Nicks. Kas patiesībā slēpjas aiz tā?

Vai īstenībā atbilst Nicks tā īpašniekam. Varat komentēt dāmu kungu , savus Nickus izteikt komplimentus kritiku .atklāt patiesību.

ucibucis29      /pastās spogulī un nosmej/ Mans niks man IRLā atbilda pirms gadien 15. Bet tas mani nekādi netraucē.

wildangel      Pie kājas, kas slēpjas. Galvenais, lai cilvēks labs.

stardust      Mans pasaka šo to par manu muzikālo gaumi, un tas arī viss. Kaut kur citur arī ir bijis tāds zvaigžņots niks, tā sanācis.

brodjaga      Kur tad psihologu komenti :) manu niku var apspriest visi :) būs incanti.
/ananda-palasot Tavus komentus niks neatbilst Tavai būtībai :p / :)

andromedas_miglajs      Mans niks ir senu sena iesauka.......tā mani sauca noteiktā dzīves posmā

ailena      Kā es izvēlējos?Skatījos Likteņa līdumniekus,tur bija atbraucis cittautietis Aivens,gribēju taisīt Aivena, bet Ailena izklausījās labāk.Tās tas stāsts,bet vispār man patīk ārzemju latviešu stils,kaut pati neesmu nekur izceļojusi.Mani tas nekā neraksturo,vnk profils,kur inkognito kautko palasīt un paskatīties.

Ezjule      Iesauka jau no zīdainīša šņukstēšanas laikiem :)

julija      Laikam arī no kāda vācu seriāla vārds iespiedies atmiņā.

Adamsone      Aiz mana nika slēpjos es, a kas tad vēl? /ņipoņatkā/
Tad, kad dzīve brauca man pāri kā tāds šosejrullis, ja tā var figurāli izteikties, tad man bija cits, nevaroņa niks, tas man patika labāk. Bet cik var būt nevaronis, laiks pievērsties mierīgās ikdienas dzīves vērtībām.:)

Laurencia      Tā draugi mani sauc... ;)

Bomzitis      Protams, ka atbilst patiesībai, joprojām par to šaubies?

Torpedo      Nu, torpēda torpedēs jebukuru kuģi - viss baigi elementāri. Īpaši jau tos pašu ilūziju radītos lepnos kruīzniekus, kas patiesībā ir tikai pašu autoru ilgstošu slāpju radīta mirāža :D

GreyAlien      Jo šāds niks vislabāk atbilst manai fotkai profilā ;)

Vucis      Aiz mana nika patiesībā slēpjas... panda :-)

Torpēdi, vai tu man neatgādinātu, kurš hļupiks pagājušajā ziemai visam ohujam sūdzējās, ka sievietes kā vareni kruīza kuģi (c) šo gāžot no izšķūrētajām taciņām sniega kupenās? Kā nākot garām, tā hļupiks līdz ausīm sniegā? Varbūt kādam laiks niku nomainīt?

kudala      kāpēc tad slēpjas??:) neslēpjas, te nu esmu visā savā krāšņumā:) a niks , vienkārši burtu salikums, kurš radies nepareizi ierakstot , labot vairs nevarēja:)

Tessa      Vycs :DD
Kā jūs cīnaties ar pretimnācējiem-nekauņām??
Kā jūs reaģējiet uz pierasto situāciju ziemā, ka notīrīts ir tik daudz no ietves, cik jau ir plati notīrīts, bet pretim nāk 2 vai vairāk cilvēki blakus un viņi nemaz nedomā izretoties viens aiz otra, bet iet mierīgi garām kopā saķērušies, ka man iznāk kāpt sniega kupenā, lai samainītos. Un tas vinņiem liekas baigi normāli :( Vobšem - neaudzinātie parastie nekauņas! Es pat ejot ar savu meiteni, visu laiku, ieraugot pretimnācējus, mainu uzriez kustibu un izretojamies - eju vinai pa prieksu, vai no muguras, lai netraucētu pretimnācējiem. Katram jau patiesibā pieder tikai puse no ietves, kaa uz ielas mašinai - puse no ceļa un nevar divas mašīnas braukt blakus, ja otra aizskar arii pretimbraucēja joslu! :( Tāpat grēko ģomenes, kad kan nāk pretim 2 pieaugušie un pa vidu vēl 2 bērni - visi rokās sadevušies! Un tu tocno nezini kurā kupenā fixi iekāpt, lai šie "dzīves saimnieki" tiktu garām savā parādes gājienā. Pēdējā laikā man piegriezies un tēloju, ka "neredzu" pretimnācējas tantes vai onkas, kas nekaunīgi iet blakus, skatos kaut ko it kā otrā pusē ielai un eju droši pa savu pusi ātrā tempā, masa man arī liela un vnk iedodu kārtīgu triecienu nekauņām - sagrupejies uzskrienu virsū, ka šiem kājas pa gaisu un atpūšas kupenā :D Pēc tam gan notēloju atvainošanos ar ļaunu prieciņu .. :D A kā tad citādi??
Jautā Torpedo 2012-12-24 21:14

Vucis      Tas noteikti nebija Torpedo, kas jautāja, bet ´paša autora ilgstošu slāpju radītā mirāža´ gygygy

stardust      Man domāt, traki tādam torpēdim, ka daži te tik atminīgi [aiziet ķiķinot]

Torpedo      stardust, ja tu zinātu, cik īstenībā torpēdim tantu riešana dziļi pie kājas - līdzjūtīgi iesmaida par liktens apdalītajām, pārmet pār plecu un dodas tālāk torpedēt nākošo mirāžu! :D

Lucy      smejos par ´´baltajam sievietēm´´ un par tām kuras tagad te tēlo:)ai mans jēziņ,tā itkā nav piefiksējušas šitās klimatēriskās tantes ar vairākiem nikiem,vienā pat bilde ievietota,a ar citu te PA bīda tēmas un piedalās PA.danu marlē čurātājās lai,kā viņas izpildās un maina nikus,gadus skaitļus tiek atpazītas..vienīgi es cenšos nepiedalīties viņu´´ baltās grāmatas´´ kopotajos rakstos:)))
Vislabākās zāles pret klimatēriski,histēriskajām tantēm,onkuļiem ir ignorēt.
Vai nav smieklīgi,ka sieviets pirms zz tipa griež salātus un čato oho un runā guņņu,tai pat laikā saka,esot pieprasīta,griboša un esot skausta no oho PA cilvēku puses,da līdz vispārējam apsmieklam pašas nonākušas ar savu taisnību un prāta aptumsumu.
Esmu vairāk,kā pārliecināta,ka lielākajai daļai niks ir vnk nika pēc,ka to pieprasa portāls i viss:DDDDDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu