Nicks. Kas patiesībā slēpjas aiz tā?

Vai īstenībā atbilst Nicks tā īpašniekam. Varat komentēt dāmu kungu , savus Nickus izteikt komplimentus kritiku .atklāt patiesību.

skarbaiskungs      Aiz mana nika neviens neslèpjas. Vinjsh man tik bailìKs, ka slèpjas aiz manis.

daimond      daimond- gēls best frend...

skarbaiskungs    1 Niki kà niki, katram sava doma bijusi. Bet palasot dazhu skaidrojumu par izvèli, nu.. Labàk bùtu dzèrushi.. Ar iekshèjo budisma bùtìbu tàdu fufeli par visu LV vechu masveida seksa dìkshanu neizdomàtu. Un jà, torpèda ir cilindrisks metàla priekshmets BEZ smadzenèm, skrien tajà virzienà, kurà iestutè.

daimond      :)SKARBS, KĀ ČIKS NORISS

LaikamPuisis      Man ir pats labaakais niks sheit :)

Tessa      ja,par budismu-tas ir hiitu hiits,njemot vera apgarota nika saimnieces viedokljus.mda.

mieru_tikai_mieru      sākotnēji savu niku ieliku tāpat vien, bez jebkādas domas - vairāk pēc tā, ka apakšsvītras starp vārdiem smuki izskatās. Izrādās, ka nav viss tāpat vien. Ik pa laikam sajūtu, ka niks ir sācis dzīvot savu dzīvi. Nu, nevaru es vairs tā dauzīties pa netu kā ar veco niku, laikam taču pašas uzliktā programma piebremzē ;)

Hameleone      Kad reģistrējos, tas bija pirmais, kas iešāvās prātā. Man patīk un patīk arī tas, ko niks nes sev līdzi un kādu priekšstatu rada. :)

limonija      Mans niks daudziem ar citroniem asociējas...:D Paretam - ar ļimoniem, kas biezajiem banku kontos;) Nu neir trāpīts, jo tā ir sīkziedaina, forša puķīte, bez kuras floristikā neiztikt...Pie tam ilgi saglabājas friša un smuka - nu kamdēļ gan nepaņemt tādu niku?;)

Skaidrite_Leeninna      Mans niks ir tapis kā kolektīvs kopdarbs - izdomāju, ka, paralēli tobrīd esošajam nikam, man vajag vēl kādu, ar ko jautroties IG. Niks gluži nejauši tapa kā vārdu spēle un tā autors šobrīd OHO ļoti reti parādās. Tā nu sanāca, ka tas "jautrais" kļuva arvien nopietnāks un nu jau labu laiku kā ir deletējis veco niku.

Aarija      Aiz mana nika slēpjas Ārija. Uzmini nu, kura tā ir:)

kanepa      Man visi līdz nelabumam jautā par kaņepēm, lai gan sakara nekāda. Tāpat vien galvā tā sajaucās burtiņi :)

_Tiina_      Nu, man domājas daži niki liecina gan šo to par īpašniekiem.Sevišķi visādas princeses, mīļumiņi, zaķīši, kniebēji, torpēži, seksīgie un taml.

dzelzsduure      Izvēlējos smagā piparmētru tējas reibumā ;D:D:D

neko      nu mans radās viņš ļoti sen (~18 gadi) un ar netu pilnīgi nesaistītos apstākļos... klosterī dzīvojot [bet tā ir sena vēsture ko publikai nav jāzin]... tā ka var uzskatīt ka to arī nozīmē - "neko":)

pupolins      ..tagad....kads bus nakosais jautajums?atklat isakot interesanti palasit..ir tai oHo patiesi un godigi cilveki:-))manejais galigi neatbilst..ilgi domaju kadu likt,atcerejos Latvija majas darza aug istie pupoli(sarkanie zari)un te nu esam.

Zeltiite      Mans radās, kad izdomāju savu 1. pastkastīti hotmail (inbox vēl nebija, tāpat kā internets telefonā) - manapils. Un aizdomājos, kas gan tur varētu dzīvot. Tiklīdz radās vietnes Latvijā, reģistrēju savu niku - bez cipariņiem un piebildēm.

kvarts      manējais nevienam neko neizsaka, bet pašam patīk...

vilks28      Vilks 28 ,jo 27 jau bija aizņemts:). Zeltīte un tu uzreiz sajuties kā VIP persona ,labāk vaidzēja ´´ Burkā kundze´´!

Zeltiite      Neskatos seriālus - dzīve ir interesantāka! Un internets jau no brīvvalsts sākuma pieejams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu