Kur krāt pensijai? Labākie fondi?

Uzgāju 2 apdrošināšanas firmas - Eurolife un Compensa, kas darbojas Latvijā un izskatās cerīgi. Kādas ir atsauksmes, pieredze? Varbūt ir citi labāki uzkrāšanas fondi? Vai tomēr to darāt bankās? Kāsāk jau domāt par vecumdienām, vai ne?

Decijs      DDD laikam zeltaa jauzkraj D.

http://www.youtube.com/watch?v=BrubOwHMnI4&feature=player_embedded

cilveex      Ja būtu ko un kam glabāt, tad kaut kādos spīguļmetālos vai akmeņos un lai drošā bankatvilknē mētājas līdz "tam laikam".

selnija_      Es ieguldu zeltā, būs vecumdienām/ja būs lemts nodzīvot/, būs arī piemiņa mantiniekam. Citādi tā jokaini sanāk: pusmūžs nostrādāts, bet kas tad nopelnīts?...I nemaz nav trallināts...Tātad kaut kas ar sistēmu nav ok.

shemileks      Kā tas izpaužas-ieguldu zeltā,pērc zelta izstrādājumus un ej pēc zupas uz ielu...? :))

zikeris  1   Vinkija laikam jau tikai garam ejot kaut ko ir dzirdējusi, tāpēc jau ir tāds subjektīvs spriedums. Pēc tava teksta spriežot sarunāji galīgās muļķības par Grawi, laikam jau pati strādā bankā. Tad tā varētu būt kad bankas sniedz pretrunīgas informācijas. Konkurence kā ne kā.
Es balsoju par metāllūžņiem.

skorpions5  1 1 Es arī krāju Grave vai kā pareizi būtu GRAZER WECHSELSEITIGE nu jau 6 gadus un uzskatu ka tā ir pate stabilākā,bet katram jau brīva izvēle un kā saka sava galva uz pleciem..... 2012-06-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu