Vīrieša izvēle..

"vai tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem tikai interesē skaistās??? vai viņi domā,ka tās skaistās ir labākas par citām???" (C)

Protams, ka ja vīrietim ir izvēle starp glītu jauku un neglītu jauku, viņš izvēlēsies pirmo variantu. Ko šeit var pārmest vīriešiem?

0000      uhhhh...cik nopietni un pamācooši komenti! Lasāmi ar aizrautību!

synshine      Nav tādu kritēriju,kuros varētu izdalīt -kura skaista,kura neglīta.Ir koptas sievietes un nekoptas(tieši tāpat kā vīrieši).Bet ja domātas sievietes-supermodeles,tas jau tāpat kā jauna,skaista mašīna-pabrauks garām un reti, kurš neatskatīsies.Ja vīrietis tādu izvēlas,tad tikai lai celtu savu pašapziņu.Bet ne katrs to var atļauties un tehniskā apkope sanāk padārgi.....

kedessuns      Nu ja ir iespeja izveleties,tad ir jaizvelas.Katrs izvelesies sev tikamu.

zoja7025      Muščini trogajut rukami, ščupajut gubami, a pasļedņaja slova za nami!

kudala      ja godīgi, nesapratu sāpi..... varētu domāt, ka sievietes neizdarītu tieši tādu pašu izvēli, varētu domāt , ka maziem , strupiem, resniem vīriešiem ir lielākas izredzes pie sievietēm nekā slaidiem , sportiskiem, skaistiem???? pilnīgas muļķības!!! tikai viņi par to nez kāpēc tā necepas.... dīvaini, vai ne???

Jessie      Gosh, nu cik var malt vienu un to pashu.
Nu kuru interese, kas ir "vederaa" donaatam/ponchikam/virtulim, ja tas jau pec izskata neuzrunaa? Attiecigi - kuru interesee, kada ir dvesele cilvekam, kurs vizuali mus neuzruna?! Kapec uzskatit, ka, luk, es noteikti visiem patiksu? Un uzmest luupu, ja taa nebut nav?! Tas - par attiecigo ierakstu DG, kuru lasiju pirms dazam stundam.
Lidz ar to - pilnigi nevienam neko parmest nedrikst. Katram ir savs funktieris, pec kaa vins izvelas otru cilveku. Ir tacu ari tadi, kuriem patik ar mezhiem noaudzetas sieviesu kajas, paduses un bikini... UN?!

edora      :) ja neizvēlās Tevi , tad tas nebūt nenozīmē , ka esi jauka , bet neglīta ...

xpress      un par ko sautrauciens? mosh |Du man visskaistaakaa :)

marmorakaraliene    1 Ak, vai ... Latvijā ir vismaz kāds tūkstotis skaistu sieviešu, kuras "ceļo" no viena tēviņa pie otra kā stafetes kociņi - tēviņš sava etapa laikā skaisto padrāž, padrāž un padod tālāk ... Lūk, arī viss "labums" ... /viens no variantiem/

Dzeiss      Vīrieši ņem standartu, viss zināms un pierasts, pie pārējām jāiespringst :)

binarycode    1 Skaista sieviete - kurai, paejot garām, jāatskatās:) Man jāatskatās:)) A skaistums ir visātrāk visātrāk zūdošā vērtība, ko nevar teikt par ...prātu:) Ja abi ir komplektā, tad..... tas neapturams spēks:)

jozolsen      Dīvaini.Arī skaistajām neiet un raud.Arī bagātās ,skaistās raud.Katram savs liktenis ,pēc daudziem faktoriem.Vīriešiem ,arī sievietēm zemapziņas līmenī,ir ielikts skatīties uz partneti ,kā sugas turpinātāju.

euphorya      Skaistās visbiežāk ir tikai izklaižu objekts - medījums. Bet ja vīrietis ir nolēmis veidot nopietnas attiecības tad viņš skatās uz to cik sieviete tam šķiet pievilcīga pēc dažādiem parametriem. Pirmām kārtām vīrietis vērtē cik veselīgi izskatās sieviete. Ādas krāsa, formas, veselība utt. Pēc tam seko tas kā sieviete prot komunicēt, vai sakrīt uzskati utt. Pēc tam sievietes sieviešu prasmes. Un pamatā, tās "skaistās" ir arī vislabākās veselīgu pēcnācēju radītājas un arī dzīvot ar viņām ir vieglāk. Jo "neskaistās" tāpat zin, ka nav padevušās, līdz ar to seko bars kompleksu, kas lien uz āru visādos negaidītos veidos, arī sekss, kas ir ļoti svarīgi normālai kopdzīvei ar "neskaistajām" visbiežāk nav tas pats labākais (pieredze mazāka :D ). Ar skaistajām arī ir interesantāk, jo viņas zin savu vērtību un līdz ar to abi ir vienlīdzīgās pozīcijās, kas veicina dialoga veidošanos. Ja pāris nav vienlīdzīgs, tad viens dominē pār otru un tas nav īpaši ok, lai gan tā dzīvo lielākā LV daļa. Lai gan, skaistās var būt dažreiz arī nestabilākas attiecībās, it īpaši, ja tās nav galēji izlēmušas veidot ģimeni un tām gribās vēl paizklaidēties. :) Un galu galā, ne vienmēr darbojas tā skaistuma pievilcība. Gandrīz vienmēr nostrādā tieši tā netveramā enerģētiskā aura kuras ietekmē ir galīgi pofik skaits vai neskaists, gudrs vai muļķis utt. Tādēļ nevajag skatīties uz to skaistumu utt.. galvenais ir atrast to cilvēku ar kuru kopā ir harmoniski, mierīgi, atvērti un silti. :)

garaamejoshais      arii ja izveele stapr negliitu un jauku, un gliitu un nejauku, izveele kroistu uz gliito un nejauko :D

SievieteMelnaa      Skaistas sievietes ir kinofilmaas, televiizijas reklamaas un internetaa izvietotos albumos. Uz ielas skaistu sievieshu ir tik ljoti maz, ka var teikt - vinju praktiski nav. Tieshi to pashu var teikt par viirieshiem. Tapeec sievietei ir jaakopj sevi, jaasporto, gliiti jaagjeerbjas un ar savu viirieti vairaak jaastaigaa pa ielaam.

Tessa      pedejo komentaru nesapratu. tapec-kapec ir vairak jastaiga pa ielam-ar savu viirieti?/nevaru iebraukt/

SoulSpeed      Tapeec sievietei ir jaakopj sevi, jaasporto, gliiti jaagjeerbjas un ar savu viirieti vairaak jaastaigaa pa ielaam.
===
Ja gjimnee ir paarits beernu un sievietei ir pilna laika darbs, kur nevar kafijot bet nopietni ir jaastradaa - tad augstaakminetais taads rozaa sapnitiis vien tik ir ...
Parasti vaajg nopietnu viiriesha paliidziibu gan finansiaali gan ikdienas solii lai viss augstaakminetais pa lielamvareetu realizeeties :)

Jessie      Standarta virietis standarta sievieti ari "panem", kaa te kads ieprieks iekomenteja.
Un nemuzham nepiekritisu, ka, lai sieviete ar bernu vai pat trijiem sevi koptu, atrastu laiku valaspriekiem, sportam, utt, noteikti vajag milzigus viriesa finansialos ieguldijumus!
Sieviete var lieliski izskatities ari H&M apgerba, bet tik pat "veiksmigi" izskatities vnk nejedzigi Prada drebes...
Raksturam, protams, IR nozime, bet, ja iesakuma cilveks mus nesaista vizuali, mes nemaz nevelamies uzzinat vina burvigo raksturu, kurs ari katra izpratnee bus atshkirigs.

a_ja_nu      Ar šo Jūsu gājums pēc stiprā dzimuma šajā saitā un ar šo niku FAKtiski ir beidzies. Esat sevi iekastojusi nesmuko sieviešu kastā. Man arī patīk smukās un nekādi puni to nespēj izmainīt. diemžēl.

Kaa_tad      Skaistums vispār ir visai subjektīvs jēdziens, ja nu kas. Tāpēc teikt, ka vīrieši izvēlas tikai skaistās gluži nevar. Drīzāk to varētu formulēt tā - vīrieši izvēlas tās, kuras patīk. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu