cilvēciskā vientulībā ...?

kā, lai iemācās dzīvot vienam, jo labi saproti, ka kādu satik un veidot attiecības , vairs nav iespējams, jo rozā brilles nokritušas un iestājusies realitāte. un nemuldiet par to ka viss gan jau kādreiz būs labi, tas der cilvēkiem ar rozā brillēm.

slieks      Ja nezini, ko gribi, tad negribi neko. Neko neprogrammē. Lasi grāmatas, izej uz brīdi no savas pasaules ārā. Varbūt kucēnu paņem, ierīko kādu puķu dobi...Atslābsti... Vajadzīgās lietas notiksies, ja tām netraucēsi ar savu programmēšanu.

cibrice      iesaku...filmu „The Secret” 2006...īpaši tiem,kuri runā par programmēšanu neizprorot tās jēgu...kaut gan...varbūt nemaz arī nav lemts saprast...:)

utji_butji      Ja cilvēks nav iemācījies saprasties ar sevi (vientulībā), tad viņu otrs arī neglābs. Nevajag otru cilvēku uzskatīt par "glābšanas salmiņu". Šī attieksme laimi nenes.

cibrice      nedaudz citāta priekšstatam...ja nu kādu tas ieinteresē...

"Kas ir šis NOSLĒPUMS? Ko tik rūpīgi no cilvēkiem slēpa aiz septiņiem zīmogiem? Noslēpums ir vienkāršs. Kosmiskais likums ir precīzs un pilnīgs. Tikai divi vārdi:



PIEVILKŠANĀS LIKUMS



Tik vienkārši liekas, vai ne? Taču patiesībā aiz šiem vārdiem slēpjas ļoti daudz. To, par ko cilvēks domā, to viņš sev pievelk. Katrai domai ir sava vibrācija, to šodien viegli konstatē zinātnieki. Par kaut ko pastāvīgi domājot, jūs burtiski sūtāt Visumam signālus, viņš uz tiem reaģē, piesaista jums to, par ko domājat. Bet! Ir kāda problēma. Vairākums domā par to, ko viņi NEGRIB. Un pēc tam brīnās, kāpēc tas ar viņiem notiek atkal un atkal."

tiritomba      Tev ir dots tik daudz!!!! vienpatība ... kāpēc Tu viņu par sodu uztver? vientulība ir tad, kad Tevi nevienam nevajag - nu neticu, ka tā var būt. tad Tu esi ļauns cilvēks, un pati arī sevi esi sodījusi. bet vientulība un vienpatība ir dažādi jēdzieni - jā, arī laulībā var justies vientuļi, bet vienpatība, manuprāt, ir brīnišķīgs dvēseles stāvoklis, - tik daudz laika, lai sevi lolotu. kāpēc jāskatās uz to, kā ir citiem. tie citi Tavu dzīvi nedzīvos. kad iemācīsies pieņemt katru brīdi ar prieku, tad arī sapratīsi, ka viss ir relatīvs, arī vientulība (vienpatība). kad iemācīsies izbaudīt to, tad redzēsi, cik viegli Tev sanāk attiecības veidot, - pirms trauku piepilda, tam jākļūst tukšam (Dao).

Just_      Cibrice atklājusi priekš sevis Ameriku un nezina, ka citu uz turieni regulāri braukā.

Lucy      Ja Tu savos skaistākajos gados esi noskaņota tik pesimistiski,tad zini,nevienam vīrietim tāda nav vajadzīga.
Maini savu skatījumu uz dzīvi un būs jau labi.

_cibrice_      Just_

es šai "amerikā" jau sen dzīvoju...ne tikai braukāju...tāpēc arī iesaku..:D

cornee      manuprāt, ir svarīgi būt un mācēt dzīvot vienam, jo mēs neesam nekādas tur pusītes, kuras joņo apkārt izkārtu mēli, lai sameklētu otru un kļūtu par kaut ko vienu veselu, vērā ņemamu, jo neviens no malas neko atnest nevar- ne laimi, ne prieku, tikai mēs paši to varam izdarīt un, kad pašai ir prieks un kaifs par dzīvi, kad ir, ko dot citiem, tad arī uzrodas otrs un nevis izmisusi pusīte, bet viens vesels, normāls, puslīdz pašpietiekams cilvēks

Miilais_Melis      būt vienam, bet ne vientuļam, tās ir divas dažādas lietas.....un būt vienam var atļauties TIKAI stipri cilvēki..... ;))


p.s. viss, kas Tevi nenogalina, padara stiprāku.....

p_p      nedomāju, ka var / vajag iemācīties dzīvot vienam - ok, tu šodien raudi spilvenā, bet rīt būs atkal jauna diena

nezinitis17      vientuļš esmu jau 5 gadus un nesūdzos, lai piepildītu vēlamo atliek tik pievērsties tādām kā Tu

karsta34      nu grūti ir kādu atrast ja sevi nemīl-mīli sevi un tad jau pati redzēsi kas notiks...

cloudberry      bla bla bla.. nevienam neviens cits no malas nevar uzspiest/uzdaavinaat recepti kaa pareizi dziivot. viss pasham liidz kaulam jaaizdziivo - gan tas "realitaates" periods bez rozaa brilleem, gan apjausma, ka es varu dziivot viens pats, gan sekojosha atklaasme, ka dziive ir pilna briinumu, un tad jau: ))
un tas "bez_rozaa_brillju periods ir varbuut pat iissti sveetigs, jo taja vairaak iepaziist sevi, mazaak koncentraajas uz apkaartni..

bbalzams      Mums piedzimstot, Dievs nav automātiski garantējis būt laimīgiem.

Adamsone      cibrice - nu sēdi un domā, domā, domā, domā....Bet ja neko nedarīsi, tad nekas arī nebūs. Nu tupas ir tās tautumeitas, tik tiešām. Ar visām savām ezotēriskajām čurām galvās.

_cibrice_      Adamsone
ja tā vari spriest par nepazīstamu cilvēki,tas šķidrums Tev pašai galvā...:D

saulesjuura      piekrītu daudziem komentiem, precīzi utji pateicis - ja necienīsi, nebūsi mierā un harmonijā ar sevi, cits no malas to nespēs dāvāt. Tāpat, kā prieku par dzīvi un mīlestību pret dzīvi(sevi ieskaitot)...

vezis1968      Varbut iesakuma japaiet laikam,lai piemirstos viss ieprieksejais.Kad saksi runat pati ar sevi,tad bus istais laiks atsaukties uz kadu uzaicinajumu,pat ja tas nav pats pievilcigakais.Roza brilles parasti nokrit,kad cilveki ir kopa apedusi pudu sals.Veiksmi!

rasas_laase      ... es Tevi saprotu. Tas ir ļoti sāpīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu