Kādas ir jūsu izjūtas...

dzirdot aicinājumu ziedot Brīvības pieminekļa izgaismošanai ?

Keel  1 1 Kas padomju okupācijas laikos bija labi- šitāds Aivars jau sen būtu trakomājā ielikts. Bet tagad viņš vazājas apkārt un murmulē savus murgus it visur.
Kad es biju maziņš, mums ciematā bija tāds Dullais Jānis.
Šajā oho ciematā mums ir Dullais Aivars :D

Geisha      Kur jāziedo?
Brīvības piemineklis ir manas Valsts simbols.

Anitra    1 kas nav spējīgs oponēt viedoklim, apsaukā viedokļa izteicēju. lētais gals.

Keel  1 1 Anitra- oponēt var viedoklim, ne slimiem murgiem. Tu arī no tās pašas sektas?

Viņš pat īsti nevar tikt skaidrībā, kas mūs ir okupējis- marsieši vai aizjūras saimnieki. Vienā postā viens, otrā atkal cits.

Drole      >22:56

viedoklis mainaas atkariibaa no taa, kuru no saviem iecieniitajiem "dolboslaviem" aivaronkulis tajaa briidii atgremo.

http://lurkmore.to/Долбославие

AivarsN  2   Jā,jā! Turpiniet vien klausīties tos,kuri apmelo jūsu senču tikumus,tradīcijas un svētumu. Tos,kuri nogalinājuši miljoniem gudrāko cilvēces pārstāvju, lai uzspiestu pārējiem vergu reliģiju. Kamēr viņu pašu reliģija liek izturēties pret visām citām tautām kā pret lopiem. Vēdām cenšas piešūt rasismu un ekstrēmismu, tikai dēļ tā,ka tur liegts precēt sievieti ar melnu ādas krāsu, lai novērstu rasu sajaukšanos. Turpretī okupantu reliģija atļauj nogalināt jeb kuru cilvēku,kurš nav ,,izredzētās" tautas pārstāvis un uzvarot viņu meitenes jau no 3 gadu vecuma. Bet tādas grāmatas kritizēt nedrīkst, tāpat kā pašu ,,izredzēto" tautu,kura patiesībā ir speciāli radīta hibrīdā rase, mūsu civilizācijas pakļaušanai. Patiesībā jau viņi pie tā nav vainīgi,jo paši ir tikai upuri,jeb lielgabalu gaļa,to tumsas priesteru rokās,kuri izglābās pēc Atlantīdas bojāejas. Ar apgraizīšanu viņi ar asinīm tiek piesaistīti tumsas armijai,atņemtas cilvēkiem raksturīgās īpašības un garīgās evolūcijas iespējas. Viņu uzdevums ir iefiltrēties citās tautās,sanaidot tās savā starpā. Uzpērkot un ideoloģiski apstrādājot to vadoņus,panākt šo tautu degradāciju un kalpošanu ļaunumam. Tagad viņi jau pilnībā kontrolē visas pasaules politiku,finanses,zinātni,ekonomiku. Pēc viņu plāna notiek planētas resursu un ekosistēmas iznīcināšana,padarot mūsu Zemi neapdzīvojamu. Viņi naivi tic,ka viņu ragainais Dievs pēc šī uzdevuma izpildes paņems līdzi uz jaunu,labāku pasauli. Tikai nez kāpēc,no citām iznīcinātajām pasaulēm nevienu nav atvedis līdzi. Un tad vēl paliek neskaidrs jautājums,kāda vispār sātana izpratnē ir labāka pasaule?
Cik noprotu no komentāriem,vergu reliģijas grāmatu pazīst visi,bet mūsu viedo senču īstās ticības pamatus,pat neuzskata par iepazīšanas vērtiem.

Keel    2 Aivar, tu te vakar apgalvoji, ka ´´viņi´´ ir iznīcinājuši daudzas citas pasaules.
Nosauc lūdzu desmit . Kādas civilizācijas formas tur dzīvoja un cik tālu no Saules tās iznīcinātās planētas atradās. Būtu labi pievienot shēmu, lai labāk saprotams.

Tessa      Aivaram jauki ietu pie nacistiem, talu izsistos, ja ir skalja balss un labi ziime, dabutu pat uzstaties tribines lielo masu priekša, beigas gan butu želiigas.
kaut gan, kas zin, kas zin. bet nu holokostiski roķeles Aivaram niez, ja.

AivarsN  3   Par mūsu okupantiem un viņu nodarīto pietiekami aprakstīts Vēdās. Varbūt reizēm der izlasīt kādu grāmatu,kura nav okupantu sacerēta.
Tessa. Ja jau tev ebreju noziegumi pret visu cilvēci ir pieņemami un nekādi nav pieskaitāmi nacismam,bet jeb kurš mēģinājums tos atmaskot un aicinājums aizstāvēties,skaitās briesmīgs noziegums,tad jau nav šaubu,kuras tautas pārstāve esi. Tikai kāpēc vainot vienīgi fašismu,ja paši galvenie ebreji to pasākumu organizēja un apmaksāja,tā atbrīvojoties no saviem liekajiem tautiešiem un liekot visai pasaulei justies pie tā vainīgai,lai nabaga ebrejiem visi nodarījumi tiktu attaisnoti gan pagātnē,gan nākotnē. Bet tāda jau ir jūsu reliģija,kopēja mērķa vārdā ziedot tik daudz savējo dzīvības,cik tas nepieciešams. Interesanti,kad būs nākamā lielā tīrīšana un uz kā to norakstīs?

Tessa      fašisti ir itāļi. saukt nacismu par fašismu ir rupjaka kljuda vesturnieku skatijuma, jo padomju propogandas delj cilvece saka jaukt jedzienus, jo, redz, nacionalsocialistu nosaukums nebija izdeviigs komunistiem, ka tad socialisti vareja veikt tadus noziegumus? tapec nacisti partapa par fašistiem un tadi aprobežoti aivari skandina to priekša pakalja.
beigas es ta arii no tava savarstiijuma nesapratu, kuras tautas parstave tad es esmu? možka uzzinašu daudz jauna.
bet nu ar galvu, Aivar, tev nav labi. es nopietni.

Drole      "paši galvenie ebreji to pasākumu organizēja un apmaksāja" - tas ir maajiens guru Hinjevicha braalja, kursh dziivo Izraeelaa, virzienaa, ka tas sponsoree sektas "veediskaas" lektiiras drukaashanu ? :) Vai braaljadeela, kas lepni kalpo Izraeelas armijaa?

AivarsN  1   Interesanti,kā Hitlera laikā Vācijā izpaudās sociālisma pazīmes,kaut vai nacionālās? Un ar ko tas tik ļoti atšķīrās no Itālijas varianta? Mērķi abiem diktatoriem taču bija kopīgi. Nacisms Latvijā šobrīd ir lielā cieņā. Viena daļa ienīst krievus un pieprasa deokupāciju. Citi lamā amerikāņus. Tikai ebreji,kā jau mūžīgie cietēji,ne pie kā netiek vainoti un tiek iecelti visaugstākajos amatos. Tieši tas pats Krievijā. Tur arī tie paši ebreji saimnieko jau vairākus gadsimtus,bet kad Staļins pabīdīja malā,vēl izkārtoja viņiem savu valsti un atsevišķus apgabalus,lai vieglāk paturēt acīs,par to brēka un apmelojumi nav mitējušies vēl šodien. Visi kari, revolūcijas, okupācijas, verdzības ieviešana ir tikai ebreju roku darbs. Un nav nozīmes,kādas valsts pilsoņi viņi tajā brīdī ir. Reliģija liek viņiem saskaņoti un vienoti vērsties pret pārējām tautām,jeb gojiem,pakļaujot,paverdzinot un nogalinot visus,kaut veselas tautas,ja izrāda pretestību. Agrāk tas bija stingri aizliegts,bet tagad jeb kurš var iepazīties ar Toru un Talmudu, lai pārliecinātos pats,uz kādu ārprātu ebreju tauta tiek virzīta un kādā pretstatā tas ir vergiem domātajai kristiešu reliģijai. Tikai fakti,nekā personīga.

Geisha      Man te Vācijā ebreji stāsta, ka latvieši ar milnām mizo pēdējo krievu.
Te arī skatās puķina Tv. Aivariņ, mazāk skaties televīziju. Citādi Tev jau te citplanētieši, nacisti un baltie gulbji vienā kulītē.

AivarsN  1   Tieši to jau ebreji cenšas panākt,lai visas tautas savstarpēji sanaidotu,bet viņi netraucēti varētu sēdēt šo valstu valdībā. Kā ebreji dominēja Padomju valdībā,tā arī tagad tur visas valsts augstākās amatpersonas,baņķieri, šovbiznesa darboņi un oligarhi ir ebreju tautības. Televīzijā kūda Krievijas iedzīvotājus pret rietumiem,bet īpašumi un ģimenes viņiem,nez kāpēc,atrodas nīstajos rietumos. Tieši tāpat pie mums,citās Eiropas valstīs un ASV. Ebreju tauta ir vienota un strādā pēc kopīga projekta, neatkarīgi no tā,vai dzīvo Krievijā,Ukrainā,Latvijā,Vācijā,vai Amerikā. Tā lielā pretstāvēšana ir tikai balagāns, lai sētu naidu starp citām tautām un attīstītu bruņošanās biznesu. Valstis viņu lielajā banku un korporāciju biznesā ir tikai filiāles. Visus tos tautām tik nelabvēlīgos likumus izdod viens un tas pats kantoris,bet lai tikai kāda valsts iedrošinās tos nepieņemt. Tieši tāpēc mums tā viņu ielikteņu valdība,kuru likumīgā ceļā,tauta nekādīgi nevar ietekmēt.

saulite34      Es vēl saprastu,ja tāds AivarsN no tās rakņāšanās pa pagātni ,būtu laimīgs un bagāts,bet kāds ir nabags,tāds arī paliks.Tik daudz lieki un nevajadzīgi katru dienu izniekot enerģiju visu laiku rakstot pasakas,kuras te vēl pa retu reizi kāds izlasa.

Keel      Aivar, uuu, kur ir izklāsts par okupantu iznīcinātajām planētām??

Tessa      pateicoties Aivaram, es uzzinaju, ka esmu ebrejiete, jo gluži vienkarši neatbalstu vinja murgus :DD
ne, nu neko, es ir tiiri apmierinata, ebreji ir gudri, tikai tad es gribetu but viirietis, jo tie vinjiem ir smukaki un daudzi zobarsti!!

AivarsN  1   Un kas teica,ka es neesmu laimīgs un bagāts? Tikai izpratne par šiem jēdzieniem mums nedaudz atšķirīga.
Keel,vai gatavojies uz kādas no tām pavadīt atvaļinājumu? Būs grūti izvēlēties,jo tādu ir ap 10000. Ko padarīsi,ja gaismas civilizācijas savā asociācijā pagaidām neuzņem? Pagaidām esam izvēles priekšā. Ļaut tumsas spēkiem saimniekot,kamēr pievāks pavisam savā kontrolē. Vai tomēr atteikties no parazītiskās domāšanas,dzīvesveida, lai pārietu nākamajā attīstības fāzē.
Ja kādam okupantu meli šķiet ticamāki par patiesību un nospļauties par savu senču ticību,kura balstīta uz zināšanām un sapratnes, tad tā ir viņa paša izvēle,jeb sekmīgas pārprogrammēšanas sekas. Tīru Āriešu gēnu nēsātāju jau tik pat kā vairs nav. Tās ir iekarošanu un pirmās nakts tiesību sekas verdzības laikā. Kura apziņas daļa ir pārsvarā,tā arī valda. Ir ļoti daudz cilvēku,kuri nespēj izšķirties,kurā pusē nostāties. Personības dalīšanās. Taču sievišķie gēni ir noturīgāki. Tāpēc arvien vairāk cilvēku visā pasaulē izkļūst no tumsas spēku kontroles. Un tas liecina,ka mums ir cerības.

saulite34      Laimīgiem un bagātiem nav vienkārši laika tik murgainas pasakas rakstīt,viņiem ir daudz interesantākas nodarbes.

AivarsN  1   Ai! Nemaz nepamanīju,ka telefons pārlabojis. Nevis sievišķie,bet dievišķie gēni ir noturīgāki.
Gebelss pareizi norādīja,ka prasmīgi meli ir ticamāki par patiesību. Bet ja cilvēks visu mūžu radināts pie meliem,tad nav vērts pat mēģināt viņam atklāt patiesību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu