Piedzimšanas noslēpums

Vakar biju baznīcā. Ne tāpēc, ka esmu pārliecināta kristiete, bet - sajūtas tur ir jaukas, un mammu katru gadu aizvedu... Un laikam vakar tur sagrēkoju... Aizdomājos par to, kā Marija tika pie bērniņa... Viņš taču Mariju pameta! Aizlaidās... Un svētās laulības saites?! Par Marijas un Jāzepa kāzām arī neko neesmu dzirdējusi... Marija piekrāpa Jāzepu ar Viņu? Jāzeps audzināja ne savu bērnu... Un mācītājs vēl kaut ko tur stāstīja par svēto ģimeni! Tur jau pašos pamatos ir kaut kas garām... Nu pasakiet, ka tā nav...

av2 (2010-12-26 06:40)      ..visas ticiibas ir smukas pasakas, un tikai. Nevajag paarspiileet ar izprassanu tur neko.Es , piemeeram, ticu Sniegbaltiitiei utt ;)

cilveex (2010-12-26 10:49)      "Apriešanu izlasīju, bet tā ari nevienu sakarīgu skaidrojumu "
Skaidrojumu uz ko?
Lūdzu konkrētus jautājumus, būs arī atbildes. Tādu nebija.
Bet uz vispārīgiem pārspriedumiem a la "visas reliģijas ..." atbildēt nav nekādas jēgas.

edora (2010-12-26 12:52)      Nu šī ģimene laikam ir visvairāk aprunātā , kopš laika sākuma , bet ko tas maina ? Šis stāsts ir izturējis laika pārbaudi un ir mūžīgs . Tu vari ticēt , vari apšaubīt - tas nav svarīgi . Tava personīgā izvēle ir Tava darīšana , vienalga vai tici dievam , vai televizoram , vai marsiešiem ...

karbonaade (2010-12-26 20:44)      cilveex: izlasi, tur ir pilnīgi konkrēti jautājumi, par ieņemšanu, precēšanos, aizlaišanos, kurš kuru audzināja, kā pieņēma? Paksaties uz augšu, tur kur jautājums uzdots.
Neviens jau tā arī nav pēc būtības atbildējis. Tikai par ticēšanu, neticēšanu, brīnumiem, un to cik tas, kam šādi jautājumi rodas, ir muļķis....
bet ko nu es... Laikam jau galīgi dumja, nespēju šajās pērlēs atbildi izlasīt, arī tavējā ne.

SievieteMelnaa (2010-12-26 20:55)      Nee nu skaidrs, ka Marija nolaida "pa kreisi". Ne jau ar sveeto garu, bet ar kaadu no kaiminjpuikaam.

cilveex (2010-12-26 21:51)      karbonaade> tad tu redzi to, ko es neredzu. Pusretoriski jautājumi, uz kuriem pati autore sniedz miglainas atbildes.

Izķidāsim tēmu.
13 teikumi.
1. jautājuma nav.
2. ? nav.
3. ? nav.
4. ? nav. Ir "aizdomājos" utt. Kur jautājums?
5. Apgalvojums ar !
6. Apgalvojums.
7. Pers. man neizprotams, retorisks jautājums. Ko nozīmē "kur laulības saites"? Saistībā ar KO?
8. ? nav. Cilvēks nav neko dzirdējis par kāzām.
9. VIENĪGAIS jautājums "Marija piekrāpa Jāzepu ar Viņu? " Uz to esmu atbildējis tēmas otrajā komentārā - "Jazeps nav Kristus tēvs, bet audžutēvs".
10. ? nav.
11. ? nav. Sašutums.
12. Apgalvojums.
13. Tas ir jautājums. "Nu pasakiet, ka tā nav..."
Gribētos jautāt ko nozīmē "tā"? Kā "tā"?

Tad lūk arī ir tā, ka atbildēt saturīgi un pēc būtības var tikai uz vienu jautājumu un tas ir izdarīts.

Tev, karbonāde, ir kādi citi jautājumi? Lieliski! Jautā skaidri un gaiši. Atbildes būs pēc būtības, JA jautājumi arī būs pēc būtības.

riks (2010-12-27 09:30)      kas ko Bībeli skaitīt - vecā derība un jaunā!
ticība ticība pēc definīcijas. gribi - tici, negribi - netici.
tas, ka kreacionisti (gudrs vārds? kam nav googlē bans, sameklē!) pieskrien pie radioaktīvā C (ar "C" ķīmijā Oglekli apzīmē - red. piez.) metōdes, lai savu "taisnību" pieradītu, 1-kārši smieklīgi.
muslimi arī - tādi glupāki tic 1:1, ka Muhamedam kā iemauca ar Korānu pa galvu, tā viņš no trieciena "iemācījās" lasīt, izglītotāki un saprātīgāki to tā vairāk kā metafōru uztver.

Kamene_X (2011-03-12 19:25)    1 Dievs jau nemīt baznīcā. Tas iestādījums savu laiku ir nodzīvojis.

Ingaxx (2011-07-30 11:45)    1 Man vienmēr ir bijis interesanti pavērot, cik dikti patīk cilvēkiem savu vienīgo un pareizo viedokli uzspiest, arī par ticību, jauno derību u.c. Kuri tam nepiekrīt ir idioti, viss taču elementāri :)

milulite15 (2011-07-30 16:20)      Ak tumsoniiba!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu