Vēlreiz par cenzūru oho

Ļoti nepatīk, ka oho cenzori dzēš tēmas, komentārus bez nevienas rupjības, tikai tāpēc, ka cenzoram pašam KAUT KAS LIEKAS un viņš iedomājas sevi par Dievu to Kungu, kas par visiem visu zina vislabāk, īpaši par to, par ko vajadzētu rakstīt un par ko ne. Pēc viņa saprašanas :( Tāpatās, tiek liegta iespēja komentēt, ja netiek atbildēts pēc būtības, bet palaists kāds humoriņš artbildes vietā uz ne visai gudra cilvēka ielkto tēmu. Pēc oho cenzoru sapratnes sanāk, ka, ja kāds jautā, kur var Rīgā apavus salabot, tad tā ir ļoti laba tēma. Un uz to atbildei jābūt tikai šādai: Tādā un tādā ielā, darba laiks no tikiem līdz tikiem :D Kā viņi nesaprot, ka paši savu biznesa zaru zāģē, jo ja nebūs cilvēkiem interesanti, viņi te NENĀKS un nekomentēs un portāla popularitāte samazināsies. Un līdz ar to mazāk pirks arī šeit maksas pakalpojumus

IzlozeLOZE (2014-02-20 13:15)      piekrītu EDg, man arī ir gadījies te sastapties ar dīvainībām, tapēc neko neabonēju un pat nedomāju!

VECA_PIEPE (2014-02-20 19:07)      Daljéji piekrítu Torpedo izteikumiem un atliek vien piebilst, ka reizém tá cenzúra, tik tieshám liekas dívaini mistiska padaríshana.
Pédéjá laiká man ir radusies sajúta, ka tíshu prát tiek izbanoti arí saprátígi domájoshie komentétáji, kuri prot izteikt savu domu rakstos, izsakoties pietiekoshi skaidri, argumentéjot viedokli. Un nebút nav nekádi rupeklji vai perversi brutáli savos komentos. Ir radies iespaids, ka administratori, izbanojot saprátígos komentétájus,...mákslígi rada labvélígu vidi visáda veida intrigám, ljaujot provokatoriska satura tému ekspertiem kacinát PA dalíbniekus. Var jau bút, ka tádá veidá tiek piesaistíti saitam jauni klienti?
Protams, ka es pilníbá saprotu- ne mans rudzu lauks, ne rudzi tajá mani,...ja nepatík saita noteikumi, tad izvélies cita saita izklaides un beigta tá balle.
Man gan gribétos ieteikt un izteikt lúgumu saita administratoriem- vairák ar labvélíbu, izturéties pret saviem klientiem- oho.lv saita lietotájiem,...Júsu saits ir piedávájums izklaidei.
Júsu klientam ir tiesíbas izteikties,...nebaidoties domas savas izlikt uz monotora, nepártrauktá satraukumá- nu, ka tik manu komentu administrácija sapratís pareizi?!!!
Paldies administratoriem, ja manu komentu izlasíját un uztvérát ká draudzígi noskanjotu un pienjémát to bez párpratumiem.
Uz labvélíbu sadarbíbá!

VECA_PIEPE (2014-02-21 08:54)      Kuriozs... viena, nu jau pasena mana bana sakará:
Kádá PA témá par kompíshiem, iekomentéju - ka mazs ko saprotu shajá sakará, bet izteicu ísi un nopietni savu viedokli.
Otrajá komentá izteicu savu patiesu prieku par to, ka pats oho ar komentu piedalás tajá diskusijá (lídzígi ká shís diskusijas 1 koments)...un izteicu ceríbu, ka arí turpmák oho piedalísies témás, veidojot dialogus ar PA sadaljas dalíbniekiem, kas jebkuru no diskusijám spétu ieinteresét lasítáju.
( no tiesas, man sháda oho aktivitáte iepriecinája,...ar savu prieku dalíjos atkláti un cerígi)

Un ko Jús domá? Ta i 3 reizes minét nav vajadzíbas oho administratora pretreakciju-
Sanjému banu uz 20 sutkám, ar visu sarkanbalto depeshu- sods visás PA sadaljás par to, ka neesmu komentá pieturéjusies pie témas!
(atljaujiet pasmaidít!)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu