Ideālais svars

Shodien mammamuntetiem.lv Publiceets raksts ..kä noteikt ideālo svaru.
Vai neuzskatat ka oho personas datos trükst -liekais svars...-?

andzipa      maigonim žetons! pareiza attieksme, man ar tā:)

_Biezaa_oome      (c) Ui, maama!!!

---------
Paši tādi smalki vīrieši ar īsiem..krāniņiem.Man jau patīkk ,lai ir kur rokas plaukstas uzlikt ...pasildīt.
----------
Jozuleen, tu vispaar lasi, pirms pievieno? :))) Nu bet... katram shodien tiesiibas uz savu orientaaciju, pat tev. :)))) Lai gan nevajag paarmest citiem onkuljiem, ka vinjiem tik mazi, ka nav ko plaukstaas panjemt, nav gliiti...


Par teemu - fufels. Tikko kaut kur lasiiju par anoreksiju, kas ir daudz biistamaaka par lieko svaru. Ja kaadam sieviesham ir 80, tad tas nav normaali, bet ja ir 40, tad tas ir normaali, ja, jo liekaa svara tak nav? Kaapeec neuztraucies par svara truukumu?

Espacs      Citi cieš no liekā svara, citiem ir grūtības sasniegt pieklājīgu svaru. Ktram sava probļēma. :)

ApartamentiEspana      Jus esat apslimushi tai LV ar svara kalkuleshanu?:D Kads domaa, ka kadu izvelas tikai no vina perfektaa auguma proporcijam? Jaa, tam ir nozime, bet tak ne vairak ka 50%. Un tad jau sanak, ka resnas sievietes un resni virieshi ir vientuljnieki. Dzive redzama pavisam cita aina. Zinu pat vienu slavenu kirurgu, kursh izskatas, ka no zurnala vaka un ari pelna labi un ar smadzenem viss ok bet vina sieva ir vismaz 100kg smaga un nav ar Afrodites seju.

Lieko svaru neizstavu, bet te drusku jau par traku - kada psihes nobide tiem, kuri par to var vel raxtit.

Izvelies tak slaidas 175/57 un gudras, blondas, etc - tik ka Tevi atri neatshuj(bet atshus, tas ar garantiju):)

/verigi paskatas spoguli un secina ka var atljautie shitik bargu komentu/:D

VECA_PIEPE  1   Liekais svars kg., pudos vai maarcinjaas ir taa meervieniiba, kuru gruuti ir nest...ja cilveeks raitaa gaitaa nes sava kjermenja svaru, juutas izveiciigs un vinju neapgruutina pasha kjermenis, tad par lieku nastu to nosaukt nevar. Lieks var buut tikai tas, kas ir apgruutinaajums...taatad, ohujinjaa liekaa svara nav nevienam...preteejaa gadiijumaa, to nastu pashu vien kjermenis neesaat negribeetu un no taas aatri vien atbriivotos.
Nesapratu- kur probleema ar nesamo?...negribi?...nestaipi, necilaa un neneesaa!

Bekka      Esmu apalīte, un laikam vairs dzīvē tas nekad diži nemainīsies, +/- 5 kg tāpat katram cilvēkam mainās , atkarībā no dzīves labumiem vai sliktumiem.:) Es par to nepārdzīvoju, nestresoju, brīžiem kaitina,ka mums veikalos lielāku par 42 izmēru grūti ko normālu atrast. Esmu aktīva, kādreiz biju sportiste, tagad tikai brīvajā laikā , paslēpoju , paslidoju, aizbraucu pie bijušā trenera, uzkāpt zirgam mugurā un doties izjādē pa mežu, atbrīvot prātu no ikdienas. Vasarā patīk braukt ar riteni un peldēt. varu teikt ,ka viens otrs slaids cilvēks ir daudz tizlāks par vienu otru apalīti, enerģiskāks , dzīvespriecīgāks. Nav svarīgs svars, svarīga ir cilvēka būtība!

Deisa      Kāda starpība, kāds svars, galvenais, ka kājas smukas! /tīksmi piepaceļ brunci/

dzelzsduure      Amatieri. Ideālais svars ir tad, kad ķermenis ir vesels, bez liekiem tauku uzkrājumiem un visi procesi šūnu limenī norit bez visādām neveselīgām bremzēšanām. Tikai viens komentārs līdz šim ir pieminējis Ķermeņa Massas Indeksu, žēl. Es uzskatu (ticu ka tūlīt būs oponentu bariņš ), ka jebkuram cilvēkam tiešam ir auguma un svara attiecība pie kuras ķermenis jūtas un darbojas vislabāk

violinn      Ui, tievajiem arī jādzird gudrīšu spriedelējumi. Piesien visādas lietas - sākot ar neēšanu, beidzot ar anoreksiju. Tas, ka cilvēks dabīgi tievs un trausls, tas netiek pieņemts.:)

jozolsen  1   Bieža un rejēja šeit nav ģintermuiža un ,,pašas veiciet mērījumus savējiem nelatviešiem.Mani nestrauc ne franči ne apgraizītie..Man jau vairāk tīk ,kad sievietei ir gan priekšā gan arī kārdinošs dibens.Tās kaulainās ne sevišķi.

av2  1   te jau kaads jau teica - savariigi ir, kaa pats/pati juuties. Un nevis muskullu savari, tauku svari utt. Normaals cilveks, nav ideaals.....nevienaa jomaa !

slieksnis      Manas domas, normalam cilvekam, virietim normals svars ir augums minus metrs =kg, sievietei augums minus 110 cm =kg runaju par normaliem cilvekiem, kam tauku daudzums ir virietim apm 10%, sievietei 15% man pasham gan ir meerce, gribas vel 10kg dabut klat, tik nesanak jo paraak aatra vielmaina un vispar mans rumpis ir nereals agregaats:) 2016-07-17

neratnelis    1 Kārtīgs latvietis sākas no 100 kg
Un pie maniem diviem metriem,nav izvēles ir jatur savi 120kg citādi no tilta nopūtīs 🤣
2022-06-16 13:01

Maskava13      Liekais svars???Tas ir tad kad tu lielveikalā nopērc produktus ar lieko svaru?? 2022-06-28 19:03

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu