Naudas daudzums

Vai nu viņas ir daudz, vai pietiekoši , vai par maz . Kā ar jums...… ko nozīmē daudz, ko pietiekoši un ko maz ?

jauns_vards    4 Ar naudu ir interesanti - man patīk, kad viņas ir vairāk kā vjag ikdeinas vajadzībām, un es zinu, kā ir, kad nauda ir, bet nav ne spēks, ne interese to tērēt. Un es zinu to sajūtu, kad naudas nav. Un, kas svarīgākais, es zinu kādu potenciālu tas brīdis bez naudas var atraisīt.. Nauda - tas ir stāsts par enerģiju. A kas attiecas uz naudu un bitēm, njā.. tur ir ko izklaidēties, kad bites sadomā spietot :D Patika analoģija. Taču jo vairāk zin par bitēm, jo mazāka romantikas. Un tāpat arō par naudu. Veiksme gadās, laimīgās lozes mēdz krist, taču ja esi muļķis - nauda izslīdēs caur pirkstiem - vai tie būs dumji pirkumi, vai neapjausti nodokļi, vai kas nu tur vēl. Mūžu dzīvo , mūžu mācies. Par bitēm, naudu un visu pārējo.

Virgo  4 4 Visiem tiem kas sapņo par miljonu no sirds novēlu kādu rītu pamosties ar miljonu zem spilvena......uz vientuļas salas...

Maribella15    7 Jātzīstas - ja makā/kontā nav līdzekļu - tas man sabojā omu uz to brīdi. Tādēļ jau krietni sen turos pie metodes - tērēju to, kas man ir jau nopelnīts, nedzīvoju uz parāda. Un sirdsmiers ir stabils par šo tēmu. Protams - jo vairāk nopelnu, jo vairāk tērēju. Bet vairāk patīk tērēt citu priekam, ne sevi lutināt.

daris  5 1 Ja nav naudas - atliek tikai LAUPĪT.

uzplanaledus    5 Sirdsmieram man ir vajadzīgs noteikts daudzums naudas kontā, lai es zinu, ka man būs, ja vajadzēs man pašai vai kādam.
Plus man ir vajadzīgs arī plāns B, kā naudu nopelnīt, ja kaut kas nojūk.
Nauda nav svarīgākais, bet nauda ir svarīga. Tā dod dzīvei zināmu drošību.

Enigma  1 6 Noliegt materiālo vērtību nozīmi ir liekulība. Bet jāatcerās, ak lietas jālieto un cilvēki jāmīl. Lietām, t.sk. naudai jāierāda sava vieta.
Psihoterapijas aksioma nr 1 ir, ka tu dzīvo tā kā tu jūties (autortiesības pieder V.R.).
Piemēram, tu diez vai jutīsies komfortabli komunalkā un pārpildītā trambulī un salīdzinoši ar citiem/ vidējo rādītāju valstī apmaksātā darbā. To jebkurš saprot.
Savukārt otro patiesību saprot galvenokārt tikai par to pārliecinoties personīgi, un tā ir, ka nekādi materāli labumi nav tā vērti, lai noziedotu mūža mīlestību, atteiktos no vecāku laimes utml.

jsp13    4 Nauda? Pie naudas ir jaapierod.Jaamak ieguldiit un teereet,lai begaas nepaliktu beschaa.

av2  1 10 pa lielam, cilveeki muusdienaas sanem algaa apmeeram pusi, no taas, kas buutu jaasannem. Es sseit runaaju par tiem , kas tiessam straadaa nopietni, vai ar rokaam, vai ar galvu, vai abiem. Padomaajiet, kaada buutu juusu dziive, ja tas kas jums ir nopelniits macinnaa, dubultotos ? Tas daudziem daudz ko atrisinaatu. Tad buutu normaals viduslaanis sabiedriibaa, kas dziivotu vienkarssi normaali. Buutu normaalas ggimenes, ar beerniem.
Un kas tad slikts notiktu pasaules bagaatajam 10% slaanim? No vinnu teHriljoniem pazustu...puse? Pilniigs arrparrats, vaNe ? :)
Aplamaa ir daudzkas visaa ssini finansu sisteemaa muusdienaas, tur pat nav ko apspriest.

kjirsis_X    5 man ir pietiekami :) būtiski ir, lai naudas kalns neaizsedz debesis.

Vivita  3 5 av2, galvenais, kas mūs ir apkāsis, ir gejropa. t.i. vācija. attīstības spirāles ciklā nu nekādi pribaltikai neapvienoties savā starpā un neatbrīvoties no friciem, ne ivankām. tagad esam vācijas kolonija, kur nogrūzt e vielām pilnu pārtiku (cik reizes pieauga saslimstība ar vēžiem, gk gremošanas zemākā trakta kopš iestāšanās EU???) un pietirst ar viņu lielveikaliem. un tā pietirsts ar vācieteļu bodēm ir VISĀS bijušjās sociālistiskā bloka valstīs. un ar ķīniešiem. un zemes vairs nepieder pamatiedzīvotājiem, bet visādiem brīnumiem, kam tikai ir nauda.

tautietis    2 Naudai nav nozīmes,bet lai to saprastu ir vajadzīgs ....ļoti daudz naudas.

anis    5 Nu gan nokaitināja ņaudētāji! Ņem šķipeli un stādi kartupeļu mizas-rudenī varēsi iztikt bez naudas. Nu,vismas ar mazāku daudzumu... Par invalīdiem nezaimoju!

Geisha    2 Man patīk dzīvot ar komfortu. Man patīk pa retam paēst kādā kafejnīcā, pa retam kādu lupatiņu vai kurpīti nopirkt, aiziet uz SPA vai labāk īstu pirti, mašāžiņu, aiziet uz tejateri, paceļot, kādu apdāvināt. Man patīk ērta gulta ar sniegbaltu veļu un laba māja. Man patīk dārza svētki ar grilletu gaļiņu. Man patīk labas mašīnas, lai var izbaudīt braucienu. Un tam visam ir nepieciešama nauda. Tieši tā nauda ir nepieciešama, bet es nezaudēšu savu pašlepnumu dēļ naudas. Es varu nopelnīt tik daudz, lai sevi mīļo varētu palutināt.

rokons    6 Ja ir izveidots dzīvesveids, kad tavi ienākumi nodrošina tavu vēlmi dzīvot pēc kaut kādiem, tevis paša noteiktiem standartiem, ja esi izveidojis savu dzīves vidi, kurā jūties ērti, ja esi par saviem pēcnācējiem parūpējies tiktāl, lai būtu viņi labās starta pozīcijās veidojot savu dzīvi, tad jel kāda papildnauda nedos neko, izņemot rūpes, ko ar to naudu darīt :D

Peleks  1 2 nu nauda ir par daudz, ja viņas ir vairāk nekā smadzeņu, jeb tad, kad sāc viņu tērēt nevis ieguldīt. Pa lielam skaists peimērs - vsi grib miljonu, bet tik retais zin ko ar viņu darīt, tie kas domā ka no sākuma jādabūn, tad jādomā, tie sevi ievilks nepatikšanās, un tur arī būs tas teiciens, ka naudas ir par daudz, jeb no otras puses skatoties - smadzeņu priekš tāda naudas lēruma par maz. kautkā tā :D

WSOP    3 Naudas ir pietiekami tad, kad tā ir darījusi tevi brīvu, bet nav nostājusies starp tevi un apkārtējo pasauli.

av2    7 Ja ir miljons, kaapeec vinns buutu kur jaaieguulada? Lai..uztaisiitu otru miljonu? Jeb, kaa parasti vidusmeera cilveekiem , lai vienkaarssi padi**tu to miljonu ? :( Ieguuldiitaaji atradussies te :))
A taa, ar miljonu var dziivot ilgi, un normaali. Tas nenoziimee, ka vareesi nestraadaat vairs, bet tev pietiks .

Snowagain    5 Ļoti pareizi 6:32, AV kungs!
Tāpēc jau arī ir ļoti daudz nabadzībā dzīvojošu profesionālu sportistu, aktieru, kas savā karjeras laikā ir nopelnījuši n-tos miljonus, bet bija izdomājuši ieguldiīt (ieteica ieguldīt visvisādi draugi, konsultanti), un rezultātā nav vairs nekā.
Ar miljonu pietiek ljoti ilgam laikam. Tīri matemātisks piemērs - mēneša tēriņi 2000 Eur. Tas nozīmē, ka pietiek 500 mēnešiem, jeb gandrīz 42 gadiem.

Epifanija    2 Nauda cilvēkam ir par daudz, kad tas sāk nodarīt pāri savai veselībai un zaudē cilvēcību, par maz, kad nevar nopirkt sev pārtiku, pietiek, kad var dalīties ar saviem tuvajiem, tādi manuprāt varētu būt šie rādītāji!

klaidone  2   av2 un snowagain, piekrītu principā,teorētiski, tikai dzīvē tas darbojas citādi.
Vidusmēra cilvēks nekādi pie miljona netiek,viņš var tikai pasapņot,kā būtu, ja būtu...Var vienīgi gadīties ka tas miljons nokrīt no gaisa kādā loterijā.Bet,ja cilvēks nav ar savām rokām un smadzenēm šo lielo naudu ieguvis, tad viņš nav tam gatavs.Vai tad ir dzirdēti tādi gadījumi,ka cilvēki būtu prātīgi ielikuši bankā,krājuši procentus un dzīvojuši laimīgi 40 gadus?
Nagabs var par lielu naudu tikai pasapņot un labi ka tā,jo katrā lietā ir savas likumsakaības,kuras jāzina,citādi posts vien.
Toties,ja cilvēks ir patiesi spējīgs naudu nopelnīt un pavairot, tad parasti viņš nespēj apstāties.Kurš gan teiks- man ir miljons un tagad es atpūtīšos un baudīšu dzīvi? Patiesībā jau miljons nav nekas liels-vienīgi vidusmēra cilvēkam kā rozā sapnis.
Man ļoti patīk rokona viedoklis,pati pēc tāda arī dzīvoju.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu