Vai 23.februārī svinēsiet Vīriešu dienu ?

Ja svinēsiet ,tad kādus pārsteigumus kolēģiem un citiem vīriešiem gatavojat ?

pienenite7  7 6 Nesvinēšu, tomēr vakarā pēc darba savam vīrietim būs viena maza tulpīte,mīļa buča un maza kūciņa pēc vakariņām,vajag taču tikai nedaudz uzmanības..;)

Nerons  10 10 Protams, ka svinēšu. Un meitenes, nevis nīgrās tantes, jau nāca un mani sveica! Jo es esmu dienējis PSRS armijā!....un kāpēc nesveikt ???nevajag jau visu politizēt....
Vot tā......:)
Tad jau tieši tāpat var pukstēt par 8.martu, ...jo kas tad tie par padomju internacionālo sarkano tulpīšu svētkiem????!!!! fuj sramota odna!

Nu saņemās publika.....

AivarsN  6 5 Mēs 12 letiņi dienējām Maskavā. Uzturējām sakarus starp visām republikām un Varšavas līguma valstīm,sargājot plašās dzimtenes debesis no imperiālistiem. Nevienu svītriņu uzplečiem nenopelnīju,bet par 1.klases radiotelegrāfistu gan. Puiši no Baltijas republikām bija tāda kā priviliģētā šķira. Viņiem uzticēja sarežģītāko tehniku un transporta vadīšanu.

Geisha  3 13 Var svinēt, var nesvinēt. Un tomēr tiem + 50 gadīgajiem onkām tā ir jaunība. Neviens jau nejautāja gribi vai negribi. Savāca, galvu noskuja un aizsūtīja tikai militāristiem zināmā virzienā. Cits pārnāca mājās nobriedis, cits, sakropļots, bet dažs labs arī cinka zārkā. Tie kas vēl ir dzīvi palikuši vienkārši paldies jums vīri, ka pārnācāt mājās. Veselību jums!

draboss  4 7 Man šie svētki liekas kā padomjlaiku atavisms, kuros padomju latvietis, lai būtu ko pasvinēt vienus krievu svētkus ir pārsaucis par savai ausij tīkamāk skanošo "vīriešdienu". Bet nekāda stresa, ja kādam vajag svinēt, lai svin. Rīt var nosvinēt igauņu neatkarības dienu, tad nosvinēt sestdienu un svētdienu. Es šad tad esmu sveikts, zinu ka vēlētājs sliktu nedomā, paldies pasaku, bet nekādas svētku izjūtas nav un nevar būt.

Svece  3 5 Ja dzīve ir grāmata tad dienests PSRS armijā ir izrautas divas lapas interesantākajā vietā.
Nav tie nekādi puķu svētki , bet gan fakta piemiņas diena. Fakta par iespēju nēsāt vienu kirzas zābaka pāri 8 mēnešus pēc kārtas , gulēt 100 cilvēkiem vienā sviedru un asins smaržas telpā, internacionāla naida un draudzības laiks. Duhu , čerpaku , dedušku un dembeļu laiks. Drauga AKM 47 laiks.

kuks10  2 1 precizāk tie ir purina ebreju svētki,kas tika pataisīti par sarkanās armijas vīriešu dienu..+8.marts ,bumba vienos vārtos..)))katra brīva izvēle,kas kādus Dievus pielūdz..mans citu svētkus nesvin+ir daudz citi svinamie svētki..lai dzīvo pagānu Dievi!))

verso  2 5 Nu tad superīgu Tenisa dienu! Šādi mūsu meitenes uzsauca rosoli tiem, kas nav dienējuši :D

av2  8 7 ko varu pateikt par tiem laikiem, kad bija vissa taa krievu armija OKUPEEJUSI Latviju.. Es maaciijos.. Muus aizveda paraadiit, kaa jaassauj ar kallassu, un....."komanggir" dabuuja pa kaaju taa , ka maz neizlikaas , es ssassaavu gandriiz visus 10, un 9. Veell ssoodien ir stingra roka. Naccallnniks ilgi uz mani skatiijaas, kaa uz vrag naroda . Jo reaali vinnam nebija ko paraadiit.
Mani kaiminni , divi neatgriezaas. Viens, labaakais draugs (desantnieks starpcitu) izleeca maaciibaas no lloccenes, un atnaac maajaas. Pierunaaj, lai paraksta , ka ir mullkkis.Man darba, ASV, viens koleeggis ir no afgaanniem. Pastastiit, ko vinnss domaa??? A??? Es ssito varu turpinaat bezgaliigi, un riebums pret okupantu armiju ir uz muuzzu man. PUNKTS !

Kontiki  8 9 Man neviens nu nekādi nevarēs pamatot kāpēc ir jāsvin okupantu armijas svētki!
Man pašam nācās iziet rezerves virsnieku apmācību un astoņdesmito gadu beigās man pat bija virsleitnanta pakāpe. Tomēr, pilnīgi bez kādas nožēlas, 1989.g. beigās es nolikvidēju karaklausības apliecību. Un, ja tagad šeit atkal nāktu okupanti, tad esmu gatavs savu galvu nolikt par Latviju!

Svece  1 6 Barikāžu laikā gandrīz visi vīri bija dienējuši krievos , bet bijām gatavi cīnīties un mirt par neatkarīgu Latviju. Nezinu vai tur bija daudz no tiem kas bija veiksmīgi noļuņojusi no dienesta. Domāju ka viņi pēc paraduma sēdēja mājās ar tekstu- es tak neēsmu karavīrs , ko tur iešu. Varbūt kļūdos .

reka55  6 2 .…...Svece, varbūt Tu neķļūdies, bet braukājot par barikāžu atbalsta punktiem, redzēju pietiekoši daudz večus( stāstot varoņteikas par dienestu pad.arm.) piedzērušos kā cūkas!!!, ja omonieši brauktu ar šnaba kastēm ,ne stroķiem, iespējams pie ugunskuriem kopā laktu šnabi un aizmirstu kāpēc tur atrodas !.....ko teiksi padomju armijā nedienējušām SIEVIETĒM, kuras vārīja zupas,kafiju,tējas un nesa uz barikādēm ( ja sāktos apšaude viņas dzīvas neatgrieztos).......barikāžu piesaukšana ir nekorekta !!!!!.....

billi  8 7 jau svinu! bet kad te daži bļauj par okupācijas armiju,nav nekādas loģiskas domāšanas.dienēju psrs armijā.krievijā,kazahijā,afganistānā.un neviens man šos gadus no atmiņas neizdzēsīs..iedzeršu arī par bijušajiem sosluživciem,apsveikšu draugus...un tādi kā pabriki,kuri reiz teica ,ka nedošot pat roku tiem kas dienēja afganistānā man neko neizsaka,jo tādi labprāt labāk paspiedīs roku zilajiem rinkuļim

Paula6  1 5 Mans tēvs bija Latvijas armijas virsnieks un tai laikā godināja vīriešus Virsnieku ballē, par to tēvs nopelnīja Sibīriju, bet brālm nācās dienēt Padomju armijā. Nesvinam šos svētkus, to daram 11. novembrī, bet nenosodu tos vīriešus, kuri atzīmē šo dienu. Daudzi un arī brāļa dienesta biedri ir teikuši, ka viņi nesvin Padomju armijas dienu, bet gan savu dienesta biedru draudzību un brālību, kura ne vienu reizi vien ir glābusi kādu no viņiem un devusi spēku izturēt padomju armijas režīmu.

allldis    1 Muldoņu par 8.marta krievu žūpu "svētkiem"un idiotisko okupantu uzspiesto 23.febr. var vēl šodien svinēt un te slavēt tikai okupantu pakaļlaiži, svešo bastardi, amorālas ņergas un protams kremļa spiegi, kas latviski vemj savus propagandas melus "savējos"veltīgi tēlojot! Šie okupantu svētku svinētāju komenti ir labs katalizators spiegu un nodevēju sarakstam, ko iesaku veidot! 2019-03-13

Raivis_1977      Viena meitene gan mani apsveica 23.februārī, vīriešu diena, mobīlā telefona telefona sms formā!
Bet atklāti sakot tā arī man ar viņu nekāda tuvība neizdevās, jo laikam lietas kaut ka pamainījās. Un arī viņai bez tam ir kaut kāds svešs bērns, jau no kāda cita.
Gribējās pēc kāda laika tad atkal satikties, bet tad kaut kur pazuda!
Patiesībā vīriešu dienā ir jāēd vīriešu zupa! - To es gan zinu! Bet kas gan tādu zupu izgudroja??! Mana mamma teica, ka tāda zupa ir it kā ienākusi no krieviem, kuri tādu ēd!
Nu, ja nav vīriešu zupas, tad varbūt vīriešu zapti ar baltmaizi! ...
Jā, es gan jebkurus svētkus atbalstu, ieskaitot sieviešu dienu 8.martu, un latvisko pasludināto māmiņu dienu 1.maiju.
Pat arī no ASV ienākošo Valentīna mīlestības dienu 14.februāri! Protams, ja vienīgi, ja tik būtu ko sveikt. Hmm, un ja nu sveicu, tad vai maz kāda tad atsaucās??! ...
2019-04-20

Raivis_1977      Sorry, mazliet pārteicos, vai sajaucu! 4.maijs bija pasludināta kā māmiņu diena! ) 2019-04-20

Raivis_1977      Ažiotāža jau vienreiz izskanēja par to, vai dažas svētku svinamās dienas tiktu ieliktas citu svētku svinamajās dienās, vai nu nē??!
Jo tas, savukārt, veicinātu finansiālā līdzsvara stabilitāti finansiālā lomā, un nestu vismaz kaut kādus ieguvumus Latvijas valstij, jau tā nespējīgās ekonomikas stiprināšanas jomā.
Bet vai ir kaut kas maz mainījies šajā lomā, nav vēl īsti skaidrs ...
Un daži saka, ka māmiņu diena ir maija otrajā svētdienā ielikta, kur jau tāpat skaitās kā atpūtas diena!
Savukārt, Ķīna var atkal lepoties ar savā biežajām svinamā dienām, jo tur ekonomika tāpat zeļ un plaukst! ...
2019-04-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu