Vai ir vēl kāds, kurš neiepērkas Maximā?

Es konsekventi tur neeju iekšā kopš 21/11/2013. Un nevajag te par nabadzību un veikalu trūkumu...Par principiem(sirdsapziņām, ne krekliem) ir stāsts.

Lele (2016-11-21 19:15)    1 Nezinu kaa ir Juusu darba vietaas, bet manaa darba vietaa, instrukcija nosaka, kad atskan signaals, nekur nav jaaskrien, bet jaapaliek savaa vietaa.
Ir specials persona, kura shajaa briidii peec kompja nosaka, kuraa vietaa eekaa nostradaaja signaals in vinja dodas noskidrot, kas, kur kaa...
Peec tam atbildiigaa persona, kas ir apskatiijusi izsaukuma vietu, dod komandu (atskan cits signaals, kas aizcina atstaat telpas) nu visi evakueejas vai neevakueejas...sauc pazharniekus vai aatros...

Domaaju,,ka Maximaa bija liidziigi. Nekaada ugunskreeka vai duumoshana nekur netika konstateeta, taapeec nesekoja paveele visiem evakueeties.

roberta26 (2016-11-21 20:19)  1 1 Es arī neesmu iepirkusies maximā kopš... nuja, 3 gadus. Manā pilsētā ir 3 maximas, viena - mājām tuvākais veikals.
Pēc Zolitūdes notikuma un kas ap to pavērsās jau pirmajās dienās, vienkārši nolēmu, ka man derdzas, kā tas viss tiek pasniegts/apmaksāts/aizmaksāts/nomaskēts.
Saprotu, ka manis ne-iepirkšanās dēļ uzņēmums neizputēs. Bet es arī ne.
Neko nepārmetu tiem, kas turpina. It kā nekas nebūtu noticis. Ne jau tikai jumts tur iebruka. Tur nāvīgi naidīgas cilvēkiem izrādījās tik daudzas iestādes, institūcijas un konkrēti uzvārdi, kas veido sistēmu.
Nespēju to izjaukt, bet varu vismaz neatbalstīt ar piedalīšanos. Kā vēlēšanās.

inito4ka (2016-11-21 20:38)    3 ....iepērkos!!!! Tā kā neuzskatu,ka naudu var kaisīt pa labi un pa kreisi-konkrēti zinu,kurā veikalā,kas ir lētāks! Un pēc konkrētas preces-soļoju uz konkrētu veikalu.
p.s. apmēram 1,5 gadu atpakaļ,manā mājā uzstādīja ugunsdzēšanas signalizāciju. Bērni rotaļājoties,rāva nost tās blombes katru nedēļlu,ja ne biežāk. Un mēs arī pieradām,ja kas. Bļauj un bļauj..nu i? :)

edmunds (2016-11-21 20:49)    1 censos iepirkties mazajos vai latviesiem piederosos veikalos, vai pa tieso no zemnieka/razotaaja.

Chris1986 (2016-11-21 20:58)    1 Nu, te oho jau vispār ir neparasta visādu dīvainīšu koncentrācija. Tā šodien TV ziņās stāstīja, ka televizors ir 95% mājsaimniecību. Bet te katrs otrais bļauj, ka viņam nemaz nav televizora mājās un ka ar to ir dikti lepns! :D
Domāju, ka diez vai tie Maximas īpašnieki, kurus boikotētāji grib sodīt (dīvaini, ka ne valsts, ne tiesa viņus nesoda, vai ne?) , diez vai pat zināja par tādas Zolitūdes maximas eksitenci kā tādu, ja jau viņu ķēdē ir simtiem veikalu. Kādu tad atbildību par cilvēku neizvešanu signalizācijas gadījumā viņi var uzņemties?

tuulja (2016-11-21 21:00)    1 OK. Neceļosim ar prāmjiem-tie grimst,ar lidmašīnām-tās krīt,ar auto-mēdz būt avārijas. Augtsceltnēs arī neuzturēsimies,jo mēdz ietriekties teroristi. Visur kāds ir vainīgs,bet ne vienmēr tas nozīmē ignorēšanu.
Kāda JĒGA???

kvarts (2016-11-21 21:02)  1 1 Man maksimas veikali nekad nav patikuši, tāpēc principā maksimās iekšā negāju ari pirms maksimas sabrukšanas. Tāpat ceru, ka dzīve nepiespīdies iet iekšā maksimā,lai kaut ko varētu nopirkt.
Pirms trim gadiem pārtraucu sadarbību ar RERE un dažām līdzīgām kompānijām, bet tik un tā par darba trūkumu nesūdzos....

Deisa (2016-11-21 21:02)    4 Iepērkos regulāri. Vienkārši Maximai nepaveicās. Pēc katastrofas tikai sāka pievērst pastiprinātu uzmanību veikalu tehniskajam stāvoklim, attiecīgi tika uz rekonstrukciju i Rimi i vairākas Prismas aiztaisītas. Ja ne toreiz Maximā, nelaime būtu notikusi kāda cita tīkla veikalā mazliet vēlāk. Ne jau vainīgā meklēšana vai sodīšana ko līdzēs. Šādas lietas notiek, lai mums visiem un katram individuāli būtu mācība. Atziņa, ne pliki principi, no kā jēgas ta naU.

no_matter (2016-11-21 21:46)      21/11/2013 ar Maximu nav nekāda sakara, tas ir tikai sabiedrības atspulgs. Ja es tur neietu dēļ notikušā, tad noliegtu, ka esmu daļa no šīs sabiedrības.

ingviirbin_de_troll (2016-11-21 21:48)  1 1 Neiepērkos! Nav ne mazākās nepieciešamības to darīt!!!

andrisz (2016-11-21 21:48)    2 Maximā ir brīnišķīgi brokoļu salātu, to dēļ vien dažkārt eju uz Maximu, lai gan tas nav tuvākais lielveikals. Ja Rimi uztaisītu ko līdzīgu, tad varētu domāt par boikotu. Bet citādi nē.

uusins (2016-11-21 21:51)    2 Nevajadzīga cepšanās, manuprāt :)
Viens piemērs, kas man simpatizēja Maximās, tālā 2010, ļoti karstajā, vasarā: mēs bijā vieni no pirmajiem, kuri sākām aizklāt piena produktu stendus ar plēvēm. Arī Slokas ielas Maximā. Rimi par to gājienu Maximas reāli apņirdza! Bet, kad saprata, ka piena izstrādājumi anormāli bojājas un ir milzīgi zaudējumi, dažu dienu laikā - AR TĀDĀM PAŠĀM PLĒVĒM - tika aizklātas visas Rimi un Super-geto veikalu vitrīnas!!! Un izskatā elegantās orgstikla vērtnes, kādas redzamas Rimi šobrīd, sāka uzstādīt gada beigās.
Kā jau iepriekš bildu, tad viss ir atkarīgs no cilvēkiem. Gan Rimi, gan Maximās bija lieliski reģionālie, kuri sitās, lai viņu pārziņā esošie veikali ir tautai labvēlīgi un pieejami. Bet bija tādi, kurus atceros ar izteiktu nepatiku.
Tāda ir dzīve :)

Kristine_78 (2016-11-21 22:24)      Es nesen Maximā manīju jaunu preci.Lielu skaistu lelli pie metra. Nezinu cenu, bet es to būtu iegādājusies sev.skaista, lielām acīm nebūtu garlaicīgi ☺

Edg (2016-11-21 22:48)  2   Es tur gadus 6-7 pirms traģēdijas pārstāju iet, nepatīk tur man tā leišu atmosfēra.

av2 (2016-11-22 07:04)      nu, kad esmu LV, iepeerkos tur, kur ir eertaak, kas straadaa ilgaak, un kur ir tas, ko melkleeju. Plus, maneejie, kas dziivo LV, man iesaka , kur kas ir vislabaakais :)
Katrs, kas straadaa Maksimaa, tomeer nav vainiigs, ka notika taa traggeedija.
Bet ir arii slikta pieredze, mazliet man ar to veikalu. Vienkaarssi nebija citas naudas kabataa, peerkot par 7 eu, iedevu 50 eu. Sanneemu izdevumu...metaala naudaa ( man pat maka nav taadaam metaala naudaam ) , ar lloti "veertiigu" piepildi, ka naakamreiz maaceessot iedot 10.
Paliku mazliet , kaa ar uudeni apliets. Tas bija Saldus Maxima veikalaa. Dzzivaa rindaa, kad pilna kase ar papiira naudinnu.
Taa, kaa ir ko padomaat.Elementaara laipniiba laikam veel nav..prasiba piennemot tur darbaa.

Geisha (2016-11-22 09:49)      Šorīt Japānā bija zemestrīce. Tagad ij nedomājiet braukt uz Japānu.


Starp citu Lido kompleksā darbinieki drīkst pasēdēt tikai tualetē uz poda. Citur krēslu vienkārši nav.


Sapirkos, izstāvēju garu rindu un atjēdzos, ka aizmirsu mannu. Otrreiz stāvēt pēc 1 kg mannas paciņas galīgi negribējās tāpēc nolēmu apjautāties vienā Eko veikalā vai gadījumā viņiem pārdošanā nav mannas putraimi. Kad man sāka iegalvot, ka viņiem esot eko manna godīgi sakot nu vienkārši ņirga parāva. Nopirku to 0.5 kg eko papīra tūtā iepakoto mannu, bet vismaz 2 reizes dārgāku nekā lielveikalā. Nu ne ar ko tā manna neatšķīrās.

Spicis (2016-11-22 10:36)    4 limonija, konceptuāla kļūda: ne Maxima sabruka, bet ēkai kuru nomāja Maxima veikala vajadzībām, iebruka jumts. Un nav populāri (var būt nedomā) pieminēt par gudrīti, kurš aizdomājās dalīt 16m sijas uz pusēm izmaksu dēļ (ierasta prakse šķūņveida veikalu būvēm kur uz jumta nav nekā vairāk kā nokrišņi). Savienojuma pārrēķinātājam neapdomājot par pagalmu un dārzu uz jumta. Vēl 2 mēneši un jumtam būtu beidzies garantijas laiks (2 gadi). Pazemes autostāvvietas pārklājums visam apakšā izturēja un tur pašlaik. Visa celtniecība kā valstī ierasts: pazog, ieekonomē, novilto...
Kā Jūs iedomājaties veikala pamešanu reālajā dzīvē skanot UGUNSDZĒSĪBAS signalizācijai pat 5 reizes dienā un tā ilgstoši? Ugunsgrēks vai aizdegšanās nav bijusi veikala darbības laikā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu