Kādas ir jūsu izjūtas...

dzirdot aicinājumu ziedot Brīvības pieminekļa izgaismošanai ?

AivarsN  6 3 Vispār jau skumjas asociācijas ar šo pieminekli Tēvzemei un brīvībai. Kā atgādinājums,ka bijām reiz brīva un neatkarīga valsts. Vai vēl kādreiz būsim,smags jautājums.

saulite34    3 Tagad jau arī ir brīva un neatkarīga valsts.

Keel  4 9 Nez šī portāla adminam nav vēlme patīrīt šos vemjošos pamuļķus no šejienes? Aivars, kriss, vilks, janizqwerty...
Jums kaut kas cits ir palicis, bez Latvijas nicināšanas?
100%, ka paši esat nenovīdīgi, slinki tēviņi, kuri dzīvo kādai dāmai uz kakla vai vēlaties tādu atrast un šeit izkliedz savu sāpi par savu slinkumu. Jo tikai tizleņiem citi pie visa vainīgi.

Keel  1   O, varonis pamodās :D
Uzraksti vēl ko par sūkāšanu un jahtām ;)

saulite34    1 Un visi šie varoņi vēlas arī Saeimā sēdēt.

AivarsN  1 3 Ne savu valsti,ne tās iedzīvotājus mēs kritizējam,bet tikai okupācijas režīmu un tā līdzskrējējus,kuri veic genocīdu pret savu tautu,lielo aizjūras saimnieku interesēs. Protams,jākritizē arī tie uzspiestie netikumi un noziegumi,kurus daudzi jau grib pieņemt par normu. Mūsu tautai ir tiesības uz savu zemi,tās resursiem un tāpēc par savām tiesībām ir jācīnās, lai kādi parazīti tās gribētu apšaubīt, lai mūs no šejienes izdzītu.

DanaL  2 10 Un kåpēc dažs labs domā, ka ziedot kaķiem vai slimniekiem ir labāk nekā Brīvības piemineklim? Šis ir tas gadījums, kad tu vari reāli parādīt savu attieksmi pret savu zemi, tautu un senčiem, nedomājot par komunistiem, RD un citiem vairāk vai mazāk slēptiem "ienaidniekiem".
Un kas te tāds skumjš, stulbs utt. kā te dažs labs izsakās???

Pilskungs    1 Chris1986> - ar to jahtu brauc 300 starptautiskās jūras pētnieces,
un tikai viena no viņām ir no Latvijas (nevis visas 300) !

Bet DanaL viedoklim pilnīgi pievienojos. Vispār - ziedot katrs var, kam grib,
tāpēc nav jāprasa padomi (atļauja) Oho.

Keel  1 1 Aivariņ, nu pastāsti, izskaidro KONKRĒTI, kurš mūs, kā tu skricelē, ir okupējis un kura intereses ir šo mūsu teritoriju iegūt sev? :) Konkrēti, kuri resursi ir tie, kuri interesē potenciālos teritorijas tīkotājus.
Tikai ,lūdzu, KONKRĒTI, ar reāliem faktiem, nevis stum savus neko neizsakošos tektiņus.

AivarsN      Pat īsi un konkrēti aizņems daudzas lappuses. Tie okupanti jau tūkstošiem gadu cenšas pakļaut mūsu Zemi. Izraut vienu fragmentu, par to,ko viņi šobrīd dara Latvijā, tāpat nekas nebūs saprotams. Vispirms izlasiet,vai noklausieties audio versijā,vismaz pirmo Slāvu-Āriešu Vēdu grāmatu un tad jau varēsim diskutēt konkrēti par tagadējiem notikumiem un nākotnes perspektīvām Latvijā.
Galvenais resurss ir cilvēku psihiskā,jeb dzīvības enerģija. Viss pārējais ir pakārtots tās iegūšanai. Ja tas tā nebūtu,viņi jau sen būtu iznīcinājuši mūsu planētu,kā to jau izdarījuši ar neskaitāmām citām. Taču esam laimīgi izkļuvuši no tumsas spēku kontrolētās zonas un tiem parazītiem,kuri vēl dzīvo uz Zemes,vairs nav atbalsta no ārpuses. Tāpēc viņus var mierīgi padzīt. Tikai tāpēc viņi tā streso,lielā steigā ieviešot 5G un čipošanu,lai pārņemtu visus savā kontrolē.

Keel  1   :D
Oh, jopcikkk

Aivar, raksti vēl, mums darbā jautri :D

Pilskungs    2 Jau vairāk mēnešus AivarsN stāsta, ka "esam laimīgi izkļuvuši no tumsas spēku kontrolētās zonas". Bet paliek ar katru dienu tumšāks, te tikai uz pavasari var cerēt. Pamēģini pēc Saulgriežiem !

Bet ko un kā "var mierīgi padzīt", tas nekādi netop skaidrs !
Grūti Aivaram ar šiem stāstiem, vēl nav jūtamas iemaņas.

AivarsN  1 1 Tie, kuriem ir pietiekamas zināšanas, ļoti labi saprot, par ko es rakstu. Taču tiem,kuri aizgājuši pa maldu ceļiem,vai vispār ne par ko vēl neinteresējas,šo lasīt nav jēgas. Tāpat kā pirmklasniekiem, vispirms jāapgūst pamati,nevis jāsāk ar Visuma uzbūvi.

Tessa    1 Aivar, tu gadijuma neesi tai Svetes maizes sekta? man ir tada vaja ceriiba, ka vel ne, jo sauci mus ciemos uz slimniicu.
bet nu patarot te toč nav jegas. vairums PA, lai cik ar putniem, bet tomer nav tik dumi, lai ietu pa tavas gaismas celju. netere pirkstus un reali apnika jau ar.

preilene  1 3 Keel, okupanti ir citplanētieši. Viņi atnāca uz mūsu zemi no kosmosa un mēs viņus zinām kā ebrejus, jo viņi maskējas, pieņemot cilvēcīgu ārējo izskatu. Un viņi pārņem cilvēci, visus zombējot (5G būs nākamais solis – tad zombēs visiem smadzenes, visus čipos). Bet viņi neņēma vērā, ka uz zemes dzīvo daži gudrie džedaji, kas atkoda viņu baiso noslēpumu. Tad nu džedaji tagad cīnās - viņi dzīvo laukos, saplūstot ar dabu, tāpēc ir nemanāmi. Un pats ganenais džedaju-džedajs dzīvo krievijā un youtube kanālā izplata patiesību krievu valodā, jo šī ir vienīgā valoda, kuru nespēj saprast citplanētieši.
Tas īsumā.

Tessa    1 ok, es apsmejos :DD preilenei žetons :D

AivarsN  4   Neesmu ne reliģiskā,ne ,,zinātniskā",ne kādā citā sektā. Jau 30 gadus cenšos saprast šo pasauli un visu salikt pa plauktiņiem. Tādu cilvēku ir ļoti daudz un viņu skaits strauji aug. Kā jau minēju, sākumā vajag iepazīties ar mūsu viedo senču atstāto zināšanu krājumu, lai saprastu,cik smalki esat maldināti un kas ir tie,kuri joprojām vēl valda šajā pasaulē. Nevienā skolā,ne televīzijā to nestāstīs,jo tā informācija ir vergiem domāta un ļoti rūpīgi apstrādāta, lai nevienam nerastos pat aizdomas,ka pārsvarā tur viss ir meli, lai novirzītu evolūciju pretējā virzienā. Vai tiešām to tik grūti pamanīt?
Labi, vairāk neapgrūtināšu. Pirmdiena jau tā varbūt dažam labam nav tā vieglākā diena. Tamdēļ jau izdomātas tās primitīvās izklaides un apdullināšanās līdzekļi, lai brīvajā laikā kāds neiedomājas izmantot smadzenes to paredzētajam mērķim.
Jauku vakaru!

Spicis  1 2 Jeps, nieka pus miljonu nakts iluminācijai, bet tualetes WC kā nav, tā nebūs. Kā citādi atpelnīsi uzstādītās kameras un dežūras - tak ar soda naudām.

Drole      >14:39

Driizaak vinjsh pakalpo kgbeshnjikiem jeb "Экстрасенсам в погонах" skat. Савин А. Ю. https://sputnikipogrom.com/russia/47872/kgb-lunatics/

LV shito piekopj publika no trakaas Godzemes kjeeninjienes aprindaam, kas arii ir pro-putiniete.
https://www.youtube.com/user/freelatvia/featured
http://zemgalietis2.blogspot.com

AivarsN  4   Uzziniet taču reiz īsto mūsu civilizācijas vēsturi! Tad būs vismaz kāda skaidrība,kas un kāpēc šajā pasaulē notiek. Okupanti mūs nepārprotami ved pa Atlantīdas ceļu,jo neko jaunu izdomāt nespēj. Tikai šoreiz jau tiek pakļauta un vesta pa iznīcības ceļu visa pasaule,nevis tikai viens kontinents.
https://youtu.be/zyHASsawVHk

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu