Tetovējumi

Ko domājat par tetovējumiem? Jums tādi ir?? Ko domājat par cilvēkiem, kuriem to ir daudz?? Kā jūs "nolasāt" tetovējumus?
Esmu atteikusies no domas tādu iegūt (kādu brīdi gribējās ļoti), jo šķiet, ka kādā kontekstā tas var sarežģīt dzīvi. Bet šodien jautājums radās sakarā ar kādu fotogrāfiju...

kloss      piekrītu _sevia_ ... naf bet būs ... mazs , gaumīgs tattoo ... :))

gravieris    1 zīmējumiem cilvēks jau sen kā ir izdomājis papīru.Tāpēc nav jācūko āda.Papīru vari paņemt citu,ja iepriekšējais apnīk.Vienreiz sacūkota āda jāvalkā visu mūžu.

_Biezaa_vecmaamina      /piekrīt gravierim pilnībā/

SufferWell      ja iet kopaa ar dziives stilu, tad ir ok. bet ja tattoo cilveex uztaisa tikai taapeec, ka tas ir "moderni" vai arii tapeec, ka Kaarlim no paraleelaas kaapnju telpas ir un vinjam tas labi izskataas, tad nu labaak ir notetoveeties 98% visam vai arii dzeest aaraa to zvaigzni vai tiigjeri... tetoveejumam ir jaapiestaav pie saimnieka auras.

janisb      Neesu gatavs saistībām uz mūžu, tāpēc tetovējumu man naf. Nolasu balstoties uz zināšanām simbolikā, tajā skaitā arī kriminālās pasaules.
Vienīgais tetovējuma pluss - tas ka radiniekiem būs vieglāk atpazīt tavu līķi smagu bojājumu gadījumā...

Ingaxx      Gribētu uz potītes mazu pūķīti vai ķirzaku vai čūskiņu, citur nekur, bet nezvai sadomāšu.

Tessa      man ir,uz potiites-nikns kjiinieshu pūķis:))krasains.
pilniigi pofig,ko par to kads doma,tas man ir jau milzumdaudz gadu un mes ar to labi satiekam:)
tieshi tads tas ir tapec ka.tad butu jastasta,ko esmu dariijusi pedejos 20 gadus:))

Allegri      Kad izaugšu liela, man arī būs :)

Taiii      Vai jūs zināt, cik grūti un mokoši ir tikt no viņiem vaļā? Šobrīd izbaudu to uz savas ādas...
Un tikai 1-2 cilvēkiem vispār esmu redzējusi patiešām interesantus tetovējumus + tādus, kas piestāv, vairumam izskatās muļkīgi.

Feks      Piekrītu viedoklim, ka tattoo ir ilglaicīgs atgādinājums par īslaicīgu prāta zudumu... ;-)

typhoo      Iesleedziet TV kanaalu Travel&Living un paskatieties raidiijumus LA Ink un Maiami Ink
Par diviem tetoveeshanas saloniem TUR.

Intresanti. Tur daudz cilveeki staasta par savu motivaaciju taisiit tetovejumus, un ko vinjiem tas noziimee. kaa arii paskatiities kaa tie top un kaadaa liimenii.
Lai arii pasham nav un arii neredzu pagaidaam motivaaciju taadus ieguut,lielu dalju no tur redzamajiem tatoo es labpraat ietetoveetu, jo taa jau ir maaksla, nevis vnk tetoveejums.

demeetra      ir un nesūdzos...(varbūt vienīgi nu jau atjaunot prasās)
cilvēki ir dažādi un tetovējumi top dažādu iemeslu dēļ...
ne viemēr tā ir kaprīze... un vēl mazāk es šos cilvēkus sauktu par "idiotisma upuriem...".. kā viens otrs te izteicies...
katrs mēs esam citāds un katram no mums ir tiesības rīkoties atšķirīgi... un NEVIENAM (!)) no mums nav tiesību kritizēt otra izvēli....

JurisK      Nav, un droshi vien, ka arii nebuus. Es uzskatu tetoveejumu par taadu kaa ziimogu, piederiibas ziimi. Skaistumu vai maaksliniecisku veertiibu tur neredzu. Lai gan pieljauju dekoratiivu, tatoo liidziigu ziimeejumu uz aadas kaa kopeejaa stila elementu.

tiritomba      man vēl nav. es ļoti gribu. esmu pat izdomājusi kādi tie būs un kur (kā var nojaust, būs vairāki). pagaidām attur leģendārā sāpju sajūta (dzirdēju, ka veči sāpes iztur, bet acu kaktiņos un biksītēs reizēm mēdz slapjums iezagties), laika trūkums un saudzējamais periods pēctetovējuma periodā.

Tessa      tirik,skatoties,kura vieta taisa.nav tik traki.man taisiija 2 stundas,pirmaja vakara kaja bija apsaiteta,tad,mazgajoties,klaju virsu bepanthen bieza karta.nekadas adas nost negaja,nekas nelobijas.
par simboliem un noziimi.protams,savejo taisiiju ar noziimi.protams,ta IR piederiibas ziime.un tas ir individuals,ziimets tikai man.
vel kadu nedomaju taisiit.un atjaunot arii neprasas-krasas ir tadas pashas,kadas bija pirms daudziem gadiem,nevajag taisiit pie halturshikiem:DD

slieks      N.Mosterte SARGĀTĀJA
Izlasīju šo grāmatu vienā paņēmienā, kaut arī it kā nemaz nav manā stilā.
Bet par tetovēšanu - sapratu, ka teiciens par izsauktiem gariem, no kuriem vairs netiek vaļā, attiecas arī uz tetovējumiem.

Palomino      Nav un nekad nav bijusi doma, ka vajag uztetovēt sev kādu krāšņumu. Ja kaut ko uztetovētu (parasti visai primitīvu) ieraugu kādam tēvainim uz rokas, tad pirmā doma ir, ka tetovējuma īpašnieks kādu laiku pabijis tur, kur rūtota saulīte. Zinu, ka stereotips, bet neko darīt, šams ir stiprāks par mani.

Lucy      nepatīk un nebūs!!

Tessa      a,luk,Palomino var zinat/nojaust,kapec man ir mans pūķis.pasaule ir tik maza:))

av2      Man? Alerggija pat - galiigi garaam. Bet, ja kaadai ir, mani tas netraucee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu