cilvēciskā vientulībā ...?

kā, lai iemācās dzīvot vienam, jo labi saproti, ka kādu satik un veidot attiecības , vairs nav iespējams, jo rozā brilles nokritušas un iestājusies realitāte. un nemuldiet par to ka viss gan jau kādreiz būs labi, tas der cilvēkiem ar rozā brillēm.

SievieteMelnaa      "Par kaut ko pastāvīgi domājot, jūs burtiski sūtāt Visumam signālus, viņš uz tiem reaģē, piesaista jums to, par ko domājat." /nu vsjoooo, dodas domaat par 1 mlj LVL savaa kontaa/

jane38      Nav tāda vecuma, kad ir par vēlu!!! Cilvēks ir vecs tad, ja jūtās vecs. Un, ja negrib neko vairs.
Bet, ja aizvien ir dzīvot kāre un baudīt šo fantastiski interesanto dzīvi- tad kāda nozīme ir gadu skaitlim? Baudi!!!!
Tāpat kā Tev nāk gadi klāt, tā ikvienam. Un pilnīgi visos vecuma posmos jebkura dzimuma pārstāvji var palikt bez otras puses. Tāpēc tas ir, manuprāt, aplamas domas, ka ir par vēlu.
Esi atvērta un mīloša pati un līdzīgs pievelk līdzīgu!
Bet pati vienatne dažkārt ir noderīga, - lai sakārtotu sevi un sniegtu sev to, ko pēc tam, kad būsi kopā ar kādu, nevarētu sniegt!
Lai izdodas :)
2010-06-13

jannulle      Nu man jau šķiet, ka sevi sākumā jaiemācās mīlēt un priecāties par dzīvi, nevis nodoties muļķīgām ciešanām, kuras ir bezjēdzīgas. Esi pieradusi dzīvot kādam, nevis sev un tādus cilvēkus uz kādu laiku palieto un tad viņi kļūst garlaicīgi. Jāmācas sevi realizēt, jāmācas sevi izklaidēt, jāizveido sava iekšējā pasaule tāda, kādā visiem šitiem gruzoniem - es nevienam neesmu vajadzīgs nav vietas. Tad arī skatījums uz dzīvi būs savādāks un citiem kļūsi interesantāka. 2010-07-07

ahaha      Not never alone!!!!!!!!! 2010-09-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu