Kā tikt vaļā no murgiem?

Cilvēki padalieties ,ja ir kādam pieredze....kā lai tiek vaļā no murgiem?

KAMENE_ES      kad es netieku vaļā no negatīvām emocijam, sapņos viemmēr slīkstu, man virsū gāžās milzīgi viļņi utml pēc analogijas tevī ir kas agresīvs, vnk jāatbŗīvojas no dusmam vai naida, tad labi gulēsi...atkārtošos jāsakārto zemapziņas procesi....

av2      100 grami laba alkohola pirms iessanas guleet paliidz. Tikai ne vairaak :D
Pluss, jauns miillaakais arii var lloti nodereet :P :))

Curious      Khm... kādēļ jāsamierinās??? Es jau bērnībā no sērijveida murgiem tiku vaļā, tos bez ceremonijām pārtraucot.
Vienkārši murga laikā, ja apzinies, ka tas ir murgs, mēģini atvērt acis. Iesākumā šķiet dīvaini, jo acis it kā ir vaļā, bet tad Tu koncentrējies uz acīm, sižets aizpeld un vienā mirklī acis patiesi izdodas atvērt.
Protams, cita lieta ir to cēloņu novēršana - te varbūt ir vērts paklausīt ponytail un skvo padomam.

coolentinjsh  1   saspringta privaataa dziive tev visticamaak. citu variantu neredzu. jaatiek saakumaa ar to skaidriibaa

Poplovs      Beidzot aizej uz baznīcu grēkus izsūdzēt, reku rīt kak raz svētdiena ;)

Lucy      Arī domā,ka daudzi citi.
Sakārto savas domas,tad murgi neradīsies.

kretiins_vulgaris      Esmu novērojis, ka visādi murgi rādās, ja miega laikā kaut kas sirdi apgrūtina. Vai nu roka uzlikta, vai babulis galvu uzlicis. Vai kāju. :D

blaumane      "iztīrīt zemapziņu", tas skan labi, nez, kā to dara, ar pudeļu birsti?:))) ja man murgi rādās un kaut kā neguļas, tad daru kaut ko fiziski, bet nu tā sirsnīgi, lai var piekust kā suns, ģenerāltīrīšana vai visādu vecu krāmu revīzijā un ārā mešana, ļoti palīdz, tad vēl var pieteikties ciemos kaut kur uz laukiem, parakt dārzu, pagriezt zarus, vārdsakot- fizisks darbs:))tā ir mana pieredze, man palīdz, pēc tam guļu kā beigta un plus vēl kaifs par padarīto:)))

SievieteMelnaa      Veseliibu vajag paarbaudiit. Tici vai nee, normali cilveekam katru nakti murgi neraadaas. Tie raadaas ljoti nogurushiem (psihologjiski vai fiziski) cilveekiem un tiem, kam ir probleemas ar veseliibu. Tapeec tipini pie daktera, lai nosuuta taalaak, pie speciaalistiem.

ehidna      Nekā! Tikai ar iekšēju mieru,kad sapratīsi, ko Tava zemapziņa grib teikt...Ir lietas,kuras Tu nevari atrisināt vai esi iedomājusies tās neatrisināmas... Kad tas beigsies, murgi aizies!:)Bet ieklausies tajos!

kokote      Papildinot visu faktiski vienbalsīgos padomus (nu ne tos par kāršanos, šaušanos) tikai varu piebilst: tiec galā ar to problēmu "Dainis" - atlaid viņu, piedod, lai ko viņš Tev arī izdarījis, uzsmaidi nākamajam dainim un neieciklējies. :)))
PS. aptiekās ir homeopātiski miegu veicinoši līdzekļi :))

TUAREGS      Neuztver dzīvi tik nopietni. Vienalga dzīva no viņas neizkļūsi.
Uzliec LIELU Nikolaju uz visu, kas Tevi biedē un dzīvo mierīgi.
Lai veicās!

kissluck      Neest uz nakti!

spaare21      Domāju, ka Tev ir jūtīga " dvēsele" :)), un ar tādu Tu esi piedzimusi. Tev nevajadzētu miega zāles, bet pamēgjināt ko tādu, kas nomierina domas, tad arī gulēsi (xanax - bet pietiek ar trešdaļu tabletītes 1 st. pirms miega, dienas 4 pēc kārtas. Miegs ieies pareizajā ciklā, un iespējams, ilgi vairs nevajadzēs. Ilgstoši lietot gan nevajadzētu bez ārsta . Vislabāk ir delikāti pajautāt gjimenes ārstam , ko viņš domā par šīm zālēm Tavā situācijā )

spaare21      ...un pretēji vispārpieņemtajam es ieteiktu labi paēst uz nakti - tas no pieredzes.

encis10      Naktī guļu,sapņos murgi rādās.
No rīta pamostos,skatos,murgs guļ blakus.
2010-11-02

MrRa      Murgi ir kaa attiiriishanaas process no dienas saspiileeta stresa, emocionalas vardarbiibas no citu cilveku puses. (Tiri subjektivi manas domas) Es pienjemu, ka jamaina vide un jasak kontrolet savas domas pozitiivaja virzienaa un veel virkne daudz citu pasaakumu, tai skaitaa jamaina ieradumi u.t.t. Iesaku lietot divreiz dienaa seksiigu 18. gadiigu blondiini. Pa vienai reizei no riita un vakaraa, pirms eeshanas! 2013-04-10

malzvejnieks15  1   Neņem galvā no rīta visu aizmirsīs ...sekss zāles priekš visa kāa 2019-10-17 15:28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu