Kuru apdrošināšanas kompāniju izvēlēties?

Pirms mēneša zagļi apciemoja māju. Aiznesa 2 portatīvos datorus un mobīlo tel. ( tas kas bija pirmais pa rokai) 7 cilvēki strādāja pagalmā + viens bija mājā, BTA atsakās izmaksāt apdrošināšanas atlīdzību jo durvis neesot bijušas aizslēgtas. Kāda mārrutka pēc durvīm jābūt aizslēgtām, ja 18 gadīgs cilvēks ir majās ( kaut arī citā istabā). Tika izsaukta valsts policija un uzsākts kriminālprocess, savukārt BTA apgalvo ka tā nav zādzība. Ir doma pārtraukt visus līgumus ar BTA. Kādi ieteikumi?

laimat (2013-11-20 09:07)      Es BTA apdrošinos jau vairākus gadus - man ir tikai laba pieredze! Atsaucīgs klientu serviss un ātra atlīdzību izmaksa.
Komentāra autorei iesaku izlasīt apdrošināšanas noteikumus - tas, ka Jums mājas ir pilngadīgs cilvēks un vienlaikus notiek zādzība, nozīmē, ka esat mājokli atstājuši PATVAĻĀ. Kurš vispār neslēdz mājai durvis pat, ja esat mājās?!? TIE IR ELEMENTĀRI DROŠĪBAS NOTEIKUMI - ARĪ APSARDZES FIRMA JUMS TO PATEIKTU. Plus, PAR ŠO SITUĀCIJU, KAS IZVEIDOJUSIES KOMENTĀRA AUTOREI NEVAR OBJEKTĪVI SPRIEST, JO TĀS IR VIENA CILVĒKA EMOCIJAS. NU NEVAR JUMS APDROŠINĀTĀJS KAUT KO TĀPAT VIEN NEMAKSĀT, JA TAS BŪTU SASKAŅĀ AR APDROŠINĀŠANAS NOTEIKUMIEM.

SievieteMelnaa (2013-11-20 09:29)      Treso personu prettiesiska rīcība. Iesaku Seesam.

Deisa (2013-11-20 10:20)      Es arī labprāt uzzinātu, kurš dunduks maksā kompensāciju nozagtām lietām, kamēr ēkā atrodas vairāki cilvēki un netiek kontrolēta personu iekļūšana, izkļūšana. I katru mēnesi varētu rakstīt zajavas - TV nozagts, dators nosperts utt. Tīri tā neko iedzīvoties varētu. :D

chirkainiite (2013-11-20 13:06)      tieshaam , hei , maajas atrodas cilveeki , durvis neaizsleegtas , nu nezinu , kam praataa naak ka sveshus cilveekus /darbiniekus atstaat savaa valjaa , bez tam rakstiijaat , ka maajaas bija 18 gadiigs cilveeks , ko vinjsh neuzmaniija straadniekus , nedomaaju , ka BTA maksaas, jo un nu izlasi noteikumus visus , arii siikaa drukaa , varbuut tev nav mantas apdroshinaashana, vinji nemaksaas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu