Ko dāvināt uz 18 gadiem ???

Tā nu sagadījies ka tuvojas astoņpadsmit gadu jubilejas manam un draugu bērniem. Katrs gaida ko īpašu. Pasviediet noderīgas un trakas idejas. Varbūt noderēs vēl kādam :)

Edg  7 2 Uzdāvini prātu, šitādā vecumā sapņot par materiālām lietām ir grēks. Pašam ir jānopelna dzīve viss, tad zinās cenu.
Personiski es šinī jubilejā neko ne no viena negaidīju un neprasīju, un to daru vēljoprojām. Ja uznāk labs prāts tad pats sev ko atļaujos ārpus ikdienišķā :)

Paula6  2 5 Mēs savai 18 -gadniecei un draudzenei uzdāvinājām biļetes uz ļoti labu jauniešu koncertu...var būt arī Pozitivus festivāls. Bija ļoti priecīgi...

VECA_PIEPE  3 5 Nevar saprast: cik ta Jums pa abiem kopaa to 18gadiigo beernu ir?
Manupraat, celjojums ir makten laba daavana jebkuram jaunietim,...vecaaki peec saviem ieskatiem un jebkura biezuma macinjiem var izveeleeties atbilstoshu celjojumu, njemot veeraa savu beernu kopiigaas intereses. Celjojums bez vecaaku uzraudziibas, izjuutot patstaaviibu, no tiesas iepriecinaas Juusu beernus.

jadore    4 Es savējiem kādreiz dāvināju auto kursus, bija priecīgi, ļoti.

kvinne10  8 3 Var uzdávinát dávanu karti lai izvélas ko vélas! Pieméram Akvaparku bús jautri!

Geisha  1 2 Ir diezgan plašs dāvanu klāsts Dāvanu servisā vai Postkartē. Savējiem dāvinu sajūtas vai izklaides - piem. peldēšana ar akvalangu, lidojums ar deltaplānu, Psaiho, u.t.t.

kvarts  5 15 Ja puika, tad BMW būs taisni laikā...

m_aita  2 3 Psaiho diez vai, garlaicīgi, ja emocionāli noturīgs :),ir būts kopā ar jaunāku paaudzi. Vispār jau cilvēki atšķirīgi, viens priecātos par kursiem, kur zināšanas noderētu tālāk, bet cits par tusiņ, bet vēl kādam nauda, ja krāj kam lielākam.
Gribu būt puika, kam paliek 18, būtu bmw, vēlams x6 :-D Hmmm.. Un te atkal tiešām vēl ideja dāvanai -auto vai moto kursiem...

DanaL    2 Es dēlam nupat uz 18.dzimšanas dienu uzdāvināju diezgan masīvu sudraba ķēdīti. Bija ļoti un neviltoti apmierināts

jollyroger    2 Moci jāpērk.

aroganis  1 1 tīri praktiskas lietas:
kasti ar prezervatīviem (ja protams nav vēlēšanās ātri tikt omes godā);
kasti ar šnabi (kvalitatīvu, lai nepērk lētu);
kasti ar naudu (gan jau zinās vai pirkt ceļojumu vai tiesības)

Lucy  3 2 100€ konvertā

Nensi10    3 Vislabaak jau tomeer ir daavinaat - naudu, lai pats izveelas, ko - veelas!
Komplektaa, ar taadu kaartiigu, aadas - naudas maku. Tie ir diezgan daargi, bet kalpos ilgi un buus arii laba atminja, par - daavinaataaju.

riks086  2 1 ->kvarts 2015-05-06 22:54
Ar vienkāršu BMW būs par maz. Vismaz X5. Un katram - lai neviens neapvainojas. Dāvana noteikt patiks- ar garantiju!!! Un ne tikai puikām...

art_deco      Labu pulksteni.

Puuchuks  1 3 Viss atkarīgs no vecāku rocības un bērna izlutinātības/neizlutinātības pakāpes. Zinu tādus kuriem Pozitivus biļetes būtu kā visu dzīves sapņu piepildījums un zinu arī tādus kuriem BMW liks degunu raukt. Gadījums no dzīves, meitukam papiņš, labu gribot, uzdāvināja kažoku (neatceros ūdele vai kkas tamlīdzīgs), nākamajā dienā saņēma atpakaļ kastītē, tikai smalki sagrieztu, jo kažokādu valkāšana esot fuj. Katrā gadījumā, pats jau zini, ko savējais grib saņemt dāvanā un to arī organizē.

Vaukskis  1 1 Es veicu čatā nelielu aptauju un lūk kādas atbildes izlasīju tur:
-Ja tev joprojām stāv kā iemiets,tad tā ir vislabākā dāvana.Un priekšspēlei,lai būtu labi iegriezta mēle.Tad viss būs oki ! :D
-18 gados vajak normālu dāvanu nopercs kartiņu un aploksni ileics 50 eiro vismazs un bū ok,
cik mana pieredze rāda labāk davināt naudu lai pecstam puika pats nopērk ko grip
-... uzsauc kādu pirti uz nakti...un alkoholu....paliks atmiņā ilgāk nekā brīnumaini tehnologjias sasniegumi
-plansetu vai klepjdatoru, var normālu mobīlo
-es uskatu ka vaiga davinat aploksvi ar naudu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu