Kādas ir jūsu izjūtas...

dzirdot aicinājumu ziedot Brīvības pieminekļa izgaismošanai ?

elfu_mazulis  1 8 Pozitīvas. Būs skaisti arī dienas tumšajā pusē. Ja to darītu no kopējiem līdzekļiem, būtu pilns ar kliedzējiem par prioritātēm. Kā var svinēt, ja tiem tiem tiem un vēl tiem nav nauda. A tagad ir iespēja iesaistīties tiem, kas vēlas un var.

janisqwerty  6 4 Aivaram N Par kadu okupacijas rezimu Aivars runaa , vai par to ka saeimu atlaiduso pretlikumigo (LV likumiem) diktatoru Ulmani nomainija vieni latviesi ,kuri devas uz Maskavu , vai savukart otri latvisi kuri devas uz Briseli un Vasingtonu ??? Parejais ir tikai propogandas duumi !!! Ulmana varai 1940 gadaa nebija pat likumiga pamata ,jo seima bija atlaista militari-policejiska valsts apversuma rezultataa un politiskie pretinieki sabaazti Kalnciema akmenslauztuvees !!! Palasi ,padomaa un mazak studee propogandas izdevumus ! :):):) Vieni latviesi izveda nacionalizaaciju un deportaciju , otri prihvatizaciju un ekonomisko deportaaciju !!! paraadi man atskiriibas . Pirmie ap 47 000 , otrie 400 000-500 000 cilv .

bumpastiks  4 10 Izjūtas NEKĀDAS un neko ziedot netaisos!

ozollapa33  2 3 kaut kam jau tas ir jāizdara un kas gan cits ja ne mēs:)

Alexa    6 Nemaz nezināju, jo neskatos TV. Normāla prakse, vākt tautas līdzekļus Brīvības pieminekļa izgaismošanā. Piedalīšos, kāpēc ne.
Ai, nu neviens, sevi cienošs, tak nav tik nu nabadzīgsilai kaut domu līmenī nenoziedotu...

rokons    2 Parasti ziedo kādam īstermiņa pasākumam, bet apgaismojums ir pastāvīgi, regulāri izdevumi. Tos ar ziedojumiem vien nosegt grūti.

Caune  1 6 Ja labi uzvedīsimies, mums oik samazinās. Par to nevienam laikam nav neērti? Neziedošu, jo uzskatu ka LV iedzīvotāji jau ir pietiekoši samaksājuši par mistisko elektrību. Katra ziedojuma apsaimniekošana pavelk līdzi administratīvās izmaksas. No tā vai pieminekli apgaismos vai nē mana attieksme pret to kā pret simbolu nemainīsies.

RRAGANA  2 3 “ Fonda mērķis nodrošināt Brīvības pieminekļa izgaismošanu - projekta izstrādi, projektēšanu un apgaismošanas uzstādīšanu.“

Nu labi, saziedos, izstrādās, uzstādīs tās lampas. A kurš pēc tam apmaksās ikmēneša elektrības tēriņus?🙄 Un tekošos remontiņus tajās elektrības instalācijās? Atkal par ziedojumiem? A ja tajā mēnesī nesaziedos, tad Milda atkal tumsā stāvēs?

dr_K  2 3 Jautājums - tas ir patriotisms vai stulbums...Ziedoju un turpināšu ziedot cilvēkiem vai dzīvniekiem, kas slimi, nonākuši nelaimē...bet tā jau ir kā sērga Latvijā, mēģināt visam vākt ziedojumus. Kam domāta nodokļu nauda? Tā ir kā melnajā caurumā, viņas nav, trūkst, bet kad ļoti vajaga, tad ministri pameklē un atrod...10, 20, 30 miljonus.Tā arī dzīvojam...

Drole    4 Kreisie domaa, ka nanny state pienaakums ir pavalstniekus kontroleet un apgaadaat, taapeec socikji visu gaida no valsts un rezultaataa, protams, nesagaida un ir nabagi (ja neiemaacaas nozagt). Toties Amerika ir bagaataakaa valsts, jo tur ir tradiicija pilsonjiem pashiem ruupeeties par savu gjimeni un ´community´ un ziedot labdariibai 10%, nepieprasot, lai valsts visu dara vinju vietaa.

AivarsN  3 2 Okupācijas režīms? Kopš mūs okupēja krustneši, neviens vēl nav atbrīvojis. Krieviju iekarot neizdevās, tāpēc Pētri1. nomainīja pret viltvārdi,kurš uztaisīja galma apvērsumu. No tā laika neviens krievu tautības cilvēks nav valsti vadījis. Ne jau velti to tautu 40 gadus pa tuksnesi vazāja, lai izskaustu jeb kuras cilvēcības pazīmes. Viņiem iestāstīja,ka ir Dieva izredzētā tauta un tai jāpakļauj un jāvalda pār citām tautām,sarīdot tās savā starpā un iznīcinot nepakļāvīgos. Tā viņi vēl līdz šai dienai terorizē visu pasauli,ar sevišķu naidu vēršoties pret balto rasi,jeb āriešu tuvākajiem mantiniekiem. Sākotnējā verdzības iekārta ir vairākkārt modificēta, lai piespiestu vergus sekmīgi strādāt pat bez pātagas. Visi kari un revolūcijas ir viņu nopelns. Arī Oktobra. Tikai Staļins izjauca viņu plānus. Taču pēc viņa nāves,tie parazīti tūlīt uzsāka sociālistiskās iekārtas degradāciju un demontāžu,ko sekmīgi izdevās realizēt viņu cilvēkam Gorbačovam, lai katru republiku atsevišķi varētu vieglāk izlaupīt un cilvēkus piespiest doties brīvprātīgā verdzībā. Tumsas laiks ir beidzies un Zeme nonākusi gaismas spēku kontrolētajā sektorā. Parazītiem vairs nav atbalsta. Tāpēc atlicis vien tāds sīkums,kā visām tautām apvienoties, lai padzītu to bariņu parazītu.
ASV sen vairs nav bagātas. Viņu parāds ir krietni lielāks par gada budžetu un turpina augt. Ražošana pārcēlusies uz Ķīnu,laupīt citas valstis arī vairs neiet tik gludi,bet paši sevi apgādāt viņi nav spējīgi.

Chris1986  1 6 Pilnīgs lohotrons. Tāds pat, kā šodien Panorāmā rādīja, ka 300 dāmas no Latvijas 3 gadus brauks ar jahtu apkārt pasaulei un pētīs plastmasas maisiņus dienvidu jūrās. Gan jau, ka tās ar gaida ziedojumus .. hi-hi :)

orhideja1961  5 3 Vai nav par traku ,ka viss jāziedo tautai?Kas tauta saņem tos tūkstošus,vai valts vīri,deputāti.Un ne jau viņi ziedos,tāpat no tautas nodokļiem paņems.

Vilksatkal  4 3 Chris1986 viedoklis

Pilnīgs lohotrons. Tāds pat, kā šodien Panorāmā rādīja, ka 300 dāmas no Latvijas 3 gadus brauks ar jahtu apkārt pasaulei un pētīs plastmasas maisiņus dienvidu jūrās. Gan jau, ka tās ar gaida ziedojumus .. hi-hi :)

Laikam labas sūkātājas , ja jau priekš jahtas sasūkāja ! : ))

straume22  4 4 Jāziedo!(nokremšļojas) Visiem pieminekļiem Latvijā jābūt LABI izgaismotiem!
Citādi pustumsā ne tikai čurās apkārt, bet arī kakās kuršnepagadās. Ir dažai labai laipnai dienvidArābu skaistajai iebraucēju tautai to darīt pie reklāmstabiem u.c. necilām akmeņu grēdām. Viņiem marmoru u. tm.līdzīgus metamorfos iežus pazīst un neapgāna. K-hem…Nu un kur ļoti daudz gaismas ar, ar paltrakiem neplātīsies.

bagi  3 3 Ne velna no mani nedabūs...ka tik visādos veidos iztukšotu manu maciņu...te viens nodoklis, te otrs..nu uz sajūtām spēlē. Pretīgi!

AivarsN  4 3 Ko nevar atņemt likumīgi,to cenšas pievākt ar krāpšanu un spēlējot uz jūtām. Liberāli demokrātiskās iekārtas pamats.

jajajaupa  4 1 To vajag darīt!Un uzvaras pieminekli nojaukt,!

Epifanija  7 2 Pilnīgi vienalga vai viņš ir izgaismots vai nav, man no tā ne silts, ne auksts!😋

Anitra  3 6 Lai ziedo resnais gals.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu