam jaanotiek... ,bet... viss ir pavisam savaadaak!
Nav iespeejams..? Taatad. domaashana jaamaina! Teksts uzskataami paraada... neizleemiibu. Es veelos ko...? ...vientuliibu?? Tad kaapeec jaaiemaacaas...? Vai ir kaadi apstaaklji, kas neljauj dziivot vientuliibaa...?
Attieciibas... jaa vai nee??
Tik vienkaarshs ir tas jautaajums uz kuru vari atbildeet pati sev...
Taalaak naakamais.. kaapeec man nav..??
Soli pa solim...
Kamdeelj nolemt sevi pashizniiciibai... vai ir taa veerts..? Ne tak dziive taapat vien daavaata... izzinjas celjs, izzinjas process... gan sevis gan apkaarteejaas pasaules...
Nekas taapat vien nenotiek.

KONSUL      1. ``rozaa brilles`` ir islaicigi izmantojams aksesuars - nevienas attiecibas nevar pastavet uz ``rozaa brillem`` - tas der tikai 1-10 meneshiem:)

2. 38 gados Tu esi ``parvilkusi svitru`` iespejai satik/milet kadu????? zini, arii 78 gados var satikt milamu cilveku un tapt milets.... ja vien esi atverta milestibai:)

3. ja Tu nemili cilveku, kursh ir Tev blakus shobrid - jo ``rozaa`` periods beidzies un JUTI, ka NAV, tad... tas nav Tavs cileveeks, un es ne par ko neparliecinashu Tevi - shiries un kad busi briva, satiksi Isto cilveku!:)

4. Cilvekam nav jadzivo vienam un nav japierod pie vientulibas, cilveks pamataa nav tam radits - iznemot tos, kas tam nodevushies pec nopietna pardomu celja un labpratigi velas sanjmet vientulibu - vinjiem cita Misija uz Zemes - Tev taa nav(secinu pec texta)!

5. Katru/jebkuru cilveku nevar iemilet... kaa Savu Cilveku, var milet kaa Dieva radibu, bet ne kaa savu miljoto - vienkarshi atbrivo vietu milestibai vai kadam citaam jaukam sajutam/jutam:)

6. varbut nevajag vienmer uzstadit maximalista merkjus - gribu muza Lielo milestibu rit 09:37, bet pienjmet arii citas labas attiecibas, milestiba var atnakt laika gaitaa... sakt var arii ar ``minimalo programmu`` - labs sarunubiedrs - tad draugs - tad milakais - tad milotais!:)

Digital_Bath      man ir unikaals veids kaa tevi izaarsteet! - VIRVE shtanga un GO :D
Zini es valkaju tadas kaa kiniishos uz 3-D filmam bik pasenaak, viena roza otra zila(relitaate) macies ar taadam staigat un busu viss chiki boni ;)

Adamsone      Tā, visnotaļ labos, kompetentos un auKsti profesionālos padomus esi palasījusies, es ceru. Un tagad teikšu tieši un bez aplinkiem - jā, ir cilvēki, kas ir un būs vientuļi. Neatkarīgi no tā, vai maina domāšanu vai zeķes. Vai programmē sevi vai kaimiņa suni. Vai kaut ko dara savā labā - atveras, aizveras, smaida, staro vai nedara to. Kādos vēstures periodos viņu ir ļoti daudz, kādos mazāk. Un ja tu pieņemsi šo patiesību ar pārliecību, ka dzīve tev ir tikusi dota ar JĒGU, bet jēgas noskaidrošana ir tavas dzīves uzdevums un misija, tad ir cerības.
Bet citādi - nu tirinies un mocies vien ... "atbrīvo vietu jaukām sajūtām"
Vai lasi sieviešu žurnālus.

I_am_so_      muļķības. visi te kaut ko gvelž bezjēgā kosmopolītēnus salasījušies. mūsu dzīvēs un likteņos arī nepārvarama vara ir ierakstīta - cilvēki dzīvo un pārdzīvo pat nāvi, tāpēc dzīvam esot mūldēt kaut ko par nokritušām rozā brillēm un raudāt par to, kā būs tālāk - neklājas. :)

irischka      bet vispirms jau arii ir jaaiemaacaas dziivot vienam - pasham prieksh seviim, sadziivot pasham ar sevi, speet buut pasham sev interesantam, un tikai tad mees esam gatavi naakamiem soljiem, t.sk. naakamaam attieciibaam ;) un ar rozaa brillem tur nav it nekaada sakara ;)

edora      Mēs piedzimstam vieni un nomirstam vieni , bet dzīvojot šajā pasaulē mums visapkārt ir cilvēki , un tas ir atkarīgs tikai no Tevis , vai Tu ar viņiem veidosi attiecības vai nē ... bet tās rozā brilles Tvam vecumam vairs vnk nepiestāv ;)

kaaposts      kas tas par jautājumu, varētu padomāt, ka mēs jau piedzimstam ar kādu kopā, kā dzīvoji pirms tam, tā arī dzīvo, ja neko negribi, ar rozā brillēm neredzu nekādu sakaru

pride      Cilvēks NEKAD nevar būt vientuļš. To sev var tikai iestāstīt, bet nekas nav tā, kā izskatās...bez brillēm tiešām neko neredzi?

kautkas      konsul, man nav ko piebilst .... es tikai nesparotu, kāpēc pretpoli pievelkas ....

[never]      Dziivot vienam ir BAUDA!!!
Vai tad vienmeer ir kaadam jaakaraajaas kaklaa , jaaskataas aciis un nevienmeeriigi jaelpo, varbuut pietiek paraziteet uz cita esiibas?!

Papele      Aizej pie psihoterapeita, vai izlasi grāmatu "Saprasties, nevis izšķirties" Tur nemācīs, kā noturēt veci, bet gan meklēt kļūdas sevī!!
Un uzvāri tēju, un nestreso!! A to paliksi gaudoša pensionāre!! A pašai pēc gadiem tik dzīvei vēl jāsākās!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu