Vai ir vēl kāds, kurš neiepērkas Maximā?

Es konsekventi tur neeju iekšā kopš 21/11/2013. Un nevajag te par nabadzību un veikalu trūkumu...Par principiem(sirdsapziņām, ne krekliem) ir stāsts.

Geisha (2016-11-23 08:46)    2 Limonij! Man bija tas gods pāris dienas pastrādāt Suffolk mashroms un tur sēnes audzē 4 līmeņos - zemākā līmenī sēņu vācējas stumjas ar troli, otrā līmenī lasa stāvot kājās, bet 3. un 4. līmenī kāpj uz stalažām. Pa retam tās stalažas sabrūk un darbiniece notenterē lajā ar nazi un sēnēm. Kaulus nesalauza un labi - rāpies augšā! Bet trakākais ir tas ka angļīķi dzen cilvēkus strādāt zem stalažām. Un pie kājas ir tas, ka viena lido zemē ar nazi rokā, bet otram labākā gadījumā būs smadzeņu satricinājums. Citur zāle noteikti ir zaļāka.
Un vēl tajā ēkā telpas nomāja ne tikai Maxima, bet cik atceros kaut kāds naudas kantoris, ziedu bode.

kastanitis (2016-11-23 10:27)    1 Jā, cenšos no Maxima izvairīties, bet izmantoju e-maxima. Diemžēl citi lielveikali, cik zinu, iepirkšanos internetā nepiedāvā, un citiem eveikaliem, kas piedāvā, cenas un piegādes ir stipri nedraudzīgākas.

CITAzebra (2016-11-23 11:23)      kādi tur krekli?
-tad drīzāk nevajadzētu iet rimi, ko uzbūvēja pretī sagruvušajai mahimai? Tad tas būtu solidāri pret sagruvušā veikala upuru piemiņu.

līdzīgi saukļi šķiet tāda īsredzīga, dekoratīva un liekulīga iznešanas....

Spicis (2016-11-23 11:57)    1 limonija, jāatkārtojas: es esmu normāls vīrišķis, ne t.s. gejs; divu bērnu tēvs un uzruna cienītais ir galīgi garām! Kungus latviešu valodā uzrunā ar GODĀTAIS.
Par kārtību un drošības instrukcijām veikalos Maxsima nerakstīju, bet Tavu izdomāju un domāju jāizstāj ar ienāca prātā. Tā būs tuvāk realitātei. Nevar domāt par nepārzināmo. Es personīgi neko neiedomājos - tas aplam pašos pamatos un nevajag man piedēvēt savas domas.

adamsone (2016-11-23 22:39)    1 Iepērkos un nedomāju, ka tāpēc man kaut kas nav kārtībā ar sirdsapziņu. Visa šī maximas istorija manuprāt ir sociālās šizofrēnijas spilgta izpausme - svecītes liek nevis baznīcā, bet pie veikala 30+++ km attālumā no avārijas vietas (piemēram); kā jau te minēja, ekspluatators un izdzinējs lido šefs nevienu neuztrauc un neviens viņu nelamā(radinieks bija praksē savulaik), nerunāsim par ļoti daudzām citām darba vietām ar sliktiem apstākļiem un mazām algām.
Cilvēkiem ir sajūta, ka kaut kas viņiem sagrūs uz galvām, bet tā vietā, lai apdomātu, kāpēc ir tāda sajūta, krīt histērijā dēļ šīs patiešām nopietnās katastrofas, kas tomēr plašākā mērogā nav ne pirmā, ne vienīgā, ne pēdējā. Ēkas ir gruvušas un grūs, nu tā vnk gadās šad un tad.
Eksaltēto ciešanu kults ir nelabi iesakņojies, ja tie paši cilvēki ietu bojā csn, nebūtu nekādas brēkas.

HOUSE (2016-12-30 18:21)      Vai nav nedaudz par vēlu runāt par principiem? Nepērkos Maximā, bet vai tad vēl vispār ir kāds pārtikas veikals, kas pieder vietējiem? Visās sfērās, kur neskaties, viss pap..sts, atdots par sviestmaizi. Lauksaimniecības zemes Dāņiem, meži Zviedriem, holdingiem, ofšoriem... valsts izpārdota un pilsoņi nevajadzīgi, līdzekļi pārsūknēti konkrētām personām. Vergu tauta.

Chris1986 (2016-12-30 19:20)      Nu, re - RIMI tādas pašas problēmas šodien: "“Ostmalā” atkal trauksme; ēkai konstatē plaisas nesošajās sienās ". Tā ka nav lielas starpības, kāds īrnieks ir telpās. Galvenais, ka mūsdienu arhitektūras šedevdri uzcelti uz ķjap-ļap

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu