Par šoferīšu piespriestajām dienaktīm..

Jautājums-vai te ir kāds atsēdējis par šoferīšu grēkiem Jelgavā? Manam dēlam par soda punktiem piesprieda 7.dienaktis tiesa,jo dēļ darba muļkis nebij aizgājis uz tiesu un tiesnese pēc pilnas programmas šim piesprieda ;)nu tagad pienācis laiks par savu muļķību atbildēt..Interesējas kā tad tur ir,ko var ņemt līdz,ko nevar,vai uzsmēķēt ļauj..

Tessa  2 2 es atkal varu iedomaties, ko dziedas reached un ko_nu_vairs, ja vinju mashiina saskriesies ar shii jauna cilveka mashiinu. vienkarshi nejaushi vinjsh brauks kaut vai pretii, liela atruma un ne skaidra.

ko_nu_vairs    2 tessa, kādēļ tā satraucies.
Mana atbilde ir par to, ka runā riņķī un apkārt nevis par tēmu. Un tikai.

Tessa  2 3 es un satraucos? da tu ko. es kaut kada zinja paregjoju un tikai.
kamer sabiedriiba bus vienaldziiga pret shadiem gadiijumiem, parkapumiem, aizstaves tos, kuri likumus neievero, tikmer ies mums ka tagad iet. Saliidzinajuma ar dazhu labu citu valsti.
jo mammiitei kko teikt ir par velu un nav jegas.

Tuftalogs  2 2 Uz jautājumu pēc būtības var atbildēt, bet tad nevajag rakstīt ķīseļainas prelūdijas par to, kā tur vrodje par soda punktiem nokļuvis. Ja noķerts šmigā vai appīpējies, tad tā arī uzraksti, nevis te par punktiem, par punktiem...
Tad jau sanāks drīz, ka CP uz vietas izpildīs sodu. Par 2 soda punktiem 20 pletnes cirtieni, par 4 auss nogriezšana, par braukšanu šmigā vai ar rozā zilonīšiem galvā - nošaušana ceļmalas krūmos...

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu