Vēlreiz par cenzūru oho

Ļoti nepatīk, ka oho cenzori dzēš tēmas, komentārus bez nevienas rupjības, tikai tāpēc, ka cenzoram pašam KAUT KAS LIEKAS un viņš iedomājas sevi par Dievu to Kungu, kas par visiem visu zina vislabāk, īpaši par to, par ko vajadzētu rakstīt un par ko ne. Pēc viņa saprašanas :( Tāpatās, tiek liegta iespēja komentēt, ja netiek atbildēts pēc būtības, bet palaists kāds humoriņš artbildes vietā uz ne visai gudra cilvēka ielkto tēmu. Pēc oho cenzoru sapratnes sanāk, ka, ja kāds jautā, kur var Rīgā apavus salabot, tad tā ir ļoti laba tēma. Un uz to atbildei jābūt tikai šādai: Tādā un tādā ielā, darba laiks no tikiem līdz tikiem :D Kā viņi nesaprot, ka paši savu biznesa zaru zāģē, jo ja nebūs cilvēkiem interesanti, viņi te NENĀKS un nekomentēs un portāla popularitāte samazināsies. Un līdz ar to mazāk pirks arī šeit maksas pakalpojumus

neiet (2014-02-19 15:05)      PA pēdējā laikā gan nekādi baigie uzbraucieni nav lasīti,vienīgi Joziku apsēdušas,bet es domāju ka tur ir vāji slēpta interese iepazīties personīgi,izbaudīt viņa piedāvātos variantus.Aprunāšana tik mīļa nodarbe,večiņas salasās pagalmā un par katru garāmgājēju apmainās ar informāciju,novērtē,sašķiro-mauka,narkomāns,dzērājs,no tā tikai noziedznieks izaugs.
Ja ir vēlme neierobežoti gānīties,var iet uz Saraksti,tur gan mietus asina uz kura sēdinās kādu,gan krusti likti kaudzēm,gan vēl visādi brīnumi.Un niki kā bijuši tā ir.
Ingrīda mani galīgi nesatrauc,vai tad katrā topsī jāpiedalās ar atbildi.Ir ko teikt,saku,ja nav,nē.Ja viņa piektdienas vakaros te nerosītos,būtu pilnīgs klusums pa brīvdienām.
Jautājumu uzdod trollis.Baigi gribētos izlasīt definīciju.Tas ir tas,kuram nav sava bilde,jeb bildē kāds lops?Un ja bez bildes?Varbūt uzdodot jautājumu elementāri negribas būt atpazītam.

wolands (2014-02-19 15:07)      Manuprāt, lielākai daļai šeit esošo diskusiju būtu vieta Interešu grupās. Nezinu, kāpēc tās ir pusmirušas. Kādreiz tā nebija. Pieredzes apmaiņu izmantot diskusijām (kā tas notiek šobrīd) nav īsti pareizi :( Te tiešām ideāli būtu - sakarīgs jautājums ar vairākām sakarīgām atbildēm. Kāpēc toreiz visi interešu grupu postētāji pēkšni pārvācās uz PA - ne mazākās idejas :(

ucibucis29 (2014-02-19 15:14)      "vairākiem tūkstošiem "nejaušo apmeklētāju", kuri vēlas un spēj pateikt ko saturīgu par konkrēto tēmu". Piemēram, par 2 tēmām virs un zem šīs - "Resnītes" un "Vai tā ir atkarība". Rodas jautājums par portāla mērķauditoriju. Manuprāt par šādām tēmām runā tīņu žurnālos un pieauguši cilvēki par kko tādu var tikai pasmieties nevis nopietni atbildēt.

Lucy (2014-02-19 15:16)      aa kur te var rupjības palasīties?:)
torpeda nesaprotu kreņķi,tāpat tu te nicini sievietes,tad ko vēl cepties,saliec čumadānu un kraties uz citiem medību laukiem.Tik cik es te atrodos,man pilnīgi po,ienāku,izlasu,ierakstu,aiztaisu un daru citus darbsus,lai es te ietu iesprigt,pse.Ja man būtu tādas vien problēmas,kā tev,tad dzīve būtu tīrais nieks! Es oho kunga vietā šitajam indivīdam banu pa žizni ieliktu!

Polus (2014-02-19 15:20)      1) Komentārā #1 minētais jēdziens "humoriņš" ir attiecināms gan uz atbildētājiem, gan uz jautājumu uzdevējiem. Nereti šis piesauktais "humoriņš" ir atbildes reakcija uz vienkārši trulu jautājumu. Pie sakarīgām tēmām arī normālo atbilžu % ir salīdzinoši augsts;

2) Par "sakarīgu" nedrīkstētu uzskatīt nevienu tēmu, kuru ģenerē t.s. Ingrīdas utml. personāži. Tie degradē šo sadaļu pēc definīcijas, jo a) katalizē punktu Nr. 1 un b) ģenerē tematu mainību, kas ir pamatā tam, lai nevienu no uzdotajiem jautājumiem neapskatītu kaut cik pilnīgi - vnk apgramsta, parāda viens uz otru ar pirkstu un viss.

Manā skatījumā ´komentējamu´ tēmu, tas ir, sakarīgu, kur tiešām ir vērts iesaistīties, īpatsvaram jau kādu laiku ir tendence samazināties;

3) Nepiekrītu tēzei par to, ka PA nevajadzētu diskutēt, jo parasti tieši diskusijās dzimst vērtīgākās idejas un atziņas, ja vien tiek atbildēts pēc būtības un ievērota elementāra savstarpējās saskarsmes kultūra.

fargo (2014-02-19 15:47)      palasot komentārus.
cilvēki vienlaicīgi sūdzas par cenzūru, bet prasa dzēst troļļu tēmas.
un cenzēšanā moderatoram pārmet personisku attieksmi, bet prasa izrādīt personisku attieksmi dzēšot troļļu tēmas. un nejūt pretrunu prasībās.
bet, patiesībā, atbilde nav tālu jāmeklē un ir rodama sadaļā "spams".
"humoriskās" vai troļļtēmas būtu jāraksta tur, jākomentē tur. tur pat nav ierobežojuma atbildēm(vismaz agrāk nebija).
un tā sadaļa faktiski netiek cenzēta. tad kāpēc neizmantot to?
izmantojot izdevību... moderatoram.
vai nebūtu pareizi acīmredzamas troļtēmas parcelt uz sadaļu "spams" regulāri? ļoti, ļoti regulāri. pavisam regulāri. tas šīm personām liktu pierast šīs tēmas veidot tur automātiski. nebūtu arī jārisina dilemmas ar dzēšanu vai nedzēšanu.
un otrs. sadaļa "viss pārējais" arī varētu būt atbrīvota no komentāru skaita ierobežojuma, BET ne no moderēšanas. tāda kā starpzona starp spama sadaļu un pārējām sadaļām.

aroganis (2014-02-19 15:48)      Boriss, ti ņe prav:)

ļaunums ir katrā no mums, tikai nevajag no sākuma to meklēt citos, bet paskaties uz sevi.

un ja kāds aizrāda, pieņem to, strādā ar sevi, bet nelej žulti uz citiem, tici man, pasaule labāka kļūs:)

vienss (2014-02-19 15:51)      Tas PA ir sekls un komentētājas seklas . Daža ieskrien pasaka rupeklību kaut ko riebīgu. Citreiz tāpati persona tēlo Svēto. Ir ar smalku humoru un pakeršanu , ir ari komentāri sakarīģi saturīģi .

labriit (2014-02-19 16:32)      Ja mēs neuzdosim jautājumus, kurus var atrast arī guglē, ja mūsu jautājumi dažam liksies neinteresanti un tāpēc tie tiks dzēsti, tad diskusiju paliks arvien mazāk.
Tajā pašā laikā tiek ļauts vienam otru rupji apsaukāt un pazemot, kas arī var veicināt to, ka cilvēki nevēlēsies atvērt savu tēmu.

caress5 (2014-02-19 17:46)      Paraadiet to Cenzoru- iespaids, ka tas ir mazizgliitots.... ... Un kaa juus ziniet, ka tas ir cilveeks... ljauzhu visapkaart tik daudz...

Edg (2014-02-19 20:10)      Neķer kreņķi, mani ar reiz izdzēsa un vel iebanoja attiecīgajā sadaļā. A pēc būtības vajadzēja nevis mani bet citus. Tēma bij par ārstniecības augu. Nu meitene ielika un tūlīt ari bija trīs sakarīgas atbildes. Es jau neko. Bet nākamaja dienā štata rējēju bars jau bij aprējis tēmas autori no galvas līdz papēžiem. Nu es pieliku domu ka redz suņu bars garām paiet nevar neaprējis . Ko tu domā? Mani izdzēsa, bet tie žults lējēji vēl šodien tur ir lasāmi. Te gan šīs tēmas pirmajam komentētājam ir grūti piekrist par tiem tūkstošiem ar atsisto vēlmi. Drīzāk jau tā apriešana beztēmā nosit visu un uz ilgu laiku. Ok ja tēma ir pilnmēnes ietekmē ģenerēta, tad tur ari lai izklaidējas, bet ne pie nopietniem jautājumiem.
Arī man šāda nostāja no admina puses ir nositusi vēlmi te kauko abonēt. Pašlaik veģetēju tāpat un man ir vienalga vai arī šo manu ierakstu izdzēsīs vai arī nē.

uzIIsuMirkli (2014-02-19 21:22)      oHo ir latvisks portāls, tādēļ nevajag brīnīties par idiotismiem :D
Priekā!
V

jozolsen (2014-02-19 21:27)      Tie moderatori jau arī ir cilvji ,katrs savā prātiņā.Dažs pārstāv kristietību,bez sexa.Dažs baidās no dažu tautību pieminēšanas neinteresējoties par saturu.Ari par viņiem var sūdzēties.Un kur tad vēl kolektīvās ķēzitāju grupas no Interešu grupām,tur tiek apspriesti visi uzbrukumu un ņirgājas par to.Arī dažādi virpotāji,kuriem jau nu varu dot nevajadzētu..Ingrīda malacis,provocē un raksta par ko lielākā daļa dara,domā ,sapņo bet bail runāt.Es citēju psihologus,sexologus ,rakstus,domas..neizglītotajiem lumpeņiem un tas viņus aizskar,jo neizglītoti.NEDRĪKST uzbrukt tēmas autoram,jāraksta par tēmu.Arī šajā tēmā cenšas uzbrukt autoram.

jozolsen (2014-02-19 21:35)      Daudzi ir rakstījuši par tēmu,viedokli privāti.Baidās tikt noķēzītiem ,tikt pie ķezītāju epitetiem..,Pa pārvēršas par bedri..Varu nosaukt visus ´ķēzītāju nikus,arī falšos.Domājošie šeit nav pālieku lielā cieņā,jābūt mietpisoniskajai uztverei,standartiņam.Pacitējot Rudzīti,te daudzas uzsprāgtu savā lumpenismā.

fokapirmais (2014-02-19 22:20)      Piekrītu Torpedo. oHo atbilde, manuprāt , ir mazloģiska.
No sevis vēl Oho administrācijai : Jūs esat izstrādājuši noteikumus, kurus paši nespējat vai nēmākat, vai nevēlaties ievērot. Un tas ir nožēlojami. Protams, Jūsu lapa, dariet , kā vēlaties. Paši akmeņus izmētājāt paši arī lasīsiet.

Maxx (2014-02-19 22:30)      bilžu komentēšanu nobeidzāt,piebeidziet arī PA...i oHo varēs palikt vēstures mēslainē,kā idiotisko moderu saits! reiz bija superīgs sociālo iespēju saits,tagad ....tagad nekā,rupjība kotējās,trulums arī! brīdis atpūtai nesanāk......

_Biezaa_oome (2014-02-19 22:51)      Nu re. Neizgliitotais lumpenis ar kaa saukts. .DDD

Par teemu - sho to padzeest var un reizeem vajag, fakts. Bet kaapeec tiek dzeestas pievienotaas maakslinieku /atziitu maakslinieku gleznas/, piemineklis ar Churraajosho puiseenu, tas gan man nav skaidrs.

OSKARS_U (2014-02-20 01:20)      Man arī naff nejausmas kāpēc to nevar darīt IG. Tiešām tās ir pusmirušas.

vilks28 (2014-02-20 02:01)      Mans viedoklis ir ,ka PA . ir vispār stipri padebīla sadaļa ,ar kuru pat spams nevar sacensties stulbumā. Kur jūs te redzat pieredzes apmaiņu? Vai stulbumā un plānā galdiņa urbšanā?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu