Tetovējumi

Ko domājat par tetovējumiem? Jums tādi ir?? Ko domājat par cilvēkiem, kuriem to ir daudz?? Kā jūs "nolasāt" tetovējumus?
Esmu atteikusies no domas tādu iegūt (kādu brīdi gribējās ļoti), jo šķiet, ka kādā kontekstā tas var sarežģīt dzīvi. Bet šodien jautājums radās sakarā ar kādu fotogrāfiju...

_cloudberry      sen un ljoti gribu..bet laiks iet, neko nedaru(bail no sastrutojuma), un nu jau liekas, ka, ja uztetoveeshu to un tur kur gribu, tas manos ta gados izskatiisies vulgaari.
bet vareetu paardomaat par to potiiti un mazu chuuskinju.

Olivia_es      par tetovējumiem vairs īpaši nedomāju, jo man tāds ir. domāju pirms tam un ilgi briedu. par cilvēkiem, kuriem tie ir daudz, domāju - kas par daudz, tas par skādi. nekā īpaši nelasu, atnesos tāpat kā pret cilvēka frizūru, apģērbu, aksesuāriem utt. - patīk vai nepatīk, bet būtībā tā ir katra paša darīšana.

Kalvina      Man patīk- konkrēts tetovējums konkrētam cilvēkam...un viņu tas raksturo::)))
Pati sev nevēlos- būs par daudz, man jau ir pīrsings::)))

Dzhokonda      Nekāda vaina nav tetovējumiem, pārspīlējumi un bezgaumība gan nepatīk.

neaizstaajamaa      Man patīk un man arī tāds ir.

Kaut_kas      Tetovējums ir kā rozīnīte. Tāpēc tam ir jābūt mazam, bet noteikti gaumīgam.

Te nesen bija jautājums, kā mēs pievēršam sev uzmanību - tetovējums ir labs uzmanības pievēršanas veids. Konservatīviem cilvēkiem parasti tetovējumu nav. Tetovējums, pīrsings norāda uz cilvēka nerātno/emocionālo dabu. Man noteikti vairāk interesētu nerātnie/emocionālie. ;)

Just_      Kopš redzēju kādas padzīvojušas tantes ļoti brūni iedegušo plecu ar izteikti sakrunkotu un nošļukušu ādu un uz tā pleca uztetovētu rozīti, kas izskatījās ļoti novītusi, man par tetotvējumiem ir ļoti slikts viedoklis. Iespējams, ka pirms gadiem desmit tā rozīte bija pipariņš un akcentiņš, bet tagad gan tā ir nožēlojams nesmukumiņš.

KAMENE_ES      ja ar savu jēgu, tad ok. būs. neko.nelasu. dzīvajā esmu redzējusi, ka ļoti skaisti izsktās krāsains drakons....pašai gan būs melnbalts un neglīts, jo es uzskatu, ka katram tetovejumam jābūt pamatotam un ar dziļu jēgu tā nesātājam vien zināmu..

SanEste      Ja cilvēks ir "atradis" savu tatoo, tad tas ir harmonijā ar viņu un dzīvi nekādi tetovējums apgrūtināt nevar...apgrutināt var vienīgi aizspriedumi! :)
Es par tatoo...jo vairāk, jo labāk! ;)
2012-03-22

NEZALE8      Ja virietis aptuveni pusmužā ieraksta anketā ka ir tetovējumi,tad pirmā doma,ka ir bijis ciettumā.Jauniešiem,tā jau mode,manai meitai ari ir ,respekteju. 2012-03-25

Bachata      Man nepatīk tie muguras lejasdaļas tattoo, kas ir katrai trešajai.
Pašai ir uz lāpstiņas un diezgan paliels.
Jau ilgi gribēju, bet viss bija gribēšanas līmenī. Tad pie manis "atnāca" meistars (paldies OHO) un pēc pāris nedēļām lepojos ar ļoti skaistu tattoo.

Patīk, ka viegli noslēpt tad, ja gribas noslēpt (piemēram, darbā).
Ir sava nozīme, protams. Tiesa, nesen uzzināju arī citu - ne tik glaimojošu - nozīmi :D

Vairāk tattoo droši vien nebūs, jo tiem ir jābūt ar nozīmi nevis aiz neko darīt. Tā kā pagaidām nekas nenāk prātā, tad arī pieturēšos pie tā viena.
2012-03-26

Dzheina1981      ir tris un bus vel,sevis pec ne del kada! 2013-04-17

Nettwerk      Man ir aptuveni 6 tetoveejumi, bet nu vietaas kur neredz. Jo tomeer kad ir jaabuut uz lietishchu sarunu, tad lai netrauceetu. Jo ne visi to speej pienjemt un saprast. 2017-01-25

Kristine_78      Lai tetovējas uz nebēdu 2017-01-25

Kristine_78      Dārgs prieks, smuks tetovējums astoņdesmit euro 2017-01-26

makinlijs72      negribu pievienoties tetovēto un pirsēto pūlim . aifons arī man nebūs. 2017-02-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu