Vīrieša izvēle..

"vai tiem stiprā dzimuma pārstāvjiem tikai interesē skaistās??? vai viņi domā,ka tās skaistās ir labākas par citām???" (C)

Protams, ka ja vīrietim ir izvēle starp glītu jauku un neglītu jauku, viņš izvēlēsies pirmo variantu. Ko šeit var pārmest vīriešiem?

Decijs      aga skaistas un sadomajusas nezin ko pat Princi nevelas D.

suns      Skaistās tiek vizuāli noķertas pirmās. Tālāk jau seko daudzu citu faktoru izzināšana. Izzinātā kopums arī liek izdarīt izvēli..
Bet skaistums ir ļoti subjektīvs jēdziens...

selnija_      Skaistās patīk vairākumam, tas ir fakts. Un skaistās ir redzamas arī Rīgas ielās. Uz tām noskatās pat sievietes un ne jau ar kādu neķitro domu, bet vienkārši māk novērtēt skaistumu, ko daba radījusi. Ko tur liegties, ja ķirurgs labi pastrādājis, arī ir ko redzēt. Nevienam neko šeit nevar `pārmest. Man arī skaistie patīk. Un re kāds prieks: vasara sākusies, var mielot acis cik tīk. Vīrieši ar atkailina šādas tādas vietiņas:))

tedis_laacis      Ja cilvēks patīk tad viss viņā liekas skaists un apbrīnojams,bet ja nepatīk tad,lai kāda nebūtu figūra un izskats,nekas lelīdzēs.

jaukais_saldais      Ja sieviete pati apzinās, ka ir skaista un iekārojama, tad viņai pašai ir augsti partnera selekcijas kritēriji, kas sašaurina un sarežģī partnera izvēli.
Jau kārtējo reizi saku - sieviete izvēlas vīrieti vai ļauj sevi vīrietim izvēlēties. Vienīgais jautājums - vai vīrietis atbild uz šo slēpto uzaicinājumu, izdarot aktīvu rīcību.
Bez t6am sievietes nav ne skaistas, ne neglītas. Sieviete nav lietišķās mākslas vai dizaina priekšmets. Drīzāk tā - vīriešus interesē tās sievietes, kas izkopj un novērtē pašas sevi un ļaujas savai sievišķībai. Kas mēdz būt ļoti dažāda.

Simba37      katraa cilveekaa ir kautkas skaists!!!!

jodo      Retorisks jautājums. Mēs visi gribam to pašu labāko. Jebkurā jomā. Gan smukāko ābolu nopirkt, gan lieliskāko auto, gan lepnāko māju, gan smukāko vīrieti/sievieti.

Tik smukais ābols var būt ar sapuvušu serdi...

Pati labākā sajūta ir tad, kad par to, kas tev ir, vari pateikt - tas ir mans un tāpēc visforšākais. Tu jūties laimīgs ar to, kas tev ir un lepojies ar to.

tiritomba_a      katram podiņam ir savs vāciņš. katram ir savi etaloni, standarti, pēc kuriem vadās, izvēloties savu partneri. tas ne vienmēr ir ārējais dotums. ja palūkojas (tieši šorīt palūkojos), kāds ir sabiedrības krējuma "otro pusīšu" vidējais statistiskais, tad godīgi teikšu, - ko viņš/viņa tur ir atradis?! tātad, ne jau tikai standarta etalons tiek ņemts vērā, izvēloties "savējo".

P.S. arī mana "skaistuma" izpratne ir samērā ... atšķirīga! :D mana draudzene vienmēr brīnās par manām izvēlēm, - ar tekstu, - ko tu viņā atradi??? un es pazliet šokējos par viņas izvēli, - Tev gan derētu, kaut kas smukāks ...

Musica      feinaa - tā nebija domāta kā atbilde uz Tavu komentu. Drīzāk gan kā domas turpinājums manā versijā..

riks      kā lai tā populāri. gan skaistās, gan neskaistās ir arī veiklas vai tizlas, gudras vai dumas, saticīgas vai kašķīgas. un tamlīdzīgi.

dviiniite7      Vīrietis meklēs gudru sievieti.....

0000      Pag...kā gudru? Matj....es gribu kniebties ar garām kājām, stāvošiem pupiem, slaidu vidukli ....nevis smadzenēm!`
Matj, nafig man gudru?
Galvenais - smuka, māk cept kotletes`, galva nesāp, un mīļa mamma bērniem!

edmunds      "buutiskais nav aciim saredzams" (antuans)

GenaCom      Ka tik skaista!

un vienalga ka glupa! :)
2011-09-13

autogeens      Saved sevi kaartiibaa. Aizej pie stilista kosmetologa... un tad neko nevarees paarmest un + pie visa tad pati vareesi izveeleeties. A citaadi seezh skataas saldseeriigus seriaalus.. ar sevi neko nedara un vechi pie visa vainiigi! Tik pat labi kaads nochuraajies alkoholikjis vareetu shnjuksteet par to " vai sievieteem tikai interesē stiliigie un veiksmiigie??? vai viņjas domā,ka tie skaistie un veiksmiigie ir labāki par citiem (alkoholikjiem un shnjukshkjeetaajiem)???" (C)

Protams, ka ja sievietei ir izvēle starp glītu jauku un neglītu jauku, viņa izvēlēsies pirmo variantu. Ko šeit var pārmest vsievieteem?
2011-09-14

Positive8      Nu kāds skaistums? Katram sava gaume! To laikam daļa cilvēces nekad nesapratīs. . 2012-01-13

sauliite513      ......katram sava interese-----kaaa veikalaaa-ej un izveeelies......... 2013-05-20

labriit      Par skaistumu var strīdeties, kas kuram ir- skaista.Turklāt gribēt var daudz ko, bet vai var dabūt, ja pats neesi nekāds skaistulis. 2013-05-25

Minka_Runcim    1 visi grib skaistās...visi !!! skaistās patīk visiem. Nav tā kā te meitenes sevi mierina - katram sava gaume. Vai nu sieviete ir skaista vai nav ! Nesmukās vairāk cenšas pievērst sev uzmanību, mēģina iestāstīt sev un vīriešiem cik svarīgs raksturs un skaista dvēsele. ļoti cenšās, bet viņām nesanāk , jo ja vīrietis ir godīgs tad izvēlēsies to ko vēlas - skaisto. pofig kāds raksturs...ka nemāk ēst taisīt. u.t.t. 2019-06-02 20:31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu